Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός 8/12 17:15 NS1
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός 8/12 17:15 NS1
O καιρός έχει βαρύνει για τα καλά εδώ στην Αθήνα και ετοιμάζεται να βρέξει. Δεν ξέρω τι καιρό κάνει εκεί πάνω. Πρέπει να παραδεχθούμε πάντως ότι η ομάδα δεν μπορεί να βρει έναν σταθερό κορμό εδώ και μήνες. Οι τραυματισμοί δίνουν και παίρνουν, ενώ λιγότερες είναι οι τιμωρίες από κίτρινες, αλλά περισσότερες αυτές από κόκκινες μια και στις πρώτες 13 αγωνιστικές έχουμε ρεκόρ αποβολών.
Ο Κουμάλο που αρκετοί κοροϊδεύατε είναι πιο σταθερός παίκτης στην άμυνα. Μπορεί ακόμη να μην έχει κάνει την πολύ καλή, μεστή εμφάνιση, αλλά έχει βελτιωθεί σε σχέση μ' αυτό που ήτασν στην αρχή κι εμένα μ' αρέσουν οι πάικτες που προσπαθούν και βελτιώνονται. Εύχομαι να συνεχίσει το σερί των αξιοπρεπών εμφανίσεων όπως με ΠΑΟ (που ήταν ο καλύτερος της άμυνας) και Βέροια που ήταν σχετικά καλός. Εύχομαι να δέσει με Ιντζίδη και εύχομαι ακόμη ο Jacobo να έχει πάρει το μήνυμα και να μην κάνει καμιά βλακεία. Τους Κων/νιδη και Σταφυλίδη δεν τους φοβάμαι. Για τον Ρομπερ θα είναι μάλλον μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες αφού πάμε σίγουρα για αριστερό εξτρέμ από Γενάρη ενώ επανέρχεται και ο Γεωργιάδης. Αν παίξουν καλά οι Λάζαρ και Φωτάκης θα κερδίσουμε. Αν δεν μπορέσουν να οργανώσουν επίθεση της προκοπής, μας βλέπω να παλεύουμε μέχρι τέλους για καμιά σέντρα ή στημένη φάση.
Ο Κουμάλο που αρκετοί κοροϊδεύατε είναι πιο σταθερός παίκτης στην άμυνα. Μπορεί ακόμη να μην έχει κάνει την πολύ καλή, μεστή εμφάνιση, αλλά έχει βελτιωθεί σε σχέση μ' αυτό που ήτασν στην αρχή κι εμένα μ' αρέσουν οι πάικτες που προσπαθούν και βελτιώνονται. Εύχομαι να συνεχίσει το σερί των αξιοπρεπών εμφανίσεων όπως με ΠΑΟ (που ήταν ο καλύτερος της άμυνας) και Βέροια που ήταν σχετικά καλός. Εύχομαι να δέσει με Ιντζίδη και εύχομαι ακόμη ο Jacobo να έχει πάρει το μήνυμα και να μην κάνει καμιά βλακεία. Τους Κων/νιδη και Σταφυλίδη δεν τους φοβάμαι. Για τον Ρομπερ θα είναι μάλλον μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες αφού πάμε σίγουρα για αριστερό εξτρέμ από Γενάρη ενώ επανέρχεται και ο Γεωργιάδης. Αν παίξουν καλά οι Λάζαρ και Φωτάκης θα κερδίσουμε. Αν δεν μπορέσουν να οργανώσουν επίθεση της προκοπής, μας βλέπω να παλεύουμε μέχρι τέλους για καμιά σέντρα ή στημένη φάση.
Ετοιμασα κασκολ ΠΑΟΚ,γαντακια ζακετουλα μπουφαν και σκουφο...
Ετοιμος για το ματς!

Ετοιμος για το ματς!

- Μπαρκαρούτσος
Αναχωρώ για τον Ναό της Τούμπας (όχι την Αγία Βαρβάρα) σε καμιά ώρα... Άιντα ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

RoMaN έγραψε: Με κρύο και βροχή
ΠΑΟΚάρα θα 'μαι εκεί!
Τρομερή 11άδα από Δώνη για ακόμη μια φορά. Ο Σταφυλίδης δεν κάνει κ. Δώνη να απελαθεί!

Με το ζόρι 4000 στο γήπεδο ...θα το δείτε και σε εικόνα σε λίγο
- sourmenetes
- Moderator
Ας δικαιολογησουμε την απουσια του κοσμου μονο λογω του ψυχους...
Δε θελω να μιζεριασω τωρα...
Παμε να παρουμε το ματς..Παιχτε λιγο μπαλιτσα ρε παιδες..
Δε θελω να μιζεριασω τωρα...
Παμε να παρουμε το ματς..Παιχτε λιγο μπαλιτσα ρε παιδες..
moican4 έγραψε:Με το ζόρι 4000 στο γήπεδο ...θα το δείτε και σε εικόνα σε λίγο
Eιναι νωρις ακομα...

Παρτε κι ενα λινκ....
http://www.frombar.tv/v-4/8/124/v-492548.html
http://www.frombar.tv/v-4/8/124/v-492548.html
- ΑποστόληςΑ
Δεν ξέρω αν τα μάτια μου πονάνε από τα links που κολλάνε ή από την ποιότητα του παιχνιδιού μας.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ξέρω αν τα μάτια μου πονάνε από τα links που κολλάνε ή από την ποιότητα του παιχνιδιού μας.
Αυτό με την ποιότητα πρέπει κάποτε να σταματήσει. Τον Λεβαδειακό στην Τούμπα δεν χρειάζεσαι ποιότητα να τον κερδίσεις ΑΡΚΕΙ να παρουσιάζεις μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ με σχέδιο ανάπτυξης με ότι διαθέτεις. Τίποτε άλλο. Ομάδα μπουρδέλο που όσο πάει γίνεται χειρότερη ελλείψει προπονητή.