Ειλικρινης απορία, επειδή το βλέπω να φοριέται πολύ, ειδικά από χάρτινους: γιατι λέτε ότι "βάζουμε τον λύκο στο μαντρί" ή γιατί οι χάρτινοι λένε ότι ΠΑΟΚ και γαύρος "συνεργάζονται";
Στα ίσια ρωτάω, εγώ δεν έχω καταλάβει.
PAOK_Antarctica έγραψε:Ειλικρινης απορία, επειδή το βλέπω να φοριέται πολύ, ειδικά από χάρτινους: γιατι λέτε ότι "βάζουμε τον λύκο στο μαντρί" ή γιατί οι χάρτινοι λένε ότι ΠΑΟΚ και γαύρος "συνεργάζονται";
AntreasG4 έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Ειλικρινης απορία, επειδή το βλέπω να φοριέται πολύ, ειδικά από χάρτινους: γιατι λέτε ότι "βάζουμε τον λύκο στο μαντρί" ή γιατί οι χάρτινοι λένε ότι ΠΑΟΚ και γαύρος "συνεργάζονται";
στους 11 υποψηφιους συμβουλους που κατεβαίνουν με Γκαγκάτση οι 3 που θα εκλεγούν είναι απο ΕΠΣ που ανήκουν στον γαύρο (Ηλείας, Λακώνίας, Ηρακλείου). Όποτε μας χρεώνουν οτι τους βάζουμε στο ΔΣ για πρώτη φορά μετά το 2017.
Ως τωρα κατεβαίναν Ιβαν και γατουλης μαζι (παρόλες τις διαφορές μας) και οι σύμβουλοι ήταν μοιρασμένοι μεταξύ μας. Τωρα φάνηκε οτι ο νιαου θέλει να συνεχίσει να κανει κουμάντο αυτός μεσω φιλιππούση(εκτελεστικος διευθυντής) και άλλων παραγόντων που πρόσκεινται σε αυτόν αλλά δεν το δεχτήκαμε αφού έτσι ο γκαγκατσης θα ήταν σαν γλάστρα και έτσι τα σπάσαμε
Taseos έγραψε:Δεν ήταν μοιρασμένοι οι σύμβουλοι. Ο ΠΑΟΚ είχε παραχωρήσει την πλειοψηφία, την προεδρία, την θέση του εκτελεστικού διευθυντή, και όλες τις επιτροπές της επο. Όταν λοιπόν έφτασε η ώρα η ΑΕΚ είπε δίνω μόνο την προεδρία. Ε όσο και μ@λ@κ@ς να είσαι ΟΛΕ έχουν και ένα όριο. Αν είχε δεχθεί την αλλαγή η ΑΕΚ και αν δεν είχαν μεσολαβήσει το μετς με ΑΕΚ τούμπα με τα καραγκιοζιλίκια και το ματς Χαριλάου όλα θα ήταν όπως παλιά.
Psaras έγραψε:Το προβλημα της ΕΠΟ, απο τοτε που ξεκινησε η εξυγιανση και πηρε τον ελεγχο η ΟΥΕΦΑ, ειναι οτι ποτε δεν ειχε την δυνατοτητα ο προεδρος της να κανει πραγματικες τομες, ωστε να εξασφαλισει (οσο μπορει) ενα ποδοσφαιρο μακρυα απο εξαρτησεις και οσο πιο αξιοκρατικο γινεται. Ο Γραμμενος ειχε τον Δεδε, ο Μπαλτακος ειχε την ΝΔ και τον Φιλιππουση.Φυσικα δεν τους συγκρινω. Ο Γραμμενος ειχε ρομαντισμο για το ποδοσφαιρο, ο Μπαλτακος μπηκε για την καρεκλα και την υστεροφημια του. Ελπιζουμε οτι ο Μακης με το ΔΣ του, θα εχει την δυναμη να επιβληθει. Προσωπικα πιστευω οτι και η καρεκλα του αρεσει, αλλα και εχει τον απαιτουμενο ρομαντισμο.
Αν γινει αναδιοργανωση της διαιτησιας. Δοθουν τα κλειδια της στελεχωσης της στην ΟΥΕΦΑ. Σταματησει το πανυγηρι με τους καθε απιθανους που προσπαθουν να προωθησουν δικους τους διαιτητες, οι επιτροπες της ΕΠΟ σταματησουν να κανουν πολιτικη και αρχισουν να τηρουν τους κανονες, θα ειναι μια καλη αρχη.
Για μενα το μεγαλυτερο εργο που πρεπει να επιτελεσει ο Μακης ειναι να καταστησει την ΕΠΟ αχρηστη στα χερια του καθε επιβουλεα. Οποιος και να θελει μετα τον Μακη να την παρει, να μην μπορει να επιβαλλει την πολιτικη καμιας ομαδας. Εαν μπουν δικλειδες, βασεις για σωστη οργανωση και γινει στελεχωση με αξιοκρατικα κριτηρια, θελω να δω τον επομενο πως θα καταφερει να επαναφερει την ΕΠΟ στην εποχη της δυσωδιας. Βαζοντας μπροσταρη την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ (δεν ειναι αγιοι, αλλα σιγουρα ειναι καλυτεροι απο τους δικους μας) μπορεις να καταφερεις πολλα.
xrisitsapa έγραψε:Εννοώ ότι δεν κάνει κουμάντο μόνο ο πρόεδρος στην ΕΠΟ.
Πχ ο Μπαλτάκος Δεν έκανε πραγματικό κουμάντο, έκανε ο Φιλιππούσης
Όταν Βλέπω επανεμφάνιση Μπέου,Σπάθα και σία και στήριξη από Μαρινάκη εγώ ενστικτωδώς φεύγω μακριά
ΥΓ. Επίσης να μην ξεχνάμε για το 2018 ότι όσο μας το έκλεψε η χάρτινη άλλο τόσο ίσως και περισσότερο το έκλεψε ο γαύρος ο οποίος κατέβηκε για να μην παίξει.
xrisitsapa έγραψε:Εννοώ ότι δεν κάνει κουμάντο μόνο ο πρόεδρος στην ΕΠΟ.
Πχ ο Μπαλτάκος Δεν έκανε πραγματικό κουμάντο, έκανε ο Φιλιππούσης
Όταν Βλέπω επανεμφάνιση Μπέου,Σπάθα και σία και στήριξη από Μαρινάκη εγώ ενστικτωδώς φεύγω μακριά
ΥΓ. Επίσης να μην ξεχνάμε για το 2018 ότι όσο μας το έκλεψε η χάρτινη άλλο τόσο ίσως και περισσότερο το έκλεψε ο γαύρος ο οποίος κατέβηκε για να μην παίξει.
Equalizer έγραψε:Πολύ λογικά και ωραία όσα αναφέρεις
Η μεγάλη μου ένσταση σε όσα έχουν αναφερθεί και από Γκαγκάτση και γενικώς, είναι οτι αμα δοθούν τα κλειδιά της διαιτησίας στην ΟΥΕΦΑ, θεωρώ πως θα δούμε όργια. Γιατί απλούστατα, όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, θα νίψουν τας χείρας τους, θα στείλουν ένα χαρτογιακά ύποπτο εδώ, ο οποίος θα επηρεάζεται άμεσα από 1-2-5 γνωστούς που θα βρουν τρόπο να έχουν επαφή μαζί του είτε άμεσα είτε έμμεσα (μέσω... Νιόν) και οχι μόνο θα γίονται χειρουργεία και θα εξυπηρετούνται συμφέροντα, αλλά δε θα μπορούμε να κάνουμε και τίποτα.
Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες