Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..

Ταινίες, Μουσική, Games και ότι αλλό σχετικό...
Άβαταρ μέλους
scarsick

Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..

Δημοσίευση από scarsick »

Το ψητό κρέας ποιότητας γύρου με τις πατάτες τηγανισμένες στο λάδι του κάθε γυράδικου, προσωπικά θα ήθελα να έχει την ανάλογη τιμή και όχι σιγά σιγά να φτάσει το ΓΡΝ να έχει τιμές Σέμπρικο.

Αλλά τζάμπα η γκρίνια (μου), ο κόσμος συνεχίζει και αγοράζει, μόνο εγώ κι ένας φίλος καθόμαστε σαν τους γέρους του μάππετ σόου και θυμόμαστε ότι πηγαίναμε στο Ω μετά από κάθε ματς και ο γύρος είχε 3ευρώ.

Ανατολικά όποιος θέλει σουβλακομπιφτεκοπανσετοσουτζουκάκια αλλά όχι γύρο, τα Γοριλάκια είναι πάντα στο ίδιο επίπεδο και οι μερίδες τουλάχιστον είναι μεγάλες.

οφφον τόπικ, ο Barlow άραγε κατάφερε ποτέ να φτιάξει το τέλειο μπιφτέκι;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Gika πλεον - προφανως οχι παντου - οι τιμες για burger για παραδειγμα και στην Ελλαδα ειναι ανω του 10αρικου. Επισης για πιτα γυρο οπως το εχουμε στο μυαλο μας στην Θεσσαλονικη, δηλαδη να φας ενα και να χορτασεις και να μην χρειαζεσαι δευτερο, χρειαζεσαι σιγουρα πανω απο 5 ευρω, ισως και 6. Στον Γιωτη που αναφερω παραπανω πλεον για να φας πιτα γυρο και να πεις οτι εισαι ενταξει θελεις πανω απο 6 ευρω.

Βεβαια στο συγκεκριμενο τοπικ ας μην το παμε κοινωνικοοικονομικα καλυτερα.

Οποτε συνεχιζοντας την κουβεντα που ξεκινησα λεω οτι τον τελευταιο χρονο, ο Γιωτης ανεβασε παρα πολυ την ποιοτητα του. Εχω φαει καποια εξαιρετικα πιτογυρα που αναρωτιομασταν με την παρεα μου, αν βαζει μεσα καποιο ναρκωτικο (καταληξαμε οτι βαζει). Ημουν ετοιμος να ρεκαρω podcast για αυτον τον γυρο που ετρωγα καποιες φορες, για να περιγραψω την ηδονη που ενιωθα.

Και εχει καποιο καιρο 2-3 μηνες που πραγματικα με απογοητευει καθως οταν δινεις 6,50 ευρω για να φας fast food περιμενεις τουλαιχιστον να ειναι ενα καλα τυληγμενο πιτογυρο, με την σως εκει που πρεπει, την τοματα εκει που πρεπει.

Scarsick, απαραδεκτο το ΓΡΝ απο πολλες αποψεις.
Άβαταρ μέλους
scarsick

DimitrisS έγραψε: Scarsick, απαραδεκτο το ΓΡΝ απο πολλες αποψεις.
Μα γιαυτό το ανέφερα, γιατί είναι απαράδεκτο αλλά είναι πάντα γεμάτο από κόσμο και για τις τιμές τα είπα.

Για τα μπέργκερ ισχύει εδώ και χρόνια, σε κάποια μαγαζιά θες 10ευρο απλά για να σου ανοίξουν την πόρτα και να μπεις αλλά εκείνο ας δεχτώ ότι είναι άλλη φάση στρητ φουντ, όχι ότι δικαιολογείται η τιμή λες και τρως στη νέα υόρκη, αλλά ναι.

Ο Γιώτης πάντα είχε ποιοτικότατο γύρο εκτός από κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις πχ μετά από αγώνα που γίνεται πανικός και βλέπεις ότι τον κόβει ενώ δεν έχει ψηθεί ακόμα.

Να γίνει πολλ αν στον γύρο βάζετε πάπρικα ή τυροκαυτερή.
DimitrisS έγραψε:Ο Κωστας ειναι στα καρβουνα αν δεν κανω λαθος; Οπως και το εξπρεςς;
Το εξπρέςς ναι, γιαυτό και η αναμονή. Ο Κώστας όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος scarsick την Παρ 30 Αύγ 2024, 10:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Στον γυρο βαζω σως μουσταρδας ή τιποτα. Το τιποτα ειναι το απο ολα το κλασικο με κετσαπ και μουσταρδα.

Αλλα κυριως σως μουσταρδας.

Τυροκαυτερη στον γυρο;
Θα επρεπε να ντρεπεσαι.

Την πειροδο που λεω εγω οτι καταναλωσα καποια εξαιρετικα πιτογυρα απο Γιωτη, καταλαβα οτι υπηρχε η επιλογη να ζητησεις ξεροψημενο και ψιλοκομμενο τον γυρο σου. Ε εκει νομιζω ειναι που με κερδισε εντελως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Παρ 30 Αύγ 2024, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
scarsick

DimitrisS έγραψε: Τυροκαυτερη στον γυρο;
Θα επρεπε να ντρεπεσαι.
Τυροκαυτερή ντομάτα κρεμμύδι, ή πάπρικα ντομάτα κρεμμύδι.

Μουστάρδα κέτσαπ τα κρατάω αν φτιάξω χοτ ντογκ ,σως μουστάρδας για τις κοτομπουκιές :D

Πάμε ένα φλέημ για τον γύρο όλοι, δεν μπορώ άλλα μεταγραφικά
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Α και χωρις παπατες εισαι εσυ;
Άβαταρ μέλους
scarsick

Όχι όχι οκ, τις θεωρούσα αυτονόητες :lol:
(χάλια οι πατάτες σε όλα τα γυράδικα βέβαια)
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Αχρειαστες ειναι οι πατατες γενικα.
Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να χορτασεις χωρις αυτες μεσα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Το θέμα ξέρετε ποιό είναι;
Υποθετικά ανοίγει κάποιος γυράδικο με χειροποίητη πίτα, φρέσκιες πατάτατες κανονικές, κρέας τίμιο και στημένος γύρος στο χέρι. Γεύση γαμτη..
Τιμή π.χ 5 ευρώ.
Άπατο θα πάει..
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Ε δεν ειναι must αυτο που λες Χωρικε. Απο ποια αποψη το λες;
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Το λοιπον,

υπαρχουν καποιοι αγραφοι κανονες.

σε χοιρινο και σε κιμα παει ή κατι με γιαουρτι(τζατζικι ή γιαουρτι ) ή κατι με φετα(χτυπητη,κοπανιστη,παπρικα)
σε κοτοπουλο παει κατι με μαγιονεζα(ολες οι σως)
και σε λουκανικο μουσταρδα!

*εννοειται κανουμε χαβα**
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

DimitrisS έγραψε:Ε δεν ειναι must αυτο που λες Χωρικε. Απο ποια αποψη το λες;
οτι το ποιοτικό δεν το πολυεκτιμάμε.
τρώμε προτηγανισμένες πατάτες , χαμηλής ποιότητας προιόντα γενικώς και τα πληρώνουμε ακριβά. Εγώ για να χορτάσω σε γυράδικο, με μια κολα ή μπυρα θέλω 15 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Για γυρους δεν εχω εικονα γτ τους εχω κοψει χρονια τωρα. Για μπέργκερ ομως εχοντας δοκιμασει τα περισσοτερα της Θεσσαλονίκης, εχω καταληξει οτι ειναι υπερεκτιμημένα και μετρια. Εχω δυο ευχαριστες εκπληξεις. Το τιμιοτατο υπερνοστιμο και οικονομικο μπεργκερ του "η κραυγη του γλαρου",και τα εξαιρετικά μπεργκερ απο το black dagger.
Η καλυτερη λυση ειναι μαντεμενιο τηγανι με κανα 45αρι ευρω, κιμας μοσχαρισιος, σπατουλα για πάτημα και σε ενα μισαωρο εχεις τα δικα σου smashed burgers π ειναι μακραν καλυτερα απο καθε τι π θα φας εξω. Κανα δυο βιντεο στο γιουτιουμπ να δεις και εισαι ετοιμος. Πικλα μαγιονεζα και ενα καλο κασερακι. Αυτα θελει το σωστο το τιμιο σμας μπεργκερ. Αντε αν εισαι μερακλης μια bbq σως και κανα αυγο ματι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Χωρικός έγραψε: οτι το ποιοτικό δεν το πολυεκτιμάμε.
τρώμε προτηγανισμένες πατάτες , χαμηλής ποιότητας προιόντα γενικώς και τα πληρώνουμε ακριβά. Εγώ για να χορτάσω σε γυράδικο, με μια κολα ή μπυρα θέλω 15 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα...
Νομιζω οτι ο κοσμος την ψαχνει πλεον πολυ πειρσσοτερο και φυσικα τα καταστηματα διαφημιζονται πολυ περισσοτερο και με μεγαλυτερη αμεσοτητα μεσω των social media. Προφανως δεν μπορω να μιλησω αντικειμενικα αλλα απο τον κυκλο μου βλεπω οτι ειναι πολλοι αυτοι που θα προτιμησουν να φανε ποιοτικα και με μικροτερη συχνοτητα απο εξω, παρα να τρωνε συνεχεια και σαβουρα.

Το σιγουρο ειναι οτι τελευταια οτι ανοιγει και αξιζει πραγματικα ή κανει τα παντα μεσω διαφημισης για να πετυχει, πετυχαινει. Αν μιλησω για περιοχες Τουμπας, Τριανδριας και κεντρου που κινουμαι εγω τουλαχιστον αυτο διαπιστωνω.
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

Για μπέργκερ παίδες δοκιμάστε από το Cantina Manara.
Τα καλυτερα smashed, όπως πρέπει.
Και το καλύτερο απ’τον κατάλογο είναι το cheeseburger.
Less is more
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχαγωγία”