Νοσταλγώ τη συνεισφορά μου σε αυτό το topic... αχ, ωραία χρόνια.
18 Σεπ 2023 - 18:08
Νίκος Μαρκάτος, Sportime
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, ομάδα από χώρα της Μέσης Ανατολής θέλει να αγοράσει τον Λορέν Μορόν και η πρόταση που έχει καταθέσει είναι πολλών εκατομμυρίων!
Συγκεκριμένα προσέφερε οκτώ εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει ο Άρης, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική!
Sardan έγραψε:Δεκαετία 50 σ΄ένα χωριό του ορεινού τμήματος της Ελασσόνας μια γιαγιά 90+ ετών είναι βαριά άρρωστη…Ο γιός της προκειμένου να μην τον κοροϊδεύει το χωριό ότι δεν φρόντισε την μάνα του, αποφασίζει να την πάει στον γιατρό στην Ελασσόνα.
Τη φορτώνει σ’ ένα κοφίνι, δένει το κοφίνι στο γάιδαρο και ξεκινάει την 3ωρη διαδρομή προς Ελασσόνα.
Στην είσοδο της πόλης ρωτάει που είναι το ιατρείο. Του απαντάνε ότι είναι στην πλατεία, στη δεξιά πλευρά μια μονοκατοικία με πράσινη πόρτα.
Φτάνει στην πλατεία , εντοπίζει την πράσινη πόρτα και αντικρίζει έναν άντρα μεσήλικα, καλοντυμένο να καπνίζει μανιωδώς στο πλατύσκαλο. Υποθέτει ότι είναι ο γιατρός που κάνει διάλειμμα αλλά για κακή του τύχη ο γιατρός έχει πεταχτεί εκτός ιατρείου σε κατ’ οίκον περιστατικό και ο άνδρας αυτός είναι ένας γραφικός, αλκοολικός της περιοχής.
- Καλησπέρα γιατρέ
- Καλησπέραααααα
- Ξέρετε γιατρέ η μητέρα μου είναι βαριά άρρωστη, μπορείτε να τη δείτε?
Κατεβαίνει από το πλατύσκαλο και την κοιτάει προσεκτικά για 2-3’…..
- Π@υτσα θέλει και θα ναι μια χαρά….
- Παρακαλώ?
- Π@ύτσα θέλει….
- Σας παρακαλώ γιατρέ τι είναι αυτά που λέτε για ετοιμοθάνατη γυναίκα? Λέει φανερά εκνευρισμένος ο γιός.
Τότε η γιαγιά ενώ ήταν αδρανής όλες τις ώρες στο κοφίνι με κλειστά τα μάτια, ζαρωμένη, σηκώνει το χέρι και κάνει νόημα στο γιο της να πλησιάσει. Σκύβει ο γιός και του ψυθιρίζει:
- Καλά παιδί μου ξέρεις εσύ και δεν ξέρει ο γιατρός?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης