Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό astral » Σάβ 23 Σεπ 2023, 09:25

Ο Στιβ Μπένετ υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από την ΚΕΔ επικαλούμενος την παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ στον ορισμό διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Η επιστολή παραίτησης του Στιβ Μπένετ:

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Με μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω για την απόφασή μου να παραιτηθώ από επικεφαλής της ΚΕΔ, με ισχύ από σήμερα, 23.9.2023.

Δεν είχα άλλη επιλογή, μετά από την σκόπιμη παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ για να αλλάξει τους Έλληνες διαιτητές που είχα ορίσει στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Ο πρόεδρος πήγε στην UEFA για να βρει μια ξένη ομάδα διαιτητών και μετά περίμενε να το ανακοινώσω εγώ σαν απόφαση της ΚΕΔ.

Σε όλη μου την καριέρα, λειτούργησα με ακεραιότητα, ειλικρίνεια, αλλά κυρίως μέσα από το πλαίσιο των κανονισμών διαιτησίας της UEFA και της FIFA. Δυστυχώς, η ΕΠΟ δεν φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και τη φιλία σας, κατά τη θητεία μου εδώ. Θα μου λείψετε όλοι πολύ, αλλά ελπίζω να συνεχίσετε να πιέζετε τους εαυτούς σας ακόμα περισσότερο, για να γίνετε καλύτεροι.

Πάντα πίστευα ότι παίρνεις αυτό που σου αξίζει στη ζωή και το ίδιο είναι αλήθεια και στη διαιτησία. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα έχεις.

Να προσέχετε και καλή τύχη - Ήταν ευχαρίστησή μου που δούλεψα μαζί σας.
Άβαταρ μέλους
astral

Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Σάβ 23 Σεπ 2023, 09:36

Ελπιζω να περασε το μηνυμα. Οποιος κανει μλκιες στον ΠΑΟΚ και παιρνει εντολες απο Κ…..μπεργκ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Να δουμε στην πορεια τι θα γινει

Υγ: η πορεια ειναι Ευαγγελου και ΒΑΡ Φωτιας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό Zegarra_6_Carlos » Σάβ 23 Σεπ 2023, 09:57

astral έγραψε:
Ο Στιβ Μπένετ υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από την ΚΕΔ επικαλούμενος την παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ στον ορισμό διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Η επιστολή παραίτησης του Στιβ Μπένετ:

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Με μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω για την απόφασή μου να παραιτηθώ από επικεφαλής της ΚΕΔ, με ισχύ από σήμερα, 23.9.2023.

Δεν είχα άλλη επιλογή, μετά από την σκόπιμη παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ για να αλλάξει τους Έλληνες διαιτητές που είχα ορίσει στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Ο πρόεδρος πήγε στην UEFA για να βρει μια ξένη ομάδα διαιτητών και μετά περίμενε να το ανακοινώσω εγώ σαν απόφαση της ΚΕΔ.

Σε όλη μου την καριέρα, λειτούργησα με ακεραιότητα, ειλικρίνεια, αλλά κυρίως μέσα από το πλαίσιο των κανονισμών διαιτησίας της UEFA και της FIFA. Δυστυχώς, η ΕΠΟ δεν φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και τη φιλία σας, κατά τη θητεία μου εδώ. Θα μου λείψετε όλοι πολύ, αλλά ελπίζω να συνεχίσετε να πιέζετε τους εαυτούς σας ακόμα περισσότερο, για να γίνετε καλύτεροι.

Πάντα πίστευα ότι παίρνεις αυτό που σου αξίζει στη ζωή και το ίδιο είναι αλήθεια και στη διαιτησία. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα έχεις.

Να προσέχετε και καλή τύχη - Ήταν ευχαρίστησή μου που δούλεψα μαζί σας.

Μεγαλο ενδιαφερον προβλεπεται στη συνεχεια του τσιρκο, που αποκαλειται Πρωταθλημα Super League, μετά απ' αυτη τη σημερινη, προσωπικη ηττα του "ισχυρου αντρα" της χαρτινης, λογω ωμης παρεμβασης του βαζελοφρονα Προεδρου της ΕΠΟ, την ωρα που, καπου στην γωνια, ο χοντρος πλοιοκτητης τριβει τα χερια του, χαμογελωντας!

Οφελος, για εμας, δεν βλεπω βεβαια, εκτος κι αν ο επομενος αρχιδιαιτητης ειναι κανενας οντως αδιαφθορος!!!

Υ.Γ. Λεμε και καμια λακαμια, να περναει η ωρα!
Zegarra_6_Carlos

Δημοσίευσηαπό icue » Σάβ 23 Σεπ 2023, 10:00

Τι περιμενατε; Να μπουν ξενοι στα Γιαννενα;
icue

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Σάβ 23 Σεπ 2023, 10:08

Περσι στα Γιαννενα ηταν ο Ευαγγελου παλι, για αυτο το γραφω: Μάλιστα, την περσινή σεζόν είχε οριστεί να διευθύνει και πάλι το εκτός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου στο 37ο λεπτό ο Πήλιος διεκδίκησε τη κεφαλιά μαζί με τον Νάρεϊ, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκει τη μπάλα με το χέρι όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό καρέ, με τους “ασπρόμαυρους” να διαμαρτύρονται έντονα, όμως τον διαιτητή και το VAR να δείχνουν να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (20:30) στους Ζωσιμάδες, με το διαιτητή από την ΕΠΣ Αθηνών, φυσικά, να έχει σφυρίξει διάφορα παιχνίδια της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.

Ο εν λόγω ρέφερι δεν έχει σφυρίξει φέτος παιχνίδι των «ασπρόμαυρων», ωστόσο ήταν VARίστας στη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, εκεί όπου θεώρησε πως η παράβαση σε βάρος του Μπράντον Τόμας ήταν εκτός περιοχής και όχι εντός.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό Totem_pk » Σάβ 23 Σεπ 2023, 10:49

@aivas19

Φίλε όχι δεν πήγαινε σε εσένα το σχόλιο μου. Γενικότερος προβληματισμός ήταν. Συμμετοχή στην κουβέντα.

Υ.Γ. Α μας βάλαν τον βαρ της Κρήτης. Ωραία. Φετος σχεδόν τα καταφέρανε. Μας την φέρανε έτσι που να μας βγάλουν από την αρχή εκτός. Μόνο με 3 νίκες στα επόμενα ματς ρεφ άρουμε κάπως. Πρόγραμμα κείμενο και άρμενο για γαύρο πάντως. 5 ματς με λίμα στο τηγάνι, ένα εκτός μα χάρτινη και προχωράνε μέχρι να δέσουν ομάδα.
Totem_pk

Δημοσίευσηαπό papwolf » Σάβ 23 Σεπ 2023, 16:53

Ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για την υπόθεση "Μπένετ". Ποιος, τι και γιατί θα τα μάθουμε με το καιρό.
Σίγουρα πάντως το χαρτί προσπαθεί να μπάσει τα ελληνικά κοράκια παντού, σίγουρα ο χοντρός βάζει μπροστά το καραφλό για να μη φαίνεται ο ίδιος αλλά το ρόλο που θα παίξει φέτος ο Μπαλτακος θα τον δούμε με το καιρό.
Όσο για μας, ότι είδαμε στις πρώτες αγωνιστικές θα συνεχιστεί.
Θύρα Ντουβάρ.....
Άβαταρ μέλους
papwolf

Δημοσίευσηαπό Baldur » Σάβ 23 Σεπ 2023, 20:06

Η ομαδα φετος ενισχυθηκε ικανοποιητικα στο αγωνιστικο μετωπο αλλα δυστυχως φαινεται ξεκαθαρα η ελλειψη εξωαγωνιστικης θωρακισης.

Η ομαδαρα 2017-2019 αν δεν ειχε την παραγοντικη ασπιδα του Ιβαν δεν θα ειχε πετυχει τα ιστορικα επιτευγματα που κατορθωσε. Αυτο να το κραταμε υποψη στο πως θα κρινουμε τη φετινη πορεια της ομαδας. Προσωπικα πιστευω εχουμε ροστερ ισαξιο της χρονιας 2019-20, δηλαδη αρκετα καλο και δουλεμενο για να παιξει το Πρωταθλημα ως το τελος χωρις να ειναι ξεκαθαρο φαβορι, αλλα οπως τοτε με την πολυιδιοκτησια ετσι και φετος πιστευω θα μεινουμε εκτος διεκδικησης λογω της παραπανω γυμνιας.

Κριμα, αλλα γαμηστε τους.
Κι ο ΠΑΟΚ να μην υπήρχε, πάλι ΠΑΟΚ θα ήμασταν.

ΠΑΟΚ - Πόντος - Προσφυγιά
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 23 Σεπ 2023, 21:26

Άσχετο, με τα στημένα τι γίνεται;
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Κυρ 24 Σεπ 2023, 02:59

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άσχετο, με τα στημένα τι γίνεται;

Ειναι λογικα στημένη κ η καταληξη
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευσηαπό icue » Κυρ 24 Σεπ 2023, 10:35

Ποια στημενα;
icue

Δημοσίευσηαπό papwolf » Κυρ 24 Σεπ 2023, 17:08

Ποια στημένα, τι είναι αυτά που λέτε...?
Δεν υπάρχουν στημένα στη χώρα του φωτός...!
Άκου "στημένα"...!
Θύρα Ντουβάρ.....
Άβαταρ μέλους
papwolf

Δημοσίευσηαπό astral » Παρ 29 Σεπ 2023, 09:29

Το… ένοχο παρελθόν του Πορτογάλου Τιάγκο Μαρτίνς που σφυρίζει στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Από Σταύρος Σουντουλίδης

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε τους ορισμούς των διαιτητών για την 7η αγωνιστικής της Superleague, με τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς να ορίζεται στο ντέρμπι της Λεωφόρου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Πέρσι είχε σφυρίξει στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός – Άρης και πριν από δύο χρόνια είχε παίξει στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός.

