Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Sourme ο πρόεδρος του ποντιακό πολιτιστικού συλλόγου Νεων Σουρμενων, είναι συγγενής σου, θείος κλπ.
Είχε στην ΕΤ3 την εκπομπή Θησαυροί του Πόντου.
Ωραίος κ ο λυρατζης που έπαιζε.
Είχε στην ΕΤ3 την εκπομπή Θησαυροί του Πόντου.
Ωραίος κ ο λυρατζης που έπαιζε.
- kataramenos5
Εχει η Συρος καλη θαλασσα δλδ?pgetsos έγραψε:Ε σε όλες πήγα 5 μέρες, μπάνιο δεν έκανα πουθενά! Όπως και την 1η φορά που είχα πάει, όπως και μια φίλη που πάει κάθε χρόνο μέχρι πρόπερσι όπου σε 9 μέρες έκανε 0 μπάνια Ιούλιο μήνα γιατί δεν παλευόταν...ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάνεις λάθος. Η Τήνος έχει πολλές παραλίες για όλα τα γούστα. Βορινές Νότιες Δυτικές. Ακόμη και Βορειοανατολικές προστατευμένες, όπως η Αγιοθάλασσα. Και καλό φαγητό σε όλα τα χωριά.
21 χρόνια εδώ δεν έχω βαρεθεί ή αγανακτήσει ποτέ μου
Απλά μαθαίνεις να ζεις με τον αέρα.
Μακριά από μας!
Το νησί μια χαρά είναι, για καλοκαιρινές διακοπές απλά δεν είναι. Σκέτο βασανιστήριο. Αλλάζαμε 3 και 4 παραλίες την μέρα μπας και βρούμε "απάνεμο" σημείο για μπάνιο, όλο το νησί περικυκλωσαμεMiles έγραψε:
Είσαι ο πρώτος που ξέρω, ο οποίος έχει επισκεφτεί το νησί και δεν του αρέσει.
Ευτυχώς μετά πήγα 4 μέρες Σύρο καπάκι, και χάρηκα διακοπές
ΥΓ .Σα τη Χαλκιδικη δεν εχει

- ΑποστόληςΑ
Miles έγραψε:Όπως λένε και οι Τήνιοι, ωραία είναι η Σύρος γιατί έχει θέα την Τήνο.

Εξαιρετικές παραλίες. Αρχίζουμε από τα βασικά: μπορείς να κάτσεις χωρίς να δέσεις βαρίδια στα πόδια σουkataramenos5 έγραψε: Εχει η Συρος καλη θαλασσα δλδ?
Μια χαρά παραλίες έχει πάντως, καλύτερες από αρκετά νησιά. Η Βαρβαρουσα πχ είναι εξαιρετική και γαλήνια, το δελφίνι είναι ωραιότατη, ο Αρμεος επίσης. Υπάρχουν και οι κλασσικές Γαλησσας, Αγαθωπες, Κινι που είναι απλές ωραίες παραλίες. Και αν έχεις όρεξη για λίγο περπάτημα ή με καραβακι, υπάρχουν οι τρομερές Αετός, Αμερικανου και Γραμματα. Και έχω μπανισει και 1-2 ακόμα τέτοιες μικρές να πάω την επόμενη φορά
- Shivaspace
στο ένα μπορεί να πετύχεις τον μητσοτάκη να κάνει μάουν τεν και το άλλο έχει τα 'κεντρικά' !! 

- ΑποστόληςΑ
- PAOKevolution
- ΑποστόληςΑ
- PAOKevolution
- ΑποστόληςΑ