ουτε καν
βηγκαν μενου θα σας εχω
prist64 έγραψε:ουτε καν
βηγκαν μενου θα σας εχω
prist64 έγραψε:το μπιφτεκι ειναι οντως επιστημη και οι αναλογιες πρεπει να τηρουνται ευλαβικα
οπως ειπε κι Θοδωρος το πιο βασικο ειναι απο τι ζωα ειναι ο κιμας
και ποια κομματια θα κανουμε κιμα και η ποσοτητα λιπους που θα υπαρχει σ΄αυτα
οταν εχουμε διαφορετικα ειδη κρεατος θελει πολυ σχολαστικο ζυμωμα
ωστε να υπαρχει η ιδια αναλογια σε ολο το σωμα του κιμα
δοκιμαστε να βαλετε ζυγουρι στον κιμα και θα με θυμηθειτε
αν μπορειτε να βρειτε αγριογουρουνο και ζαρκαδι,ειναι τα καλυτερα κρεατα για κιμα
δυο μερη αγριογουρουνο ενα μερος ζαρκαδι,δοκιμαστε το και δεν θα το μετανοιωσετε
μπορειτε να βαλετε και ενα μερος ζυγουρι,γινεται πιο μαλακο αλλά προσθετει γευση
ειμαι σε καλη διαθεση και σας αποκαλυψα καποια απο τα μυστικα μου
ΥΓ ετσι κι αλλοιως δυσκολα θα βρειτε τα κρεατα που σας ειπα
PAOK_Antarctica έγραψε:theodoros, ο barlow αναφέρεται σε ένα μπιφτέκι το οποίο όταν το κόβεις και το κοιτάς δεν σου δίνει την εντύπωση πως πρόκειται περί κιμά. Είναι μονοκόμματο σαν μπριζόλα χωρίς τις ίνες. Τόσο σφιχτό.
Εγώ θα έπαιρνα όρκο ότι σε αυτά τα μπιφτέκια αισθάνομαι και αρνίσιο κιμά μέσα.
barlow4 έγραψε:Που να σε παρει
PAOK_Antarctica έγραψε:Μια φορά έχω φάει ζαρκάδι, πριν χρόνια σε κάποιο Ζαγοροχώρι.
Μου είχε φανεί στεγνό και σκληρό, δεν ενθουσιάστηκα.
Στην Αγγλία πάντως φοριέται πολύ απ'όσο ξέρω.
Amsterdamer_87 έγραψε:barlow4 έγραψε:Που να σε παρει
Φιλε sorry αλλα αυτες οι συνταγες ειναι μια επιχειρηση απο μονες τους
Δεν δινονται..
Κατι σαν το ρεβανι του Κουχλιουρου..ενα προιον ισον ενα εργοαστασιο
Ο Γιωργος ο "Βλαχος" στο πευκοχωρι μ αυτο το μπιφτεκι κανει τα σιγουρα κερδη
gkaletsi έγραψε:Δεν το παίζω έξυπνος. Φαντάζομαι πως όλοι γνωρίζουμε ότι το ζυγούρι είναι ας το πούμε, το έφηβο πρόβατο
Μεταξύ αρνιού και προβάτου.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες