Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Ταινίες, Μουσική, Games και ότι αλλό σχετικό...

Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό tzelas » Σάβ 15 Νοέμ 2014, 21:01

Τα μεταγραφικά σενάρια ξεκίνησαν και αναμένεται να φουντώσουν κατά πολύ ελλείψει και της αγωνιστικής δράσης που φέρνει η αναβολή των αγώνων και οι ανατροπές των αγωνιστικών πλάνων. Ακούμε για budget, μεταγραφικά ταξίδια, θέσεις που θέλουμε παίκτες, διαβάζουμε ονόματα και σας προτείνω και εγώ να μπούμε στο κλίμα και να παίξουμε τον Ξερόλα των Μεταγραφών.

Ο Ξερόλας των Μεταγραφών μας δίνει το πεδίο, είτε για να αναδείξουμε τους σκάουτερς του φόρουμ που θα προτείνουν ποδοσφαιριστές που θα ακούσουμε για πρώτη φορά από αυτούς (και ίσως να αξίζουν να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας σε κάποιους από αυτούς) , είτε για να φιλτράρουμε και να επιλέξουμε ποδοσφαιριστές από τα ονόματα που ήδη ακούγονται , είτε για να εκφράσουμε τα «θέλω» μας για παίκτες από διάφορες κατηγορίες (πάνω-κάτω ράφι, νέοι με περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία, διάσημοι τριανταφεύγα, ελεύθεροι, δανεικοί, σουπερλιγδάτοι, έλληνες κλπ), είτε για να δώσουμε τα μελλοντικά πουλέν μας και για όλα αυτά να υπάρξει ηθική ανταμοιβή και ανταμοιβή αναγνώρισης για τις πιθανές προσθήκες που μπορεί να γίνουν στην ομάδα από τους ποδοσφαιριστές που προτείνουμε, μαζί βεβαίως με την χαρά του παιχνιδιού.

Θα κρατήσουμε όσο πιο απλή γίνεται την διαδικασία συμμετοχής αφήνοντας περιθώρια στους συμμετέχοντες παίκτες να έχουν όσο μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων γίνεται. Το παιχνίδι για να είναι ρεαλιστικό θα πρέπει να έχει την δυναμική μιας μεταγραφικής περιόδου προσαρμόζοντας ο παίκτης τις επιλογές του σε όλη την διάρκεια των μεταγραφών και ποντάροντας σε παίκτες μέχρι να λήξουν και οι μεταγραφές ελευθέρων παικτών!!!!! Η βαθμολογία θα είναι συνδυασμός επιβραβεύσεων της συμφωνίας της ομάδας με τον προτεινόμενο παίκτη μας, του πλήθους των επιλογών που δώσαμε μαζί με την παιχτούρα μας και του έγκαιρου σχεδιασμού. Η βαθμολογία θα δημιουργείται μετά από κάθε μεταγραφή παίκτη που επίσημα ανακοινώνεται η υπογραφή ή έλευση συμφωνίας με το νέο απόκτημα.

Πως παίζεται:
Κάθε παίκτης διαθέτει ένα budget 1000 πόντων για κάθε μία από τις παρακάτω θέσεις το οποίο θα μοιράζεται ισόποσα στο σύνολο των παικτών που θα προτείνει σε κάθε θέση:

GK=Τέρμα , RB=Δεξί Μπακ, CB= Κεντρικός Αμυντικός, LB= Δεξί Μπακ, DM= Μεσοαμυντικός, CM= Κεντρικός Μέσος, MR= Δεξιός Μέσος, ML= Αριστερός Μέσος, AM= Επιθετικός Μέσος, LW= Αριστερό Χαφ, RW=Δεξί Χάφ, FC= Φορ, SS= Επιθετικός πίσω από τον φόρ.

Κάθε παίκτης μπορεί να ποντάρει σε υποψήφιο για μεταγραφή παίκτη σε μία από τις παραπάνω θέσεις δίνοντας για κάθε παιχτούρα που προτείνει τα εξής στοιχεία:
Θέση, Ονομα παιχτούρας, λινκ της παιχτούρας στο transfer για εύκολη ταυτοποίηση του.

Προαιρετικά μπορεί να συνοδεύσει την συμμετοχή κάποιου μεταγραφικού στόχου με ένα πολύ μικρό scouting report πλεονεκτημάτων ή γνωριμίας. Π.χ. ηλικία, τελευταία ομάδα η/και προηγούμενες ομάδες, λήξη συμβολαίου κλπ.
Ένας παίκτης μπορεί να ποντάρει όπως και όποτε κρίνει με ένα ή πολλά διαφορετικά ποστ, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους χωρίς χρονικό περιορισμό λήξης με μόνο περιορισμό όμως να μην ξεπεράσει συνολικά στα διαφορετικά πονταρίσματα του τις 20 επιλογές σε μια θέση.

Ένα υποψήφιο απόκτημα μπορεί να προταθεί σε μία μόνο θέση.

Τι επιβραβεύεται:

Α) Πλήθος επιλογών
Μπορεί το μέγιστο ποντάρισμα σε κάθε θέση να είναι 20 παίκτες αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι καλή τακτική. Οι πόντοι που κερδίζει κάποιος από έναν παίκτη που πρόβλεψε διαιρούνται με το πλήθος των παικτών που πρότεινε στην θέση που παίζει ο παίκτης. Έτσι αν δώσατε και τους 20 παίκτες τότε παίρνετε για το απόκτημα σας 1000/20=50 πόντους ενώ αν αρχικά στοχεύσατε σε 4 επιλογές και σας βγήκε η μία παίρνεται 1000/4=250 πόντους.

Β) Έγκαιρος Σχεδιασμός
Δεν είναι τρέλα να μας έχετε πει την πουλενάρα σας πολύ πριν ακουστεί οτιδήποτε για αυτή. Δεν πρέπει να επιβραβεύσουμε κάποιον που μας άνοιξε τα μάτια ένα μήνα πριν από κάποιον που ανέφερε τον παίκτη μια μέρα πριν ανακοινωθεί; Ο χρόνος που ποντάρεται όσο πιο μακρινός τόσο περισσότερα μπόνους δίνει και μεταφράζεται με τον εξής συντελεστή bonus:

Ποντάρισμα 1 μήνα και πλέον πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Τετραπλό Μπόνους (x4)
Ποντάρισμα 3 εβδομάδες πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Τριπλό Μπόνους (x3)
Ποντάρισμα 2 εβδομάδες πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Διπλό Μπόνους (x2)
Ποντάρισμα 1 εβδομάδα πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Χωρίς Μπόνους (x1)
Ποντάρισμα λιγότερο από 1 εβδομάδα πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: Η συμμετοχή ΔΕΝ λαμβάνεται υπόψη. Άσχετα αν βούιξε ή όχι ο τόπος για το νέο απόκτημα η συμμετοχή ενός υποψήφιου μεταγραφικού στόχου με χρονικό ορίζοντα, πριν την απόκτηση του, μικρότερο της εβδομάδας δεν θα προσφέρει ούτε μπόνους ούτε πόντους στον παίκτη. Άρα τα τελευταία πονταρίσματα μεταγραφικών στόχων θα πρέπει να δοθούν μια εβδομάδα πριν την λήξη της κύριας μεταγραφικής περιόδου ή μια εβδομάδα πριν την λήξη της επιπλέον μεταγραφικής περιόδου των ελευθέρων παικτών.

Πως επηρεάζει ο έγκαιρος σχεδιασμός και το πλήθος των επιλογών την στρατηγική των μεταγραφών μας;
Ερωτήματα που πρέπει να δώσει απαντήσεις κάθε παίκτης ανάλογα με την στρατηγική που θα επιλέξει: Είναι καλύτερα να δοθούν όλοι οι στόχοι μας σε μια θέση νωρίς αυξάνοντας μεν τους πόντους λόγω χρονικού μπόνους μειώνοντας δε τους πόντους λόγω αυξημένου πλήθους επιλογών στην θέση; Αν εξαντλήσω νωρίς τους προτεινόμενους παίκτες μήπως αργότερα βρώ και νέους ελκυστικούς στόχους που δεν θα μπορώ να προτείνω; Αν όμως κανένας άλλος δεν προβλέψει το νέο μας απόκτημα, μήπως θα ήταν αρκετό να έχω δώσει όλους τους παίκτες νωρίς έστω και για λιγότερους πόντους; Είναι καλύτερα να δοθούν αρχικά κάποιοι στόχοι σε μια θέση νωρίς στους οποίους και εστιάζουμε, και στην συνέχεια να προσθέσουμε στόχους ανάλογα με τις εξελίξεις;

Παραδείγματα Βαθμολογίας:
Παίκτης Α ποντάρει ως εξής:
LW: Vierinha (στις 20/11)
Παίκτης Β:
LW: Vierinha (20/11), Stoch(20/11), Lavezzi(31/12), Ronaldo (15/1)
Παίκτης Γ:
LW: Vierinha (20/11), Stoch(20/11), Lavezzi(20/11), Ronaldo (20/11), Neymar (20/11) και άλλοι 15 παίκτες (20/11)

Σενάριο Α: Έστω στις 1/1 ανακοινώθηκε Vierinha. Παίκτης Α κερδίζει: (budget/επιλογές θέσης) x (χρονικό bonus)= (1000/1 επιλογή)x4 (μήνα)=4000, Παίκτης Β: (1000/4)x4=1000, Παίκτης Γ: (1000/20)x4=200

Σενάριο Β: Έστω 10/1 Lavezzi. Παίκτης Α 0 πόντοι, Παίκτης Β: (1000/4 επιλογές)x2 (2 εβδομάδες πριν)=500, Παίκτης Γ: (1000/20)x4=200

Σενάριο Γ: Έστω 20/1 Ronaldo. Παίκτης Α 0 πόντοι, Παίκτης Β 0 πόντοι (παρότι είχε δώσει τον
Ronaldo όταν το έδωσε ο τόπος βούιζε, ο παίκτης ήταν εδώ για εξετάσεις και οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν πέντε μέρες μετά οπότε δεν πρόλαβε έγκαιρα να προβλέψει το απόκτημα), Παίκτης Γ (1000/20)x4=200

Να δώσουμε προβλέψεις σε όλες τις θέσεις;
Παρότι θα μπορούσαμε να περιπλέξουμε την βαθμολογία υπολογίζοντας και παραμέτρους όπως π.χ πρότεινες παίκτες σε θέση αδιάφορη εντούτοις για λόγους αρχικής απλότητας δεν θα το λάβουμε υπόψη. Αν θα δώσει ο παίκτης προτάσεις σε όλες τις θέσεις αφήνεται στον ίδιο, θα πρέπει όμως να ληφθεί υπόψη ότι αν αποκτήσουμε παίκτη που παίζει σε παραπάνω από μια θέσεις τότε στο πλήθος των προτάσεων μας για την θέση που δώσαμε προστίθενται και οι προτάσεις μας στις θέσεις που παίζει το απόκτημα μας. Επομένως αν ποντάραμε παίκτες σε όλες τις θέσεις και αποκτήσουμε παίκτη που σύμφωνα με το transfermarkt παίζει LW, RW και RB τότε το πλήθος επιλογών με το οποίο θα υπολογιστεί ο βαθμός θα είναι το άθροισμα των θέσεων που δώσαμε για LW, RW και RB. Οπότε αν δώσουμε προτάσεις σε όλες τις θέσεις μπορεί να αυξάνουμε αχρείαστα και το πλήθος επιλογών. Μη ξεχνάμε πως μπορούμε πάντα να ξεκινήσουμε με κάποια(ες) θέση(εις) και στην πορεία να προσθέτουμε υποψήφιους στόχους αλλά και στόχους σε νέες θέσεις.

Σκάουτερς του Paokmania, εκκολαπτόμενοι Τ.Δ., σαςταλεγάκηδες ή όσοι θέλετε να στρέψετε την προσοχή μας στις πουλενάρες σας, εμπρός λοιπόν, ΞΕΔΩΣΤΕ !!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 6311
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 00:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό tzelas » Σάβ 15 Νοέμ 2014, 21:02

Θα ξεκινήσω να ευλογήσω πρώτος τα γένια μου με μια τετράδα CB:

Για CB λοιπόν προτείνω και ποντάρω:

CB, Juan Insaouralde, http://www.transfermarkt.co.uk/juan-ins ... eler/65072
Καψούρα, αυτή η κεφαλιά-τάκλιν δεν ξεχνιέται εύκολα. Δύσκολη περίπτωση μιας και ξεκίνησε βασικός αλλά βασίζομαι στο ότι δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι και ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια σταμάτησε να είναι βασικός. Επίσης αν αληθεύουν τα μισθολογικά δεδομένα (http://www.celebritiesmoney.com/juan-in ... ak-moscow/) το budget του στα 500-600 το χρόνο είναι προσιτό.

CB, Tomas Kalas, http://www.transfermarkt.co.uk/tomas-ka ... ler/148657
21 ετών, Τσέχος Διεθνής με την μεγάλη ομάδα, αξία transfer 3.5Μ. Ανήκει στην Τσέλσι και δόθηκε δανεικός στην Κολωνία όπου δεν έκανε καμία ακόμη συμμετοχή στην Bundesliga. Πέρσυ έπαιξε 76 μάτς δανεικός στην Βίτεσε. Δύσκολη αλλά καλή περίπτωση.

CB, Miquel Ignasi, http://www.transfermarkt.co.uk/ignasi-m ... eler/70245
22χρονος, 1.93, παίζει και αριστερό μπακ, αξία transfer 1.5Μ. Παίκτης της Norwich τον αγόρασε το καλοκαίρι από την Άρσεναλ δίνοντας 2Μ Ευρώ. Δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής όμως παρά μόνο σε 2-3 παιχνίδια της U21. Ίσως με κάτω από μισοτιμής μπορούμε να τον πάρουμε. 14 μάτς με Άρσεναλ, 12 με Leicester όπου ήταν δανεικός πέρσυ. Διεθνής με τις μικρές της Ισπανίας. Μισθολογικά εμφανίζεται με κανά 400-450 το χρόνο (http://www.celebritiesmoney.com/ignasi- ... wich-city/)

CB, Bruno Uvini, http://www.transfermarkt.co.uk/bruno-uv ... ler/147396
23χρονος Βραζιλιάνος με Ιταλικό διαβατήριο, αξία transfer 1.5Μ. Ανήκει στην Νάπολι με 2 συμμετοχές μόνο στην ομάδα, έπαιζε ως τώρα δανεικός στην Σάντος και λήγει ο δανεισμός του στο τέλος του 2014. Έπαιξε λίγα μάτς και σαν δανεικός με την Σάντος (8 μάτς) οπότε μπορεί να τίθεται θέμα να μείνει ελεύθερος από Νάπολι. Σχετική ετοιμότητα καθώς τελευταίο μάτς ήταν στα τέλη Οκτώβρη.
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 6311
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 00:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό paokovios1974 » Σάβ 15 Νοέμ 2014, 21:53

Καλησπερα σας και απο μενα :D οτι και να γινει στις μεταγραφες χειμωνα εμεις θα ξεσαλωσουμε :opaokara:
Winger aml amr ο Darko lazovichttp://www.transfermarkt.gr/darko-lazovic/profil/spieler/70411


No 2 Kαι ερωτας ολων μας Adelinooooooo vierinha http://www.transfermarkt.gr/vieirinha/profil/spieler/35247 χωρις αλλα σχολια...Καλο κυνηγι.Τζελα οι επιστροφες δανεικων μετρανε? Αν μετρανε γραψε ενα


Λουκαςhttp://www.transfermarkt.gr/lucas/profil/spieler/73185 :lol:
ΝΑΙ ΡΕ ΝΤΑΜΠΛ.
Σας το βουλωσε ο Σαββιδης.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
 
Δημοσιεύσεις: 6117
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 21:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό nothu » Σάβ 15 Νοέμ 2014, 21:57

Τι εχεις κανει ρε τζελα παλι. Ωραιος. Θα το μελετησω. Εχει καμια σχεση με τον αλλο ξερολα η βαθμολογια η ειναι αλλο αυτο;
Άβαταρ μέλους
nothu
 
Δημοσιεύσεις: 4664
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 23:32

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό paokovios1974 » Σάβ 15 Νοέμ 2014, 22:03

Αλλα κολπα λεμε
ΝΑΙ ΡΕ ΝΤΑΜΠΛ.
Σας το βουλωσε ο Σαββιδης.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
 
Δημοσιεύσεις: 6117
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 21:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό Ekatnetworkltd » Σάβ 15 Νοέμ 2014, 22:14

Το πρόβλημα tzela δεν είναι ποιοί θα έρθουν και ποιοί θα φύγουν από τον ΠΑΟΚ αλλά πως θα σε έχει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΙΣΟΒΙΑ!
Ωωωω ΠΑΟΚάρα
Έχω τρέλα μες στο μυαλό
Όπου και να παίζεις πάντα θα σ’ ακολουθώ
Για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd
 
Δημοσιεύσεις: 4505
Εγγραφή: Τρί 03 Δεκ 2013, 23:21
Τοποθεσία: Ιλίσια

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό tzelas » Σάβ 15 Νοέμ 2014, 22:33

paokovios1974 έγραψε:Καλησπερα σας και απο μενα :D οτι και να γινει στις μεταγραφες χειμωνα εμεις θα ξεσαλωσουμε :opaokara:
Winger aml amr ο Darko lazovichttp://www.transfermarkt.gr/darko-lazovic/profil/spieler/70411


No 2 Kαι ερωτας ολων μας Adelinooooooo vierinha http://www.transfermarkt.gr/vieirinha/profil/spieler/35247 χωρις αλλα σχολια...Καλο κυνηγι.Τζελα οι επιστροφες δανεικων μετρανε? Αν μετρανε γραψε ενα


Λουκαςhttp://www.transfermarkt.gr/lucas/profil/spieler/73185 :lol:


Μετράνε και οι επιστροφές δανεικών. Αλλά μου δίνεις δύο θέσεις πονταρίσματος για τον LAzovic (και τους άλλους;)

tzelas έγραψε:Ένα υποψήφιο απόκτημα μπορεί να προταθεί σε μία μόνο θέση.


Χρειάζεται να δώσεις μία μόνο θέση για την οποία ποντάρεις καθένα από τους τρείς παίκτες καθώς αυτό θα μοιράσει το budget των 1000 πόντων σε κάθε θέση.

nothu έγραψε:Τι εχεις κανει ρε τζελα παλι. Ωραιος. Θα το μελετησω. Εχει καμια σχεση με τον αλλο ξερολα η βαθμολογια η ειναι αλλο αυτο;


New Game :lol: :lol: Άλλες βαθμολογίες :opaokara: :opaokara:

Ekatnetworkltd έγραψε:Το πρόβλημα tzela δεν είναι ποιοί θα έρθουν και ποιοί θα φύγουν από τον ΠΑΟΚ αλλά πως θα σε έχει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΙΣΟΒΙΑ!

Το Μαίο να είμαστε καλά και έχει ο Θεός. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 6311
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 00:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό rainmaker » Σάβ 15 Νοέμ 2014, 22:39

ΚΟ ΡΥ ΦΑΙ Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΩΣ SITE ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ/ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Άβαταρ μέλους
rainmaker
 
Δημοσιεύσεις: 8401
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 17:48

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό tzelas » Σάβ 15 Νοέμ 2014, 23:06

rainmaker έγραψε:ΚΟ ΡΥ ΦΑΙ Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΩΣ SITE ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ/ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


:D :D :D :opaokara: :D :D :D :opaokara: :D :D :D :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 6311
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 00:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό Kostas_Peraia4 » Σάβ 15 Νοέμ 2014, 23:18

Καλησπερα κι απο μενα.

Aρχικα δινω ενα πολυ δυνατο ονομα,δυσκολα θα ερχοταν Ελλαδα.Θυριωδες center back,ψηλο,δυνατο παιδι με καλη τεχνικη για την θεση του.Ειναι υπερβασ-αρα.Σιγουρα θελει υψηλοτατο συμβολαιο,αλλα κατα την γνωμη μου κερδιζεις το μεγιστο value for money για την θεση στο κεντρο της αμυνας τουλαχιστον για τα επομενα 3-4 χρονια καθως ειναι μολις 25.Το συμβολαιο του λειγει το καλοκαιρι,ενω και ο ιδιος εχει δηλωσει πως δεν εχει τη διαθεση να το ανανεωσει.Καμερουνεζος με γαλλικο διαβατηριο,αγωνιζεται στην Ρεν και το ονομα αυτου.....Jean Armel Kana-Biyik
http://www.transfermarkt.co.uk/jean-arm ... eler/57404
Ανήκω κι εγώ στο παρεάκι του chat
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4
 
Δημοσιεύσεις: 4884
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2014, 21:40

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό gvpaok89 » Σάβ 15 Νοέμ 2014, 23:40

tzelas εισαι κορυφη!
Μπραβο
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89
 
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: Δευτ 11 Αύγ 2014, 23:08

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό M3t4LN1ko$ » Κυρ 16 Νοέμ 2014, 00:41

έχουμε κανένα όνομα ?
Άβαταρ μέλους
M3t4LN1ko$
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Παρ 02 Απρ 2010, 19:50

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό obanebane » Κυρ 16 Νοέμ 2014, 00:56

πικος απικος παιχτουρα μεγαλη. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 17249
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 01:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό paokovios1974 » Κυρ 16 Νοέμ 2014, 12:14

Οκ Τζελας ;) Λαζοβιτς RW Βιερινια LW Loukas RW
ΝΑΙ ΡΕ ΝΤΑΜΠΛ.
Σας το βουλωσε ο Σαββιδης.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
 
Δημοσιεύσεις: 6117
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 21:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Ο Ξερόλας των Μεταγραφών

Δημοσίευσηαπό che4 » Κυρ 16 Νοέμ 2014, 13:13

τζελας θα μας καψεις και τα τελευταια εγκεφαλικα κυτταρα που μας εμειναν


:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4
 
Δημοσιεύσεις: 7316
Εγγραφή: Σάβ 16 Οκτ 2010, 21:27

Επόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

metin2 pvp metin2 pvp serverler mt2 pvp metin2 pvp silkroad pvp knight pvp metin2 pvp serverler pvp serverler