nunies4 έγραψε:flash4 έγραψε:Sardan έγραψε:Δυστυχώς χθες ο Γκαρσία και ο Ουάρντα έδειξαν πόσο μικροί είναι σαν άνθρωποι....Και βάζω πρώτο τον Γκαρσία γιατί τον άλλο ξέρουμε τι φελλός είναι μια ζωή....
Τώρα κάποια πράγματα που γράφτηκαν από συνοπαδούς μου εχθές σε άλλο τόπικ, περί "πίεσης" και "σύστημα Αθήνας", εμένα προσωπικά με βρίσκουν αντίθετο. Η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου δεν μεταβάλλεται ούτε από συτήματα ούτε από πιέσεις....Είναι κάτι αυθόρμητο, σχεδόν σαν ένστικτο.
Εάν είχε ίχνος αξιοπρέπειας ο Γκαρσία στα καραγκιοζηλίκια του Ουάρντα θα τον φώναζε τουλάχιστον κοντά του να του πει κόψε τις μαλακίες. Δυστυχώς φαίνεται ότι έχει στραβώσει με τον ΠΑΟΚ γιατί θεωρεί κι αυτός τον εαυτό του αδικημένο. Ώρα του καλή και καλή σταδιοδρομία θα του ευχηθώ (γιατί σκατόψυχος δεν είμαι) αλλά χθες για μένα έκοψε την οποιαδήποτε (συναισθηματική) σύνδεση με την ομάδα.
Κατάντησε ένας μισθοφόρος και μισός που προκειμένου να βγάλει το ψωμάκι του συμπεριφέρεται λες και δεν υπήρξε ποτέ μέλος αυτής της ομάδας (και σαν ποδοσφαιριστής όταν ήταν στην κατιούσα και σας νιούφης προπονητής).
Δυστυχώς Παυλάρα έπεσες (στα μάτια μου τουλάχιστον) και να ξανασηκωθείς δεν βλέπω.
Για τον άλλον τον Ουάρντα δεν ασχολούμαι καν....μια ζωή τέτοιο μαλακιστήρι ήταν και ορισμένοι ανάμεσά μας τον δικαιολογούσαν και μονίμως και κράζαν και τον Λούτσο ότι τον έκαψε....ασχολίαστο....σε 20 χρόνια θα διαβάζουμε για το πως ζει στην ψάθα....Όλα εδώ πληρώνονται....
Πολύ άδικο σχόλιο. Ο Γκαρσία δεν έκανε κάτι για να προσβάλει τον ΠΑΟΚ και ως προπονητής άλλων ομάδων δε νοείται να το παίζει οπαδός του ΠΑΟΚ για να μας ικανοποιήσει. Και ναι έχει δικαίωμα να βγάλει το ψωμί του αλλού αφού τον έδιωξε ο ΠΑΟΚ.
Αν εξαιρεσεις οτι οι παικτες του επεφταν σαν κοριτσακια για να εκμαιευσουν ΒΑΡ και συνηθως οι ομαδες ειναι καθρεφτης του προπονητη τους, αν εξαιρεσεις την ειρωνια για το Μπερναμπεου και τον αγωνστικο χωρο, αν εξαιρεσεις την μπηχτη στον Ραζβαν οτι ο Τσιγγαρας ειναι ο καλυτερος Ελληνας παιχτης στην θεση του αλλα παραδοξως δεν επαιζε και για αυτο δεν εχει ρυθμο, αν εξαιρεσεις την απιστευτη εξομοιωση ΠΑΟΚ και Πανσεραικου οτι και στις 2 ομαδες περασα χρονια και εζησα πραγματα, τοτε ναι....δεν εκανε τιποτα
Αλλα τι παραπανω θα χρειαζοταν να κανει ενας προπονητης απο το να δωσει το περιβραχιονιο στον Ουαρντα ωστε να θεωρηθει και ο ιδιος απο ασοβαρος εως γραφικος;
Σκληρη γλωσσα; Ναι το ξερω. Αλλα αυτα εχουν οι γελοιες αποφασεις. Ακου Ουαρντα αρχηγος....
theo-drama έγραψε:Εγώ δεν τους δίνω, καμία αξία κάποιους παλαίμαχος.
Ενδεικτικά το επίπεδο των καλύτερων παλαιμάχων, θα αναφέρω μερικά παραδείγματα ΑΓΝΟΎ τεράστιου ηθους
Κουδας
Αποστολιδης
Τερζανιδης
Ιωσηφιδης
Κ πολλοί άλλοι που δεν θυμάμαι.
Τώρα για κάτι άλλους.... άστα να ΠΑΝΕ.
Μου άρεσαν οι δηλώσεις του Ενγκογκ,
Εκτός εκεί που λέει, ότι το γνώριζε, για τον τραυματισμο, αλλά επαιξε, λάθος του.
Shivaspace έγραψε:ΚΩΣΤΑΣγυμνοσάλιαγκας19
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τις προάλλες όμως έφαγα 3 μέρες μπαν.
Επιστροφή στο Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης