Π.Α.Ο.Κ. Football Retro ΙΙ
- dimitrissss
Re: Π.Α.Ο.Κ. Football Retro ΙΙ
Ο Σπάσιτς. Όντως δεν είναι κομμένος. Υπάρχει κανονικά στην εικόνα. Τα μυστήρια του φόρουμABOLEYTOI έγραψε:ποιος είναι ο κομμένος;

Σωστά,Μπέρδεψα τον Καμπς με τον Σπασιτς γι'αυτό νόμιζα ότι ήταν ο Οκκας.dimitrissss έγραψε:Ο Σπάσιτς. Όντως δεν είναι κομμένος. Υπάρχει κανονικά στην εικόνα. Τα μυστήρια του φόρουμABOLEYTOI έγραψε:ποιος είναι ο κομμένος;
Άνοιξα και εγώ την εικονα και το διαπίστωσα.
- dimitrissss
Ρέιντζερς - ΠΑΟΚ 2-0 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ 1998-99. Το βλέμμα της απόγνωσης του Τριαντάφυλλου Μαχαιρίδη, μετά την αποβολή του από τον Δανό διαιτητή Νίλσεν μόλις στο 8'.

πως τον λεγανε τον πολωνο τερματοφυλακα που ειναι στη φωτο του 1-6 με την καλαμαρια; κολλησε το μυαλο μου
-
Καλησπέρα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Ψάχνω να βρω τους all time σκόρερ και σε συμμετοχές του ΠΑΟΚ και δεν βρίσκω. Μόνο διάσπαρτα στοιχεία σε διάφορα site. Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση για ένα τέτοιο άρθρο στο μέλλον στη κεντρική σελίδα του PAOKmania. Μόνο εδώ θα μπορούσε να γίνει ένα τέτοιο αφιέρωμα. Οι χαραμοφάηδες αρδ μόνο για σουξου μουξου είναι. Που να βρεις ένα αφιέρωμα από αυτούς;

Ανα περιοδο τους θες?
Ανα διοργανωση?
Στο συνολο??
Διευκρινισε λιγο..
Ανα διοργανωση?
Στο συνολο??
Διευκρινισε λιγο..
- sourmenetes
- Moderator
Την βάζω εδώ, για να θυμόμαστε την φανέλα (1962-1963) με τον τεράστιο Δικέφαλο σε ολόκληρο το στήθος:

Μια σύνθεση 11άδας του Π.Α.Ο.Κ., εκείνης της εποχής: Πρόγιος, Χασιώτης, Ραπτόπουλος, Απαλάκης, Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Γιακουμής, Σαββίδης, Λέανδρος.

Μια σύνθεση 11άδας του Π.Α.Ο.Κ., εκείνης της εποχής: Πρόγιος, Χασιώτης, Ραπτόπουλος, Απαλάκης, Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Γιακουμής, Σαββίδης, Λέανδρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 26 Απρ 2018, 09:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Σαν σήμερα ο μαύρος τελικός κυπέλλου... Βάζελος - Π.Α.Ο.Κ. 4-1... Εκείνη τη μέρα άλλαξα μέσα μου σαν οπαδός, γερό χαστούκι στα 20 μου που με βοήθησε.
Τώρα το είδα το ποστ. Ούτε ταττού, ούτε φουλφέις, συνθήματα μόνο για ΠΑΟΚ ...sourmenetes έγραψε:[youtube]EHTxpe8Y3wo[/youtube]
Μακάρι να ξαναβγει παρόμοιαgoran 64 έγραψε:Την βάζω εδώ, για να θυμόμαστε την φανέλα (1962-1963) με τον τεράστιο Δικέφαλο σε ολόκληρο το στήθος:
- Sick Bastard
Νομίζω θα ήταν πολύ καλό η ΠΑΕ να βάλει στη μπουτίκ ένα τμήμα με ρετρό φανέλες, όχι πολλά, 4-5 σχέδια σε λογικές τιμές. Αυτή με το δικέφαλο, μία που είχε στη μέση άσπρο και δεξιά/αριστερά μία λεπτή μία χοντρή ρίγα, αυτή στα πρώτα χρόνια του 80 με την διαφήμιση κομπλαμ (μαύρη με άσπρο v) κτλ.
Νομίζω ότι θα ξεπούλαγαν.
Νομίζω ότι θα ξεπούλαγαν.