Futsal 2024-2025

Re: Futsal 2024-2025

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Κυρ 25 Αύγ 2024, 16:37

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Παύλο Κεφαλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 1990 και με ύψος 184cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στον ΠΑΟΚ mαteco, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση της Futsal League και την άνοδο στην Futsal Super League.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Παύλος Κεφαλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να δω που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα που έχουμε φτιάξει από πέρσι, και πιστεύω πως με τον ίδιο κορμό και κάποιες καλές προσθήκες, θα είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς, και υπόσχομαι πως σε κάθε παιχνίδι, θα δίνουμε τα πάντα για τη φανέλα την οποία φοράμε».

:pano:
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Κυρ 25 Αύγ 2024, 16:39

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Τραπεζανλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 2000 και με ύψος 181cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την άκρως πετυχημένη περσινή σεζόν με την κατάκτηση της Futsal League.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Τραπεζανλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την συνεργασία μου, με την ομάδα την οποία αγαπώ από μικρός, και είναι στο χέρι μας να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος στο πρωτάθλημα, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, και διατηρώντας το οικογενειακό κλίμα μεταξύ μας. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά, και να έχουμε μία καλή χρονιά.

:nairepaok:
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Δευτ 26 Αύγ 2024, 17:01

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Αμβρόσιο Παπαδόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

O Έλληνας φίξο, γεννημένος το 1989 και με ύψος 183cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για μία ακόμα χρονιά θα είμαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ξεκινήσαμε πέρσι μία προσπάθεια σ' ένα τμήμα το οποίο δημιουργήθηκε από το μηδέν και καταφέραμε μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια να πετύχουμε την άνοδο στην Super League, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Futsal League, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο ποδόσφαιρο σάλας. Φέτος η χρονιά ελπίζουμε να είναι εξίσου αξιοπρεπής, με στόχο, πάντα, την κορυφή, καθώς είναι στο dna της ομάδας του ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί! Ευχαριστώ τον Σύλλογο και το τεχνικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους, για μία ακόμα φορά στο πρόσωπο μου. Είμαι ευγνώμων και έχω να πω ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μαζί με τους συμπαίκτες μου, για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ σε ακόμα ένα τμήμα του, υπερήφανο! Εμείς μαζί για μια ζωή!».

Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Τρί 27 Αύγ 2024, 16:31

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Αμαλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, γεννημένος το 1993, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στον Δικέφαλο, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη χρονιά, με την άνοδο στην Super League.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Αμαλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος της ομάδας φούτσαλ του ΠΑΟΚ και τη φετινή χρονιά. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι για τον Σύλλογο του ΠΑΟΚ, και όπως πέρσι, έτσι και φέτος, θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνει».

:opaokara:
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Τρί 27 Αύγ 2024, 21:59

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Τάσο Καρακώστα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 1999 και με ύψος 178cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν στον ΠΑΟΚ mαteco, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη σεζόν του νεοσύστατου τμήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Τάσος Καρακώστας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, και μόνο επιτυχίες!».

Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Τετ 28 Αύγ 2024, 13:11

O ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Αναστασόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 1999 και με ύψος 175cm, συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη χρονιά, του νεοσύστατου τμήματος του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, ο Χρήστος Αναστασόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν με τον ΠΑΟΚ, όπου πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Futsal League, και παράλληλα την άνοδο στην Futsal Supetr League, αισθάνομαι χαρούμενος που ανανέωσα γι' ακόμα μία χρονιά με τον Σύλλογο. Στόχος της ομάδας είναι να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία, ώστε να δείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον χώρο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου, την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, και τον Κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν και θα είναι δίπλα μας!».

Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Παρ 30 Αύγ 2024, 18:58

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Θανάση Μπούφο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, γεννημένος το 1987 και με ύψος 186cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν, ύστερα από την περσινή πετυχημένη χρονιά με την άνοδο στην Futsal Super League, και την κατάκτηση της Futsal League.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Μπούφος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το όνειρο μας συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, να φοράμε την τιμημένη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Το αντίστροφο ταξίδι από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο συνεχίζεται, και ετοιμαζόμαστε πλέον για μία γεμάτη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του Ποδοσφαίρου Σάλας, την Futsal Super League».

Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Κυρ 01 Σεπ 2024, 15:23

Και δευτερος Βραζιλιανος στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ντιέγκο Σόουζα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στην Βραζιλία στις 11/09/2002, ο Ντιέγκο Σόουζα αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 175cm.

Πρόκειται για έναν αθλητή με πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία στον χώρο του φούτσαλ. Έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Αμέρικα Μινέιρο, Πορτουγκέζα και Ίντερ ντε Λιμέιρα. Την περσινή αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν στις ΗΠΑ για λογαριασμό της Νιού Ίγκλαντ.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ντιέγκο Σόουζα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του τμήματος, αλλά και τον προπονητή, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ας ξεκινήσουμε την σκληρή δουλειά για μία πετυχημένη σεζόν!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ντιέγκο!

Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Δευτ 09 Σεπ 2024, 13:52

Διεθνές φιλικό αγώνα στο Βελιγράδι, θα δώσει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα Ελλάδος 21:30, το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, απέναντι στην Παρτιζάν.

Μέσα από ένα φιλικό με έντονο «ασπρόμαυρο» χαρακτήρα, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος θα βγάλει τα πρώτα επίσημα συμπεράσματα σχετικά με το νέο ρόστερ, ενώ οι παίκτες του θα αποκτήσουν τις πρώτες τους παραστάσεις από το ευρωπαϊκό επίπεδο του φούτσαλ.

Οι εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στους δύο Συλλόγους, σε όλα τα επίπεδα, δίνουν την δυνατότητα για μοναδικές εμπειρίες και πρωτοβουλίες.

Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Σάβ 14 Σεπ 2024, 22:21

Σε ενα καταμεστο γηπεδο, με εκπληκτικη ατμοσφαιρα, Παρτιζαν-ΠΑΟΚ 1-4.

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Αμαλίδης, Μπούφος, Αναστασόπουλος, Τζακίδης 1, Τσίτσος, Μουρανάκα 1, Ντιέγκο 1, Λιώνης, Αναστασιάδης, Τσιούχας 1.

Cylon-4

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Υπόλοιπα αθλήματα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες