ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ και τον σουλη και ειμαι αισιοδοξος οτι φετος θα γινει κατι καλο.

Trikaliotis έγραψε:Κράξτε, κράξτε..το καλύτερο σας! Αλλά μην αποθεώσετε στο τέλος γιατί θα εκτεθείτε πάλι. Βλέπω κάτι ονόματα πάντως στο μπασκετικό φόρουμ που μόνο σε τέτοιες στιγμές εμφανίζονται..Πολύ περίεργο ρε παιδί μου, τις υπόλοιπες που είναιΚλασσικό γνώρισμα του έλληνα φιλάθλου, έναν παίχτη από παλτό να τον βγάζει παιχταρά και τούμπαλιν, από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Θα ξεχάσατε μερικοί την 34άρα του Ντρόμπνιακ στο πρώτο του ματς για το κύπελλο με τα Τρίκαλα: "παιχταράς ο Σέρβος, μια κλάση πάνω ο Ντρόμπνι, σωστός ΝΒΑer..." και μετά, ''παλτό, δε μπορεί να πηδήξει ούτε εφημερίδα'' κτλ).
Τα ίδια και με τον Γκρέγκορυ! Σαν τώρα το θυμάμαι, μόλις είχε έρθει ο άνθρωπος και την ίδια μέρα μπαίνει να παίξει φιλικό με την Ολύμπια Λάρισας (αν θυμάμαι καλά). Ζαλισμένος όπως ήταν δε μπορούσε να κουνηθεί. Το τι κράξιμο άκουσε από τους δίπλα δε περιγράφεται. "Που το βρήκαμε αυτό το παλτό" και άλλα τέτοια γραφικά κι ωραία. Και φυσικά μετά φτάσαμε στο σημείο να λέμε γιατί έφυγε ο Γκρέγκορυ..Τα ίδια και με τον Μάρσαλ που στην αρχή δε πήγαινε καλά. Τα ίδια και χειρότερα και με τον Ντόζιερ. Ε, τα ίδια θα έχουμε και φέτος έτσι για να μη χαλάσει η συνήθεια.
Λοιπόν, η ομάδα φέτος έχει ποιοτικότερους παίχτες από πέρυσι, επιτέλους έχει κανονικό πλέυ μέικερ (ναί δεν είναι Ρόντο, αλλά είναι πλέυ μέικερ και νοιώθει) και σέντερ μεγάλης κλάσης. Οκ, μπορεί να μην έχουμε τη σιγουριά, το μυαλό και την εγγύηση που έδινε ο Γκετσέφσκι, ούτε και το σούτ του Δέδα, ίσως να χρειαζόμαστε κι έναν ακόμα ψηλό γιατί ο Λιθουανός δεν είναι σταθερός και ο Καλλές (όσο κι αν εξασκήθηκε στο pick 'n' roll, όσο και να φούσκωσε και όσο κι αν έμαθε να βαράει βολές) δεν είναι μπασκετμπολίστας, αλλά είμαι σίγουρος πως και έτσι να μείνει η ομάδα, είναι πολύ καλύτερη από όλες τις άλλες ελληνικές και πάλι στο τέλος θα χαμογελάσουμε και του χρόνου θα κάνουμε ακόμη ένα βήμα παραπάνω. Αν και κάτι μου λέει πως φέτος θα δούμε και στο Eurocup κάτι καλό..
nninik έγραψε:ο Μπανε το καλοκαιρι μιλησε για ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ..ξεκαθαρα..
ουτε για ομιλους μιλησε, ουτε για γουστα, ουτε για...πρωταθλημα!
για εξυγιανση μιλησε, μεσα απο τη δημιουργια μιας ανταγωνιστικης ομαδας..
αυτο πρεπει να το καταλαβουμε-ετε ολοι!
moican4 έγραψε:Καταρχήν καλώς ήρθες πάλι psc1998.
Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο σε μερικά από αυτά που αναφέρεις.
Αυτό όμως που οφείλω να πω έιναι ότι με όση ευκολία κρίνεις τα λεγόμενα των άλλων με άλλη τόση
γράφεις ότι ο ΠΑΟΚ καλύτερα να έπεφτε στην Βκαι να σβήνοταν τα χρέη.
Ετσι ελαφρά την καρδίαν πετάμε μια τέτοια πρόταση?
Αυτή θεωρείς πως θα ήταν η λύση για το μπάσκετ?
Να πέσει στην Β?
Αυτό είναι το μόνο εύκολο, αλλά επειδή αναφέρεις την δεκαετία του 90, μόνο και μόνο για τα όσα πέτυχε τότε ο ΠΑΟΚ, οφείλει να παλέψει με όσα μέσα διαθέτει σήμερα..και όχι να τα παρατήσει με μια ντροπιαστική απόφαση να πέσει κατηγορία.
Εμείς να απαιτούμε από το μπάσκετ, αλλά πες μου πόσα διαρκείας πήραμε μέχρι στιγμής?
Οι "άλλοι" (διοίκηση) να μην έχει και αυτή απαιτήσεις?
Αυτό με το Μαγκέτι που αναφέρεις θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω..
Από που προκύπτει ότι ο Μαγκέτι δεν ήρθε λόγω ...ρόστερ.?
Το αν αξίζουν κάποιοι να φοράνε την φανέλα του ΠΑΟΚ θα φανεί μέσα στο χρόνο, και όχι από ένα παιχνίδι..
LoverBoy έγραψε:Ήθελα να πω και κάτι αλλο..
Ο Πέτζα στηρίχτηκε απο τον ΠΑΟΚ σε δύσκολες εποχές. Κάθε χρόνο έρχεται και φωτογραφίζεται και γράφουν οι δημοσιοκάφροι ιστορίες για επενδύσεις και φούμαρα. Στηρίχτηκε σε δύσκολες εποχές, σε τραυματισμούς και όταν ήρθε η ώρα τον στείλαμε με τις ευχές μας στο ΝΒΑ.
Αυτός θα μπορούσε ώς ελάχιστο να δώσει μετά απο τόσα χρόνια σε μια πόλη και ομάδα που τον θεωρεί παιδί της και στις οποίες έχει ακόμα δεσμούς και επιχειρήσεις, 40 λεπτά απο το χρόνο του με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να μπεί στους ομίλους και να ανασάνει οικονομικά.
Θα μπορούσε...
Αυτά γι'αυτούς που το επόμενο καλοκαίρι θα γράφουν πέτζα πάρε την ομάδα κλπ...
ABALAEA2 έγραψε:Δεν ξέρω αν είμαι χαζοαισιόδοξος, απλά ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο. Είναι σαν να παίζαμε με τον Γαύρο πέρυσι. Τέτοιο επίπεδο ομάδας είναι η Γαλατά. Και πάμε στα επιχειρήματα.
Έχουμε μια ομάδα με μικρότερο μπάτζετ απο πέρυσι. Μια ομάδα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο πέρυσι.
Πρώτον, πέρυσι είχαμε 6 κανονικούς παίκτες (Μάρσαλ, Ντόζιερ, Στίγγερς, Γκετσέφσκι, Γιαννακίδης, Δέδας), ενώ φέτος 8 (4 μαύροι, Καλαμπόκης, Ντικούδης, Γιαννακίδης, Λιθουανός).
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης