Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
το έκανα κι εγώ, καλή επιτυχία!Θα μπορούσες, όντως, να αφαιρέσεις κάποιες ερωτήσεις που δείχνουν "περιττές" και είναι παρόμοιες με άλλες!Αν κάνεις και για φόρουμ του γάβρου, στις "αλληλεπιδράσεις" βάλε * με υποσημείωση γιατί θα πάει αλλού το μυαλό τους
klainmein έγραψε:το έκανα κι εγώ, καλή επιτυχία!Θα μπορούσες, όντως, να αφαιρέσεις κάποιες ερωτήσεις που δείχνουν "περιττές" και είναι παρόμοιες με άλλες!Αν κάνεις και για φόρουμ του γάβρου, στις "αλληλεπιδράσεις" βάλε * με υποσημείωση γιατί θα πάει αλλού το μυαλό τους
Ρε είστε σίγουροι ότι πρόκειται για τη σωστή ερευνά;
Κάποιο μπέρδεμα πρέπει να έχει γίνει. Το link εμενα με έβγαλε στο ερωτηματολoγιο με το οποιο Βρuζας και Αναστασιάδης εξετάζουν το roster της ομάδας.
Απόδειξη: η 8η ερώτηση: Στην παρακάτω κλίμακα, παρακαλώ επιλέξτε πόσο συμφωνείτε με τις παρακάτω δηλώσεις που αφορούν στην ικανοποίησή σας με τον ΠΑΟΚ
]Διαφωνώ απόλυτα - Διαφωνώ - Μάλλον διαφωνώ - Ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ - Μάλλον συμφωνώ Συμφωνώ -Συμφωνώ απόλυτα
- Είμαι ικανοποιημένος με τον ΠΑΟΚ.
- Αν μπορούσα, θα επέλεγα μία διαφορετική ομάδα.
- Η επιλογή μου για τον ΠΑΟΚ είναι σωστή.
- Αισθάνομαι άσχημα με την επιλογή μου για τον ΠΑΟΚ.
- Δεν είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου για τον ΠΑΟΚ.
Άσε που περίμενα αρκετή ώρα μέχρι να φτάσει η σειρά μου, αφού πριν από μένα ήταν ο Σπυρόπουλος, ο Νομπόα, ο Παπαδόπουλος, o Blanco και ο El Τσάκο!!! Εξεπλάγην και από ένα παλιό σχόλιο του Κουμάλο που ρωτάει αν στην ερευνά μπορούν να συμμετάσχουν και παίκτες παλαιοτερων roster!