Ακριβώς το πρώτο kass4 με έπιασες επ αυτοφώρω.
Η WADA έχει υπογράψει ειδική σύμβαση με τα USA (απαίτηση των Αμερικανών αλλιώς δεν συμμετάσχουν) δεν είμαι σίγουρος και με τα Jamaica coco για ΜΗ έλεγχο αντιντόπινγκ κοντρόλ για Ολυμπιακούς αγώνες.
Η ΔΟΕ είναι γνωστή πλεον για την εμπορικότητα των αγώνων να ενδιαφέρεται παρά για τίποτα άλλο.
Είναι κάτι σαν την Σούπερ Λίγκ και το πάμε στοίχημα κλπ αλλά σε πολύ υψηλότερο επίπεδο.
Για το
ψεύτικη εθνική υπερηφάνεια μην το βλέπεις τόσο απλοικά.
Έχει πολύ ποιο μεγάλα συμφέροντα ακόμα και στον Στίβο.
Η διαπλοκή καθαρά Ελληνικό ΟΣΦΠ άθλημα και αυτό έχει στιγματίσει ακόμα και τον Στίβο και μάλιστα σε πολύ χοντρά παιχνίδια δωροδοκιών που ούτε καν μπορείς να φανταστείς.
Αυτό ξεκίνησε μετά την εποχή Μολυβά πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ επι υπουργού Λιάνη.
Το πως άλλαξε το καθεστώς με την ανατροπή Μολυβά και η παρουσίαση του ως δικτάτορα εν μια νυκτί και το πόσα άτομα ικανά θάφτηκαν εν όψει Ολυμπιακών αγώνων 2004 (NO OLYMPIC GAMES IN FUCKING ATHENS πόσο σοφός είναι αυτός ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ ώρες ώρες) το πως οι εκλογές στον ΣΕΓΑΣ θύμισαν Πινοσέτ και το τι δωροδοκίες παίχτηκαν δεν είναι του παρόντος με κάθε λεπτομέρεια να δώκω.
Μετά απο δικαστήρια και μηνύσεις τα μεγαλοσυμφέροντα πέτυχαν τον στόχο τους και εμπορευματοποίησαν ότι ποιο αγνό είχε απομείνει αθλητικά.
Τα αποτελέσματα γνωστά πολύ γνωστά όπως αυτά με την άρση βαρών που επίσης ανήκει στον ΣΕΓΑΣ.
Το ίδιο και οι εμπλεκόμενοι φορείς με τα βαριά φάρμακα.
Εδώ ΝΑΙ έρχεται τώρα αυτό που είπες για
ψεύτικη εθνική υπερηφάνεια.
Τυγχάνει να τα γνωρίζω απο πολύ βαθειά και πολύ νωρίτερα του 2004 τα γεγονότα και μπορώ να σου εξηγήσω απο κοντά όμως για ευνόητους λόγους απο που έχω και τις πληροφορίες μου.
Για το παιδί σου θα συνιστούσα στην υπάρχουσα κατάσταση να ασχοληθεί καλύτερα με κάποιο άλλο άθλημα που ακόμα δεν έχει παρεισφρήσει ο επαγγελματισμός ή άλλων ειδών συμφέροντα και δόξα τον Αλλάχ υπάρχουν πολλά.
Υ.Γ
Την συγκεκριμένη αθλήτρια που λες θέλεις κάποια μέρα να πάμε μαζί να δούμε την ΠΑΟΚάρα?