Στον προημιτελικό το «Γ. Καραϊσκάκης» είχε αφήσει το στίγμα του μην επιτρέποντας να μετρήσει ένα κανονικό γκολ του Ιτούρμπε.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε εξηγήσεις από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο τέλος του αγώνα, με τον Πορτογάλο ρέφερι να παραδέχεται οτι έκανε λάθος/

«Σφύριξα επιθετικό φάουλ, αλλά έχω κάνει λάθος. Την είδα τη φάση και δεν υπάρχει παράβαση», ήταν η απάντηση του Πορτογάλου διαιτητή!

καλά (μας) ξεμπερδέματα και να έχετε τα χάπια σας από κοντά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 04 Οκτ 2023, 07:51

ΠΑΟΚ24

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε νωρίτερα, διά στόματος Μάκη Γκαγκάτση, τη βελτίωση του συστήματος των γραμμών για το οφσάιντ, καθώς και την είσοδο του «Goal Line Technology» και στην ανακοίνωση της, η λίγκα, έκανε γνωστό ότι αποφασίστηκε να διερευνηθεί το κόστος για να μπουν τα δύο συγκεκριμένα «εργαλεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Stoiximan Super League:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα θέματα διαιτησίας και τη στελέχωση της ΚΕΔ ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το σώμα ενημερώθηκε για τη σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 10:00. Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο επεσήμανε την ανάγκη να αποσταλούν τα βιογραφικά των υποψηφίων Αλλοδαπών τριών νέων μελών της ΚΕΔ στα μέλη της Ε.Ε.Π. πριν τη συνεδρίαση της επόμενης Τρίτης ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος ενημέρωσης και λήψης των οικείων αποφάσεων.

2/ Ομόφωνα αποφασίστηκε η διερεύνηση του κόστους για την εφαρμογή του συστήματος “Goal-Line Technology” και ημιαυτόματης τεχνολογίας offside στους αγώνες της Super League.

3/ Ομόφωνα εγκρίθηκε ο πίνακας Παρατηρητών Αγώνων Super League».
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 10 Οκτ 2023, 10:50

Θετικοί για τον Φρόιντφελντ ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ - Σφοδρή αντίδραση Μαρινάκη!

sdna - Γιώργος Φραδελάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι δύο Δικέφαλοι συμφωνούν στην πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου για να αναλάβει καθήκοντα αρχιδιαιτητή ο Πίτερ Φρόιντφελντ. Σφοδρή αντίδραση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη...
Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρότεινε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου τον Σουηδό Πίτερ Φρόιντφελντ για να αναλάβει νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησία.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ζήτησε να αιτηθούν επιπλέον βιογραφικά από την UEFA, ώστε να υπάρξουν επιπλέον επιλογές για τον νέο αρχιδιαιτητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA πάντως τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ έμφανίστηκαν θετικοί στην προοπτική του 59χρονου Σουηδού, ο οποίος ήταν ανθυποψήφιος του Κλάτενμπεργκ το 2020 για να αναλάβει την ΚΕΔ.

Να συμπληρώσουμε πως ο Φρόιντφελντ είχε σφυρίξει τον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2008, πριν αποχωριστεί το σήμα της FIFA.

Έξαλλος ο Μαρινάκης!

Πάντως, σφοδρή ήταν η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που εξαπέλυσε δριμύ "κατηγορώ" εναντίον του Τάκη Μπαλτάκου για την επιλογή του Φρόιντφελντ.

«Για άλλη μια φορά ξεφτιλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπαλτάκος με παράτυπες διαδικασίες. Αποτελεί λεκέ οτιδήποτε κι αν κάνει. Είτε στην Εθνική είτε στη διαιτησία όπου είπαμε να μας στείλουν 3 βιογραφικά και μας φέρνει αυτόν τον άνθρωπο που είναι 4 χρόνια άνεργος», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Superleague, σύμφωνα με πληροφορίες και πρόσθεσε:

«Για ποιο λόγο και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν ζητάνε από τον Μπαλτάκο αυτό που έχουμε συμφωνήσει στη Λίγκα, να ζητήσουν βιογραφικά;

Θλίβομαι γιατί άλλα συμφωνήσαμε στη Λίγκα και άλλα έγιναν πάλι».
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες