Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τζούριτς άντε αγόρι μου αρκετή υπομονή κάναμε...Δεκέμβριο φτάσαμε και σέρνεσαι...Όσο για την υποδοχή, καλύτερα να μη μιλήσω...ΈΝΑ ΜΑΤΣ δεν έχετε γυρίσει....Μόλις ο αντίπαλος βγαίνει από πάνω, τα κακαρώνετε και τελειώνει το παιχνίδι..Ψυχολογία ΜΗΔΕΝ...
O προπονητής το έχει κάνει και άλλες φορές αυτό...Αν δεν ήθελαν, να το λέγανε στον κόσμο να μην πάει...Δεν είναι αυτή νοοτροπία σοβαρής ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστεί......
εγω δε βλεπω καθολου σοβαρο προπονητη παντως καμια κινηση σε κανενα ματς να αλλαξει μια ασχημη κατασταση αν οι αλλοι ξεκινησουν σερι, πρεπει καποιος να του σφυραει απο πισω ξυπνααα
Ξεκίνησαν μια χρονιά φέτος παίρνοντας τεράστια ρίσκα σε κομβικής σημασίας θέσεις. Η επιλογή του Τζουριτς ήταν εξαρχής τέτοια δεν ξέρω πότε και κατά πόσο θα τον ξαναδούμε στα παλιά του στάνταρντ. Ο παλιός όμως Τζουριτς αν ποτέ βρει τον εαυτό του είναι μακράν ο καλύτερος από τον δεύτερο στην Ελλάδα αλλά... Προσωπικά επειδή έτσι όπως είναι τώρα το ροστερ έχει εγκλωβιστεί επειδή έχουμε Έλληνα διαγώνιο θα γυρνούσα σε κεντρικό τον Τζουριτς μια θέση που γνωρίζει καλά και στην θέση του θα έβαζα τον Μαρκεζ που δείχνει ότι βαστάει ακόμα. Θα άλλαζα ξένο στο Χιμενεζ με ξένο λιμπερο ενδεχομένως. Σκέψεις κάνω που μπορεί να είναι και λανθασμένες απλά τις αναφέρω. Πάντως μεγαλύτερο Ρίσκο και από τον Τζουριτς είναι σίγουρα ο προπονητής δεν ξέρω αλλά δε δείχνει ότι μπορεί να διαχειριστεί το υλικό αυτό και να αλλάξει στην ροη του αγώνα όταν χρειάζεται και στραβώσει το πράγμα. Το θέμα είναι ότι ο χρόνος πιέζει η ομάδα οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να δείξει το πρόσωπο που περιμένουμε αρχή γενομένης από το ματς που πλησιάζει με gay γιατί δεν νομίζω ότι είναι άσχημο το υλικό της