Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό DIAMANTIS99 » Παρ 07 Μαρ 2025, 07:27

ποιοι ειναι οι 24?
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Παρ 07 Μαρ 2025, 08:54

marsantos έγραψε:Έτυχε να δει κανείς τους 24;
Καθόμαστε όλοι εδώ μέσα γράφουμε, υπολογίζουμε, μελετάμε, προτείνουμε, υπολογίζουμε και πάνω από όλα ελπίζουμε.
Και βγαίνουν οι 24 στην εκπομπή με φουλ απαισιοδοξία.
Από διοίκηση, από παραμονή προπονητή, από ανανεώσεις συμβολαίων, από κλίμα στα διοικητικά από παντού μόνο μαυρίλα έβγαλαν. Και το θέμα είναι πως και οι 3 είχαν ξινισμενα μούτρα. Έχει γίνει κάτι, ξέρει κάποιος κάτι;
Μου έκανε εντύπωση η ταυτόχρονη μιζέρια από όλους. Άλλες φορές κάποιος μπορεί να τα έβλεπε μαύρα αλλά οι άλλοι ιαορροπουσαν την κατάσταση.
Σήμερα ήταν λες και κάτι έχει συμβεί. Έβγαζαν απαισιοδοξία για τη νέα χρονιά.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o τζορμπανζογλου ειναι σχεδον σιγουρο οτι μολις παει το πρωι στον καθρεφτη παταει τα κλαματα....

το καλυτερο ειναι οτι αυτα που λενε τα λενε και με ...σοβαρο...υφος...

βεβαια σε ...σοβαροφανια...τον βασιλοπουλο κανεις δεν μπορει να τον ξεπερασει αλλα και αυτοι την κανουν την προσπαθεια...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευσηαπό Patron » Παρ 07 Μαρ 2025, 09:05

Δεν ξέρω τι ξέρουν κ τι δεν ξέρουν, αλλά δεν λένε κάτι τρελό. Με την επικρατούσα ατμόσφαιρα συντάσσονται.
πχ όλοι λίγο πολύ δεν έχουμε σίγουρη την παραμονή Λουτσεσκου ή μήπως νομίζετε ότι το κλαμπ έχει ξεκάθαρη άποψη για τα δεκατρία συμβόλαια που λήγουν; Μόνο τις πωλήσεις δουλεύουμε.

Ο Κόλκας χθές/προχθές έλεγε ότι η Μαρία έχει λυγίσει υπό το βάρος ευθυνών που δεν θα έπρεπε να έχει κ φώναζε επιτέλους σταματήστε τις πωλήσεις φτάνει.
Patron

Δημοσίευσηαπό Zudu 4 PAOK » Παρ 07 Μαρ 2025, 09:12

Καλημέρα σε όλους,
Είναι βέβαιο ότι δεν είχαν/έχουν ιδέα τα τελευταία χρόνια όλοι αυτοί, οπότε μην μιζεριάζουμε χωρίς λόγο θέλω να πιστεύω, απλά όπως & με τις εκπομπές τότε του Θάνου Ασκητή, μην περιμένετε να ....μάθετε κάτι από δαύτους. Εμείς εδώ μέσα πολύ καλύτερους ρεπόρτερ έχουμε, χωρίς ίχνος πλάκας.
Zudu 4 PAOK

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 07 Μαρ 2025, 09:49

Σε μία γκρίζα ημέρα είναι μεγάλο θέμα αν κάποιοι την βλέπουν μαυρόασπρη και άλλοι ασπρόμαυρη.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό nikos ioannidis » Παρ 07 Μαρ 2025, 11:34

Patron έγραψε:Δεν ξέρω τι ξέρουν κ τι δεν ξέρουν, αλλά δεν λένε κάτι τρελό. Με την επικρατούσα ατμόσφαιρα συντάσσονται.
πχ όλοι λίγο πολύ δεν έχουμε σίγουρη την παραμονή Λουτσεσκου ή μήπως νομίζετε ότι το κλαμπ έχει ξεκάθαρη άποψη για τα δεκατρία συμβόλαια που λήγουν; Μόνο τις πωλήσεις δουλεύουμε.

Ο Κόλκας χθές/προχθές έλεγε ότι η Μαρία έχει λυγίσει υπό το βάρος ευθυνών που δεν θα έπρεπε να έχει κ φώναζε επιτέλους σταματήστε τις πωλήσεις φτάνει.

Τι φώναζε η Μαεία;
nikos ioannidis

Δημοσίευσηαπό Patron » Παρ 07 Μαρ 2025, 11:43

:D

Ο Κόλκας το είπε όχι η Μαρία
Patron

Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ 07 Μαρ 2025, 12:20

Patron έγραψε:Δεν ξέρω τι ξέρουν κ τι δεν ξέρουν, αλλά δεν λένε κάτι τρελό. Με την επικρατούσα ατμόσφαιρα συντάσσονται.

Κανενός προπονητή η παραμονή δεν είναι σίγουρη κυρίως όταν μιλάμε για ένα άθλημα όπως το ποδόσφαιρο και μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που τον Φεβρουάριο πχ κάποιος είναι στρατηγός και εξελιγμένη version Murinho και τον Μάρτη μετά από δύο τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα βαπτίζεται κλεφτοκοτας και απατεώνας! Εγώ προσωπικά το συμπέρασμα που βγάζω από τα λίγα που γνωρίζω είναι πως θέμα προπονητή θα τεθεί μόνο αν επιθυμεί κάτι τέτοιο ο Razvan δηλαδή αν για τον α ή β λόγο αισθανθεί ότι δεν έχει να δώσει κάτι άλλο στον σύλλογο.Οι δε ανανεώσεις παικτών πάνε πάντα σε συνάρτηση με τον προπονητή. Θα ανανεωθούν αυτοί που ο Razvan θεωρεί πως εξυπηρετούν το προπονητικό του πλάνο.Στους μόνους που ίσως έχουμε μίνι σήριαλ είναι οι Wetieska & Meite και αυτό για να επιτύχουμε καλύτερη οικονομική συμφωνία και φυσικά αν πέσουν επί τάπητος τυχόν πωλήσεις με ποσά που δεν μπορούμε να αρνηθούμε η επιθυμία παικτών για φυγή. Θεωρώ και τον Ιβάν και τον Razvan δύο πανέξυπνους ανθρώπους -όσο και αν κατά καιρούς τα έχω βαλει μαζί τους για κάποιους χειρισμούς τους-που μαθαίνουν από τα λάθη τους και κυρίως του χρόνου δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη.
Τέλος για την Μαρία το να λένε ότι λύγισε από τις ευθύνες, μόνο γέλιο μου προκαλεί. Μιλάμε για μία στυγνή επαγγελματία που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια και χαίρει άκρας εμπιστοσύνης από τον εργοδότη της.
Το μόνο σίγουρο είναι πως από τους 24 και παραπλήσια sites δεν γινόμαστε σοφότεροι αλλά μάλλον πιο μπερδεμένοι.
Find what you Love & Let it Kill you
boogeyman77

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες