marsantos έγραψε:Έτυχε να δει κανείς τους 24;
Καθόμαστε όλοι εδώ μέσα γράφουμε, υπολογίζουμε, μελετάμε, προτείνουμε, υπολογίζουμε και πάνω από όλα ελπίζουμε.
Και βγαίνουν οι 24 στην εκπομπή με φουλ απαισιοδοξία.
Από διοίκηση, από παραμονή προπονητή, από ανανεώσεις συμβολαίων, από κλίμα στα διοικητικά από παντού μόνο μαυρίλα έβγαλαν. Και το θέμα είναι πως και οι 3 είχαν ξινισμενα μούτρα. Έχει γίνει κάτι, ξέρει κάποιος κάτι;
Μου έκανε εντύπωση η ταυτόχρονη μιζέρια από όλους. Άλλες φορές κάποιος μπορεί να τα έβλεπε μαύρα αλλά οι άλλοι ιαορροπουσαν την κατάσταση.
Σήμερα ήταν λες και κάτι έχει συμβεί. Έβγαζαν απαισιοδοξία για τη νέα χρονιά.
Patron έγραψε:Δεν ξέρω τι ξέρουν κ τι δεν ξέρουν, αλλά δεν λένε κάτι τρελό. Με την επικρατούσα ατμόσφαιρα συντάσσονται.
πχ όλοι λίγο πολύ δεν έχουμε σίγουρη την παραμονή Λουτσεσκου ή μήπως νομίζετε ότι το κλαμπ έχει ξεκάθαρη άποψη για τα δεκατρία συμβόλαια που λήγουν; Μόνο τις πωλήσεις δουλεύουμε.
Ο Κόλκας χθές/προχθές έλεγε ότι η Μαρία έχει λυγίσει υπό το βάρος ευθυνών που δεν θα έπρεπε να έχει κ φώναζε επιτέλους σταματήστε τις πωλήσεις φτάνει.
Patron έγραψε:Δεν ξέρω τι ξέρουν κ τι δεν ξέρουν, αλλά δεν λένε κάτι τρελό. Με την επικρατούσα ατμόσφαιρα συντάσσονται.
πχ όλοι λίγο πολύ δεν έχουμε σίγουρη την παραμονή Λουτσεσκου ή μήπως νομίζετε ότι το κλαμπ έχει ξεκάθαρη άποψη για τα δεκατρία συμβόλαια που λήγουν; Μόνο τις πωλήσεις δουλεύουμε.
Ο Κόλκας χθές/προχθές έλεγε ότι η Μαρία έχει λυγίσει υπό το βάρος ευθυνών που δεν θα έπρεπε να έχει κ φώναζε επιτέλους σταματήστε τις πωλήσεις φτάνει.
Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες