Futsal
- Μπαρκαρούτσος
Re: Futsal
Καλά, προφανώς οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) είναι φιλαράκια του εφόρου..κυρίως οι πρώτοι που ανακοινώθηκαν. Τον ξέρω τον έφορο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Όταν είδα την ανακοίνωση για τον Μαυρίδη, νόμιζα ότι ήταν ή τρολιά ή ένα είδος διαφήμισης της νέας ομάδας.
Βλέποντας το 1ο ημίχρονο σήμερα, διαπίστωσα ότι ο Οσφπ έχει παίκτες που μοιάζουν ιδανικοί για το Ταλαιπωριακός-Βραδυποριακός. Αν είχαν τον βαμβακούλα θα ήταν πιο ανταγωνιστικοί.
Επομένως, μάλλον είναι η νόρμα για αυτό το (περίεργο) άθλημα που μοιάζει με ποδόσφαιρο.
Ένα δύο δικοί μας παίκτες ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες το γάλα.
Μετράει η τεσσάρα πάντως
Βλέποντας το 1ο ημίχρονο σήμερα, διαπίστωσα ότι ο Οσφπ έχει παίκτες που μοιάζουν ιδανικοί για το Ταλαιπωριακός-Βραδυποριακός. Αν είχαν τον βαμβακούλα θα ήταν πιο ανταγωνιστικοί.
Επομένως, μάλλον είναι η νόρμα για αυτό το (περίεργο) άθλημα που μοιάζει με ποδόσφαιρο.
Ένα δύο δικοί μας παίκτες ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες το γάλα.
Μετράει η τεσσάρα πάντως

- Μπαρκαρούτσος
- potamda
- Bet Guru 2023
Αυτός πάντως λογικά δεν είναι ο γνήσιος ο γκέι. Άλλο σήμα, άλλα χρώματα. Όχι ότι πειράζει, αλλά για την ιστορία.
- Μπαρκαρούτσος
Ισχύει, κι εμένα με παραξένεψε το σήμα.
Τώρα τσέκαρα το site του ερασιτέχνη γαύρου και όντως δεν υπάρχει το Futsal (Ποδόσφαιρο Σάλας). Μέχρι και κωπηλασία έχουν πχ, αλλά Futsal όχι.
Τώρα τσέκαρα το site του ερασιτέχνη γαύρου και όντως δεν υπάρχει το Futsal (Ποδόσφαιρο Σάλας). Μέχρι και κωπηλασία έχουν πχ, αλλά Futsal όχι.
Ειναι δυνατον να επιτρεπουν σε αλλη ομαδα να εχει σημα με τον δαφνοστεφανομενο γκει?
Και να γραφει επανω Α.Σ. Ολυμπιακος?
Θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω
Και να γραφει επανω Α.Σ. Ολυμπιακος?
Θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω