Συναντηση Ευρωπαικου Τελικου / ΠΑΟΚ-Μπιλμπαο

Ταινίες, Μουσική, Games και ότι αλλό σχετικό...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Συναντηση Ευρωπαικου Τελικου / ΠΑΟΚ-Μπιλμπαο

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Προταση:Μπειτε πρωτα μεσα και βρεθειτε καπου αλλου.Πχ εξω απο το πισω κυλικειο.Εκει μπροστα θα γινεται ο κακος χαμος και μεχρι να βρεθειτε να χαιρετηθειτε θα παει 7 .Οταν πατε να μπειτε θα γινεται της τρελης στις εισοδους.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κύριοι, πολυ θετική η πρόταση συνάντησης για όσους μπορούν/θέλουν/είναι εκεί

Προφανώς από τη μεριά μας συνιστούμε προσοχή στις δημόσιες συζητήσεις, γιατί οι καιροί που ζούμε είναι πάρα πολύ περίεργοι. Δυστυχώς.

Αυτά, χωρίς διάθεση να αποθαρρύνω κανέναν ούτε βεβαίως να υπονοήσω τίποτα.

Μια γενική αρχή υπενθυμίζω.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

kataramenos5 έγραψε:Προταση:Μπειτε πρωτα μεσα και βρεθειτε καπου αλλου.Πχ εξω απο το πισω κυλικειο.Εκει μπροστα θα γινεται ο κακος χαμος και μεχρι να βρεθειτε να χαιρετηθειτε θα παει 7 .Οταν πατε να μπειτε θα γινεται της τρελης στις εισοδους.

κι εγώ το σκέφτηκα αυτό,
ότι καλύτερα να μην χάνουμε ούτε λεπτό και να μπούμε γρήγορα για να πιάσουμε και καλύτερες θέσεις
από την άλλη μπορεί να είμαστε σε μακρινές κερκίδες και να μην είναι εφικτό να βρεθούμε μέσα
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Κι αυτο γινεται. Μιας και δεν γινεται πραγματικα να τηρηθει το "εδω ειναι η δικη μου θεση" σε τετοιο παιχνιδι ειναι η αληθεια, δεν με πειραζει να βρεθω/κατσω οπουδηποτε μεσα στο γηπεδο. Το εισιτηριο μου ειναι για το διαζωμα 113. Μπορουμε να συναντηθουμε ενω εχουμε ηδη μπει μεσα, στο κυλικειο πισω απο τα διαζωματα 114-115, εαν βολευει. Εαν το κανουμε ετσι, 18.40 μαξ μπορω να ειμαι ηδη εκει και να περιμενω.
Άβαταρ μέλους
freemind

εμείς συνήθως καθόμαστε στο 217
αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω να βρω αύριο
στο προηγούμενο με Σολέ (επειδή δεν μπορούσα να πάω νωρίς) κάθησα στο 305)

ίσως το δούμε και συνεννοηθούμε από δω μέσα εκείνη την ώρα
Άβαταρ μέλους
pepito

Δημοσίευση από pepito »

Nαι,αυτο το εκδοτηριο ελεγα κι εγω,το μικρο. εγω ειμαι στο 216, αν και δεν ξερω που θα καθισουμε τελικα ο καθενας αυριο.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Freemind & pepito θα βρίσκομαι από τις 18:15 το νωρίτερο στο μικρό εκδοτηριο κάτω. Όλα θα πάνε καλά με τις ώρες και τις ουρές, θα μπούμε κανονικά και βλεπουμε που.καθομαστε.

Sent from my Pixel
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλά ρε, ευρωπαϊκό τελικό μπάσκετ με ποδοσφαιρική φανέλα;;
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
freemind

sorry Maurice
εγώ άργησα τελικά και έτρεχα μετά σαν τρελός για να έρθω στο γήπεδο
19.00 έφτασα
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δυσκολη η κατασταση χθες για συναντηση. Η αστυνομια εκλεισε τον δρομο για 45', δεν μπορουσες να κινηθεις. Ειδικα εκει στα μικρα εκδοτηρια, γινοτανε χαμος. Μετα αυτο δημιουργησε εναν αλλο χαμο στην εισοδο του κοσμου.

Τελικα εκατσα στο 220 και μετα πηγα στο 3ο διαζωμα.

Το γηπεδο ειχε παρα πολυ κοσμο, ο οποιος ομως μαζευτηκε στα πρωτα 2 διαζωματα, τα οποια ηταν ασφυχτικα γεματα. Πολλα αδεια καρεκλακια στα 3α διαζωματα που δεν συναδουν με αγωνα sold out κι ευρωπαικο τελικο.

Στα της καταστασης του γηπεδου γενικοτερα, ηταν μια χαρα η συνυπαρξη με τους φιλαθλους της Μπιλμπαο. Κανενα προβλημα, ο καθενας κοιτουσε την ομαδα του.

Η κερκιδα σε καποια σημεια ηταν κορυφαια, σε αλλα οχι.

Επισης, ολο το γηπεδο μυριζε χόρτο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Maurice_Escargot έγραψε:...Επισης, ολο το γηπεδο μυριζε χόρτο.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Maurice_Escargot έγραψε:Δυσκολη η κατασταση χθες για συναντηση. Η αστυνομια εκλεισε τον δρομο για 45', δεν μπορουσες να κινηθεις. Ειδικα εκει στα μικρα εκδοτηρια, γινοτανε χαμος. Μετα αυτο δημιουργησε εναν αλλο χαμο στην εισοδο του κοσμου.

Τελικα εκατσα στο 220 και μετα πηγα στο 3ο διαζωμα.

Το γηπεδο ειχε παρα πολυ κοσμο, ο οποιος ομως μαζευτηκε στα πρωτα 2 διαζωματα, τα οποια ηταν ασφυχτικα γεματα. Πολλα αδεια καρεκλακια στα 3α διαζωματα που δεν συναδουν με αγωνα sold out κι ευρωπαικο τελικο.

Στα της καταστασης του γηπεδου γενικοτερα, ηταν μια χαρα η συνυπαρξη με τους φιλαθλους της Μπιλμπαο. Κανενα προβλημα, ο καθενας κοιτουσε την ομαδα του.

Η κερκιδα σε καποια σημεια ηταν κορυφαια, σε αλλα οχι.

Επισης, ολο το γηπεδο μυριζε χόρτο.

Γενικά, σόρρυ που θα θίξω ορισμένους, αλλά είμαστε λίγο για τα πανηγύρια.

Επιτέλους ήρθε η ώρα να οργανωθούμε λίγο και να σταματήσουμε την πανηγυρτζίδικη προσέγγιση. Και αυτό δεν αφορά μόνο την συνέπεια στα σολντ αουτ κλπ. Αφορά και το πως προσεγγίζουμε την παρουσία στην κερκίδα.
Άβαταρ μέλους
pepito

Δημοσίευση από pepito »

Παιδια ,εγω ημουν στα μικρα εκδοτηρια απο 18.15 μεχρι 18.30 ,ρωτησα καποια παλληκαρια που ηταν εκει αν ειναι απο το ραντεβου του παοκμανια και μου ειπαν οχι, μετα μπηκα μεσα.Αυτο με τα διαζωματα που λεει ο Maurice_Escargot, ισχυει παντως
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δεν ηθελα να το πω τοσο explicit οπως κι εσυ, αλλα εφοσον το εκανες, ναι, συμφωνω!

Προφανως οχι σε σχεση με το sold out και την χθεσινη προσελευση - προς Θεου, τελικος ευρωπαικος ηταν. Αλλα πολλα πραγματα μεσα στο γηπεδο πραγματικα με παραξενευσαν. Αλλα τοσα με γεμισαν και με κανανε περηφανο, βεβαια.

Το θεμα του τσιγαρου, του χορτου (!) του πως φερομαστε στο γηπεδο (στο 3ο διαζωμα στο τελος του παιχνιδιου καποιοι "σκληροπυρηνικοι" ξηλωσαν μερικα καρεκλακια απο το αγχος και τα νευρα), το γεγονος οτι ο προεδρος ηταν στο μικροφωνο σε ολο το ζεσταμα γιατι καποιοι δεν σταματουσαν να πετανε τα ρολα και καποιοι τον εβριζαν που τους ελεγε να σταματησουν να πετανε.

Γεννηθηκε μεσα μου το ερωτημα - ναι, δινεις την δυνατοτητα στον οπαδικο πυρηνα να ερθει στο γηπεδο, να δημιουργησει την κατα-παραγγελια ατμοσφαιρα που ολη η Ευρωπη βλεπει. Αλλα αποδεχεσαι και καποια αλλα αρνητικα που ερχονται με αυτην. Που σε πανε πισω.

Ελα ρε pepito, σορρυ, ημουν εκει κι εγω ακριβως εκεινες τις ωρες! Πως δεν ειδωθηκαμε!
Άβαταρ μέλους
pepito

Δημοσίευση από pepito »

Δεν ξερω ,ρε εγω μεχρι τις 18.30 τριγυριζα εκει ,θα σε ειδα λογικα ( και θα με ειδες κι εσυ) αλλα μαλλον επειδη εισουν μονος δεν το σκεφτηκα οτι ησουν απο το ραντεβου, τι να πω. Την επομενη φορα θα οργανωθουμε καλυτερα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχαγωγία”