Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
-
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καλημέρα.Gospi έγραψε:Καλησπερα!
Ξερει κανενας απο στατιστικη αναλυση?
SPSS και smartPLS?
Χρησιμοποίηση το SPSS πρόσφατα για τη διπλωματική μου, αλλά για συγκεκριμένα πράματα ( μέση τιμή, τυπική απόκλιση κλπ) παρακολουθώντας σχετικά βίντεο και απέφυγα να τα δώσω έξω τελικά. Με κάποιες ώρες, έγινε η δουλειά, αν και φαινόταν αδύνατο. Θέλω να πω ότι αν λίγο έχεις επαφή με περιβάλλοντα παρόμοια , απλή κατανόηση, μπορείς να το δουλέψεις.
Καλημερα Τρουμαν!
Το θεμα μου τελικα δεν ειναι τοσο χρησιμοποιησης του προγραμματος, αλλα ουσιας σε σχεση με τον σωστο τροπο διαχείρισης του ερωτηματολογίου μου σε σχεση με το spss...
Θα το πω εν περιληψει μηπως εχεις καμια ιδεα ..
Το θεμα π εξεταζω ειναι ο αντικτυπος της εφαρμογης πρακτικων διαχειριδης ολικης ποιοτητας στην αποδοση των δικηγορικων γραφειων.
Εχει λοιπον 2 κατηγοριες ερωτησεων.
α. ερωτησεις π εχουν να κανουν με τις πρακτικές ολικης ποιοτητας (Ηγεσια, εκπαιδευση, διαδικασίες, κλπ) χωρισμενες σε 8 υποκατηγοριες
β. ερωτησεις σχετικες με την αποδοση των γραφείων (ικανοποιηση εργαζομενου, πελατη, εσοδα, κερδη, εικόνα επιχείρησης/φημη) χωρισμενες σε 5 υποκατηγοριες
Το θεμα ειναι πως εγω πρεπει να βρω τους latern factors τοσο των πρακτικων οσο και της αποδοσης.
Πρεπει να βρω τοσους factors οσες οι υποκατηγοριες π εισαγω ή ειναι ασχετο?
Γιατι εγω τελικα απο 44 ερωτησεις στην πρώτη κατηγορια κραταω τις 27 με 5 φακτορς...
Δυσκολο να το ξερει κανεις αν δεν εχει προβληματιστει σχετικά...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θεμα μου τελικα δεν ειναι τοσο χρησιμοποιησης του προγραμματος, αλλα ουσιας σε σχεση με τον σωστο τροπο διαχείρισης του ερωτηματολογίου μου σε σχεση με το spss...
Θα το πω εν περιληψει μηπως εχεις καμια ιδεα ..
Το θεμα π εξεταζω ειναι ο αντικτυπος της εφαρμογης πρακτικων διαχειριδης ολικης ποιοτητας στην αποδοση των δικηγορικων γραφειων.
Εχει λοιπον 2 κατηγοριες ερωτησεων.
α. ερωτησεις π εχουν να κανουν με τις πρακτικές ολικης ποιοτητας (Ηγεσια, εκπαιδευση, διαδικασίες, κλπ) χωρισμενες σε 8 υποκατηγοριες
β. ερωτησεις σχετικες με την αποδοση των γραφείων (ικανοποιηση εργαζομενου, πελατη, εσοδα, κερδη, εικόνα επιχείρησης/φημη) χωρισμενες σε 5 υποκατηγοριες
Το θεμα ειναι πως εγω πρεπει να βρω τους latern factors τοσο των πρακτικων οσο και της αποδοσης.
Πρεπει να βρω τοσους factors οσες οι υποκατηγοριες π εισαγω ή ειναι ασχετο?
Γιατι εγω τελικα απο 44 ερωτησεις στην πρώτη κατηγορια κραταω τις 27 με 5 φακτορς...
Δυσκολο να το ξερει κανεις αν δεν εχει προβληματιστει σχετικά...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Maximus
Κάθε φορά που μπαίνω στο παρόν τόπικ ο Αποστόλης πλέει για Τήνο...!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα από το συννεφιασμένο Μεταξουργείο!
Σήμερα το απόγευμα, πρώτα ο Θεός, πλέω για Τήνο, όπου θα ξοδέψω τις επόμενες 17 ημέρες της ζωής μου. Θα είναι και άλλα δύο μέλη του paokmania εκεί, οπότε ευελπιστώ ότι θα τα πούμε από κοντά.
Πωτς γκενεν ατο???
ΥΓ.
Καλημερες και καλες διακοπες!
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Η οικογένεια είναι στην Τήνο από 6 Ιουλίου. Εγώ κάθε Παρασκευή πάω εκεί και τις Κυριακές επιστρέφω. Τώρα θα μείνω περισσότερο.Maximus έγραψε: Κάθε φορά που μπαίνω στο παρόν τόπικ ο Αποστόλης πλέει για Τήνο...!!!
Πωτς γκενεν ατο???
Καφεδιά Φραπέ στην πιο όμορφη πόλη του Κόσμου και την πιο ωραία χώρα Ελλάδα !!! 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Στον Πειραιά είσαι;Eagle1980 έγραψε:Καφεδιά Φραπέ στην πιο όμορφη πόλη του Κόσμου
- Maximus
Αααα...ΟΚ!ΑποστόληςΑ έγραψε:Η οικογένεια είναι στην Τήνο από 6 Ιουλίου. Εγώ κάθε Παρασκευή πάω εκεί και τις Κυριακές επιστρέφω. Τώρα θα μείνω περισσότερο.Maximus έγραψε: Κάθε φορά που μπαίνω στο παρόν τόπικ ο Αποστόλης πλέει για Τήνο...!!!
Πωτς γκενεν ατο???
Καλά να περάσετε και καλές διακοπές!
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