Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Είμαι στην 27η ώρα από τον εμβολιασμο μόνο ένα μικρό τράβηγμα στο χέρι όταν κάνω κίνηση προς τα πάνω στο σημείο του εμβολίου.Γέρος έγραψε:Από 4 περιπτώσεις που γνωρίζω - νέοι άνθρωποι 39 - 47 χρονών - μόνον στην μία υπήρξε λίγο πυρετός και γενική αδυναμία, πολύ ήπια. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.Nostalgos έγραψε:Καλησπέρα, κανένας που να έχει κάνει/ακούσει για παρενέργειες του j&j
Δέκατα και μαλακίες δεν μετράω, το μεσημέρι έκανα και τρίωρο μπάνιο στη θάλασσα.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ο πυρετός και η "κούραση" εμφανίζονται συνήθως τη δεύτερη μέρα μέχρι και την τριτη. Τα πολυ σπάνια και βαρύτερα συμπτώματα , σύμφωνα με τις ανακοινώσεις μπορούν να εμφανιστουν μέχρι και ενα μηνά μετά τον εμβολιασμό. Μετά ότι άλλο δεν θεωρε6οτι σχετίζεται με το εμβόλιο. Κι αυτό ισχύει για όλα τα εμβόλια αυτού του τύπου (τα μη RNA) οπως Pfizer, J &J , Sputnik, κινέζικο κα
Σίδερο στη μέση σου Λεβέντη μου. Φτου φτου.V-olakiotis έγραψε:Είμαι στην 27η ώρα από τον εμβολιασμο μόνο ένα μικρό τράβηγμα στο χέρι όταν κάνω κίνηση προς τα πάνω στο σημείο του εμβολίου.Γέρος έγραψε:Από 4 περιπτώσεις που γνωρίζω - νέοι άνθρωποι 39 - 47 χρονών - μόνον στην μία υπήρξε λίγο πυρετός και γενική αδυναμία, πολύ ήπια. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.Nostalgos έγραψε:Καλησπέρα, κανένας που να έχει κάνει/ακούσει για παρενέργειες του j&j
Δέκατα και μαλακίες δεν μετράω, το μεσημέρι έκανα και τρίωρο μπάνιο στη θάλασσα.
- V-olakiotis
Να 'σαι καλά Γερό! Πενηνταρίζω, αλλά βαστάει ακόμα το σκαρί...Γέρος έγραψε:Σίδερο στη μέση σου Λεβέντη μου. Φτου φτου.V-olakiotis έγραψε:Είμαι στην 27η ώρα από τον εμβολιασμο μόνο ένα μικρό τράβηγμα στο χέρι όταν κάνω κίνηση προς τα πάνω στο σημείο του εμβολίου.Γέρος έγραψε: Από 4 περιπτώσεις που γνωρίζω - νέοι άνθρωποι 39 - 47 χρονών - μόνον στην μία υπήρξε λίγο πυρετός και γενική αδυναμία, πολύ ήπια. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.
- ΑποστόληςΑ
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλημέρα!
Ωχ κι εγώ έχω ραντεβού για J&J την Πέμπτη. Ακουμπώντας σε 2 εβδομάδες τα πρώτα -ήντα έχω κ τη γυναίκα που φοβάται μη με χάσει
Ωχ κι εγώ έχω ραντεβού για J&J την Πέμπτη. Ακουμπώντας σε 2 εβδομάδες τα πρώτα -ήντα έχω κ τη γυναίκα που φοβάται μη με χάσει
- john4serres
Nαι, έρχονται βόμβες!Mitsospaoki4 έγραψε:Καλημέρα σε όλους και καλή (και μεταγραφική) βδομάδα!
Καλημέρα!
- V-olakiotis