Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
προτεινω το παρον για προτασεις για μασες.ταβερνες,τσιπουρα κλπ.εχω διακρινει μερακληδες αναμεσα μας.τοση σοφια μην παει χαμενη.
αν παραειναι ασχετο το διαγραφετε.
αν παραειναι ασχετο το διαγραφετε.
- sourmenetes
- Moderator
Re: δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Να πω ότι ο ταβερνοχωρος με έχει βοηθήσει πολλές φορές.
Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και με το παρόν τοπικ
για αρχη ,αν καποιος εχει παει λημνο θα το εκτιμησω δεοντως αν εχει καποιο καλο ινφορμεσιο για φαγητο.
κ ετσι για το καλο προτεινω ως νο.1 ταβερνα στη χωρα , αυτην που βρισκεται στο χωριο μανάση στη λευκαδα..
κ ετσι για το καλο προτεινω ως νο.1 ταβερνα στη χωρα , αυτην που βρισκεται στο χωριο μανάση στη λευκαδα..
ευαγγελιοABOLEYTOI έγραψε:Να πω ότι ο ταβερνοχωρος με έχει βοηθήσει πολλές φορές.
Θυμάμαι Κεν που έχεις γράψει πριν 2 χρόνια για το εξωτικό ταβερνειο στην άγονη γραμμή της Λευκάδας. Λέω να το τιμήσω φέτος, θα ψάξω το παλιό σου ποστ.
δε χρειαζεται να ψαξεις τοσο πισω.θα σε κατατοπισω εδω.οταν το οργανωσεις πες να σου πω.
Λευκάδα στις Καρυές στο βουνό, έχει ταβέρνα κάτω από τα δένδρα στην πλατεία, μείον 6 βαθμούς Τουλ σε σχέση με την παραλια κ χωριάτικη μέσα σε καρβέλι με πνιγμένα υλικά στο λαδακι
Κρέας α ποιότητα
Με τα θαλασσινά δε τα πάω καλά μη ρωτατε
Κρέας α ποιότητα
Με τα θαλασσινά δε τα πάω καλά μη ρωτατε
τεο κ αυτη στο βουνο ειναι.τερμα βουνο.πιο πανω δεν εχει νομιζω.μετα γυρνας πισω.δεν ειναι ακριβως ταβερνα.ειναι στην αυλη του σπιτιου του.σουβλες με κοντοσουβλι,φριγαδελι κ κοκορετσι.πατατες τηγανητες απο γιαγια μαυροφορεμενη με τσεμπερια κ χωριατικη μισο μποστανι ολα δικα τους.5 πραγματα εχει ολα κ ολα αλλα μοναδικα.οικογενεια king size.μπρουταλ καταστασεις.νομιζω ειναι ανοιχτη πεμπτη παρασκευη σαββατο κ μονο μετα το απογευμα.
σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω αν εχω παει στις καρυες.
σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω αν εχω παει στις καρυες.
- sourmenetes
- Moderator
- buffalobill4
ο,τι πει το ταβερνοαλανι.barlow4 έγραψε:ευαγγελιοABOLEYTOI έγραψε:Να πω ότι ο ταβερνοχωρος με έχει βοηθήσει πολλές φορές.
μεχρι και για παμπ στη γειτονια μου στο λονδινο εχει κριτικες
τρε λος
Είχα συμμαθητή με αυτό το επίθετο; αλλά είναι επίθετο που κυκλοφορεί εδώ κάποιο άλλο στοιχείο για να δω αν μιλάμε για τον ίδιο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk