barlow4 έγραψε:Καμια συνταγη με φαλαινα πειτε τουλαχιστον.
Νόμιζα ότι ήσουν της οικολογίας και της προστασίας της άγριας φύσης
barlow4 έγραψε:Καμια συνταγη με φαλαινα πειτε τουλαχιστον.
PAOK_Antarctica έγραψε:ΥΓ Στη Σλοβενία επίσης έφαγα μπιφτέκι αλόγου.
Χαχαχαχα...Γεια σου ρε Κεν!barlow4 έγραψε:Δε θα πειραζα ποτε αγριοχορτα.
barlow4 έγραψε:Δε θα πειραζα ποτε αγριοχορτα.
barlow4 έγραψε:Πατρον στη μπιφτεκοαναλυση του καρουζο (που ειναι πολυ ωραιο site) αναφερεται στα κατα τραγικη πλειοψηφια στα θεωρουμενα ως τα σωστα μπιφτεκια.Αυτα που εχουν επικρατησει.Δλδ τα ζουμερα κ αφρατα.
Εγω αυτα που λεω ειναι το τελειως αντιθετο κ τεινουν να εξαφανιστουν.
Θυμιζουν αρκετα τα σερβικα μπιφτεκια (αν κ τα σερβικα δε μου αρεσουν) που λεγονται πλεσκαβιτσα ,αλλα τα εδω ειναι πολυ πιο νοστιμα.Συμπαγη κ σγιχτα.σχεδον λαστιχωτα σαν ενα κομματι κρεας.
Ενα στοιχειο που αναφερει κ ο θοδωρος πιο πανω ειναι οτι χρησιμοποιειται πιστευω στανταρ, εξτρα χοιρινο λιπος.Επισης πρεπει να παιζει ρολο το ζυμωμα.Θελει πολλες φορες ζυμωμα κ ξεκουραση σε θερμοκρασια λιγο πανω απο το μηδεν.Με βρεγμενα χερια.Φυσικα μια επαγγελματικη κουζινα χρησιμοποιει εξειδικευμενα μηχανηματα.
Επισης πιστευω οτι ειναι μιξ κιμαδων.Πχ μοσχαρισια ελια κ χοιρινη παντσετα η καποιο λιπαρο κομματι.
Σιγουρα επισης καποιοι χρησιμοποιουν msg που ανεφερε ο θοδωρος (με τον οποιο θα διαφωνησω μονο ως προς το οτι ειναι βλαβερο-δεν ειναι πιο πολυ απο το αλατι.εχω διαβασει καποιες ερευνες).
Παντως συμφωνω οτι προτιμοτερο ειναι να μην υπαρχει ,καθως παρ'ολη της εθιστικοτητα που δινει στο φαι , κλεβει κατι απο τη φυσικοτητα του.
Mitsospaoki4 έγραψε:Άσχετο με την κρεατοφαγια
Αλλά pizza ovelix στην Βουρβουρου έχει κανείς γνώμη;;
Ή μόνο μέγεθος..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες