Πάλη

Re: Πάλη

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Τρί 14 Ιαν 2025, 17:52

Σε νέα εποχή μπαίνει το τμήμα Πάλης του ΠΑΟΚ, καθώς οι Γιάννης Διαμαντίδης και Γιώργος Λιαρετίδης, αναλαμβάνουν ως Υπεύθυνοι του τμήματος.

Τόσο ο Γιάννης Διαμαντίδης, όσο και ο Γιώργος Λιαρετίδης, είναι γνωστοί στον Κόσμο του ΠΑΟΚ, για τους αγώνες και την αγαπή τους για τον Σύλλογο.

Ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο τους.

:pano:
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 14 Ιαν 2025, 20:09

Θα ρωτήσει κανείς εκεί ποτέ τι έγινε με το Χάρη Μάλλιο, τη δημοσιογραφία μου μέσα;
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Τρί 14 Ιαν 2025, 21:34

Μπάρκα το τυπικό σκέλος της αποχώρησης ολοκληρώθηκε
Η αποχώρηση του Μάλλιου είχε προαναγγελθεί από τον Οκτώβριο στη Γενική Συνέλευση του Α.Σ., όπου εκεί είχε αναφέρει αναλυτικά τους λόγους αποχώρησης εκφράζοντας πολύ έντονα παράπονα για τη διοίκηση Κατσαρή

Άμα τσεκάρεις τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των τμημάτων στην τελευταία Γ.Σ. θα βρεις τις δηλώσεις του Χάρη Μάλλιου
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 14 Ιαν 2025, 21:37

Τις έχω διαβάσει. Ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει τον ίδιο κάτι παραπάνω. Ή καμιά κουβέντα από τον Κατσαρή. Ή κάποιο στέλεχος της ΠΑΕ, το Δημοκράτη Παπαδόπουλο, δεν ξέρω!
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Υπόλοιπα αθλήματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης