Sera4 έγραψε:ενα απο τα πραγματα που απεχθανομαι περισσοτερο στο τοπικ πλεον ειναι ενα γενικοτερο τσουβαλιασμα που επιχειρειται, και μια ταση ακραιοποιησης των αποψεων που γραφονται εδω μεσα...ας σεβαστουμε επιτελους την αποψη, οπως αυτη γραφεται, και ας μην την οδηγουμε σε καποιο ακρο προκειμενου να τη μειωσουμε ή να την υπονομευσουμε...
στο διαταυτα τωρα...επιτρεψτε μου να θεσω ενα ερωτημα, το οποιο νομιζω, πως θα καθοδηγησει και την ολη συζητηση που προσπαθει να γινει...μακρια απο μπλουμηδες, βασιλειες, χαρτινους κλπ...
σε τι ποσοστο πιστευετε, οτι ο τωρινος ΠΑΟΚ, ειναι αποτελεσμα καποιου στοχευμενου αγωνιστικου πλανου ή καποιας συγκεκριμενης στρατηγικης? αυτη ειναι η ερωτηση η δικη μου, και προσωπικα θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις ολων των παιδιων...
αν μπορεσουμε και δωσουμε μια κατευθυνση στη συζητηση μεσω του συγκεκριμενου ερωτηματος, τοτε μπορουμε να μιλησουμε και πιο συγκεκεριμενα...με γεγονοτα οσο το δυνατον περισσοτερο, για να αποφυγουμε τις παρερμηνειες...
και απο γεγονοτα, υπαρχουν μπολικα εδω που τα λεμε...
Σεραφείμ, τα σέβη μου...Προσωπικά θεωρώ ότι τέτοια posts, που αποτελούν μια δυνατή προσπάθεια για συζήτηση ορθολογιστική, μεταξύ συνοπαδών (και μεταφέρω στο καταλληλότερο τόπικ), λείπουν πλέον πολύ απ το forum...
The_Stalker έγραψε:Για το ερώτημα του Sera4:
Οι μοναδικές φορές που η παε λειτούργησε οργανωμένα (με τα όποια λάθη και αστοχίες, αλλά οργανωμένα) είναι δύο:
α) Με Άρνεσεν, η οποία διακόπηκε βιαίως με την έλευση του κυρ Νίκου (!)
β) Με Ίβιτς και Μίχελ όπου η μία από τις αποτυχημένες μεταγραφές ήταν επιλογή του ΓΣ από το FM (Τιαμ) και διακόπηκε λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς ΓΣ και ΙΣ στον προπονητή.
Μπορούμε να ξεχάσουμε (άμα έτσι βολεύει) το άσχετο από ποδόσφαιρο golden boy, την αδυναμία λειτουργίας τεχνικού τμήματος με αποτέλεσμα να φορτωθούμε τα σαπάκια του γιου του Στέφενς, τον "ποδοσφαιράνθρωπο" φραγκούλη που εισηγήθηκε για προπονητή και εισακούστηκε, τον κυνηγό χαρτζηλικίου βούκιτς και άλλα χαριτωμένα...
ΥΓ Κάποτε πριν χρόνια, επί γούμενου ακόμα, υπήρχε φόρουμ της παε όπου έγραφε και ο κυρκυρ. Εκείνος τουλάχιστον είχε το θάρρος να υπογράφει με το όνομά του.
Συμφωνώ, μέχρι κεραίας μάλιστα, με την παραπάνω άποψη και την ανάλυση του The_Stalker, βέβαια δυστυχώς...
Έχω αναφερθεί επανειλημμένα στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, που πρέπει να υπάρχει, αλλά και να τηρείται φυσικά...
Εφ όσον λοιπόν στην ΠΑΕ δεν λένε να το καταλάβουν και να το πράξουν, τα αποτελέσματα θα είναι βασικά τυχαία!!!!
Στο αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ, η ιεραρχία οφείλει να χει κορυφή τον προπονητή και πιο κάτω τους άλλους, με σειρά προτεραιότητας, τον Τεχνικό Διευθυντή, το τμήμα scouting και τελευταίους τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.!!!!
Φυσικά αυτή η ιεραρχία είναι θεμιτό να αντιστρέφεται, μόνο όμως για την επιλογή στελεχών, κυρίως του Τ.Δ.!!!!
Υ.Γ. Θεωρείται σωστό ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ, να βρίσκεται μέσα στο χορτάρι του γηπέδου, πανηγυρίζοντας?
Υ.Γ. 2...Τέλη, ακόμα κλαίω με το χθεσινό σου στιχάκι, με ομοιοκαταληκτικές λέξεις του το στραπόν και το πτηνόν...