Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2022-2023

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 02 Απρ 2023, 11:18

Η ΕΡΤ ανεβάζει κάθε αγώνα της στο YouTube μετά από καναδυό μέρες, οπότε λίγη υπομονή!
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό PaokCuba4 » Κυρ 02 Απρ 2023, 11:23

DikefalosG4 έγραψε:Μπράβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Μπράβο και στον ΑΣ, στους παίκτες που τα δώσαν ΟΛΑ και στον προπονητή μας
Πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε τους καλύτερους προπονητές στο ποδόσφαιρο και βόλεϋ.

Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορούμε να δούμε όλο το ματς ξανά; Μόνο highlights βρίσκω.

Όπως είπε ο Μπαρκαρούτσος, η ΕΡΤ το ανεβάζει στο YouTube.

Θα το ανεβάσω εδώ για να το δείτε με την ησυχία σας και άλλες 15 φορές όσοι το είδαμε ήδη. ;)
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευσηαπό don PAOK » Κυρ 02 Απρ 2023, 11:32

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!! ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ!

ΓΓΚΚΑΑΒΒΛΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ! ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ!

ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

σορρυ για τα κεφαλαια.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευσηαπό Athens » Κυρ 02 Απρ 2023, 11:33

Επίσης ο σπικερ ήταν πολύ καλύτερος αποκεινο το παλιό μου..κι που μας έσπασε τα νευρα
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευσηαπό Mitsospaoki4 » Κυρ 02 Απρ 2023, 11:34

Πριν 3 μήνες , ένας άσχετος με νικ Mitsospaoki, έλεγε ότι αυτο το ρόστερ δεν μπορεί με κανένα τρόπο να συναγωνιστεί τους κάτω ..

3 μήνες μετά αυτό το ρόστερ και αυτός ο προπονητής πήραν κύπελλο, ενώ ειναι και μια νίκη μακριά από τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Συνέχισε να με διαψεύδεις ομαδάρα μου!!
Ελπίζω σε 1 μήνα από τώρα να μιλάμε και για 2ο τρόπαιο!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4

Δημοσίευσηαπό thanasisk79 » Κυρ 02 Απρ 2023, 11:34

Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ μου ,.τι μέρα η χθεσινή !! Συγχαρητήρια σε όλους και έπεται συνέχεια!
thanasisk79

Δημοσίευσηαπό Stelios Bagios » Κυρ 02 Απρ 2023, 11:44

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα!

Κάναμε φανταστικό final-4, είναι απίστευτο το μέταλλο που έχει χτιστεί στα αποδυτήρια μας.
Μέσα σε 2 μέρες, με ελάχιστη ξεκούραση ενδιάμεσα, κερδίσαμε εμφατικά Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έχοντας πολύ μικρότερο budget και από τους 2, έχοντας χάσει και στους 2 αγώνες το πρώτο σετ, και με τον Ολυμπιακό να είναι αρκετά πιο ξεκούραστος από μας στον τελικό.
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 02 Απρ 2023, 11:47

Και με το βάζελο τρεις σερί νίκες. Πριν από αυτές, στην ήττα με βάζελο, ο Milenkoski είπε "I am bad coach" και είπε μέσες άκρες ότι αν τον διώξουν, θα το σεβαστεί.

Μετά το γύρισε όλο 180 μοίρες.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator

Δημοσίευσηαπό trelopaoki24 » Κυρ 02 Απρ 2023, 11:50

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τις δύο υπέροχες μέρες που πρόσφερε στον λαό του ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται όλοι να απολογείστε για την ομάδα, μέχρι πριν την αλλαγή του κεντρώου, η ομάδα έδειχνε πολύ προβληματική και σε κανένα ντέρμπι δεν είχε κοντράρει τον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα έχει μόνο ανοδική πορεία και χαιρόμαστε πλέον να την βλέπουμε. Μακάρι να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος!
trelopaoki24

Δημοσίευσηαπό Stelios Bagios » Κυρ 02 Απρ 2023, 12:01

Η εμφάνιση που έκανε χθες ο Ράπτης είναι πραγματικά μυθική. Χωρίς υπερβολή, είναι μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ παίκτης με τη φανέλα μας.

Επίθεση
25/33 επιθέσεις (76%) με μόνο 1 λάθος και χωρίς να δεχτεί κανένα μπλοκ.
Μάλιστα, πολλές επιθέσεις ήταν ψηλές μπάλες μετά από χαλασμένη υποδοχή ή άμυνα, όπου το αντίπαλο μπλοκ είχε χρόνο να στηθεί. Ουσιαστικά, ένα σωρό φορές που ο Ολυμπιακός κατάφερε να μας βάλει να επιτεθούμε υπό αντίξοες συνθήκες, ο Αλέξανδρος συνήθως κέρδιζε πόντο και μόνο 1 φορά έχασε πόντο.

Σερβίς
3 άσοι, 8 περασμένα και 3 χαμένα σερβίς (πάρα πολύ καλά)

Υποδοχή
38 υποδοχές με ποσοστά 50%/32% και 2 λάθη (εξαιρετική επίδοση για επιθετικογενή ακραίο)

Άλλα
12 break points, +22 στο W-L (κερδισμένοι έναντι χαμένων πόντων)
Το καλύτερο W-L του Ολυμπιακού ήταν +8 (Στερν) και το δεύτερο καλύτερο δικό μας +5 (Βουλκίδης)

Ξέρω ότι τα στατιστικά δε λένε πάντα την αλήθεια, αλλά αυτά είναι μυθικά στατιστικά για τελικό.
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευσηαπό Maxpaok » Κυρ 02 Απρ 2023, 12:03

Ομάδα με τα όλα της!!!
Απέναντι στους ακριβοπληρωμένους, ψηλούς, θηρία, μια ομάδα με ψυχολογία, δύναμη, όρεξη, με τσαμπουκά, δεμένη σαν οικογένεια όπως και οι ίδιοι ομολογούν.
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!!!
Maxpaok

Δημοσίευσηαπό Stelios Bagios » Κυρ 02 Απρ 2023, 12:30

Κι εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτούς που δεν πίστευαν ότι η φετινή ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τίτλους.

Ο κυριότερος λόγος ήταν το budget. Οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έριξαν πολλά χρήματα και προφανώς ήταν δύσκολο για μας να ακολουθήσουμε, οπότε ξεκινούσαμε από πολύ μειονεκτική θέση.

Φαινόταν από νωρίς ότι θα έχουμε αξιοπρεπή ομάδα, απλά φαινόταν χαμηλό το ταβάνι μας.
Είναι λογικό: από τη μία πλευρά οι κάτω βάζουν πολλά χρήματα, από την άλλη πλευρά τα διαρκείας μας έχουν μειωθεί πολύ σε σχέση με παλιότερα.
Είναι κι αυτό που βλέπαμε καθώς εξελισσόταν η σεζόν: χάναμε όλους τους αγώνες με Ολυμπιακό / Παναθηναϊκό και κερδίζαμε όλους τους άλλους αγώνες.

Τώρα έφτασε ο καιρός που η ομάδα μας εξέπληξε ευχάριστα και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, με μπροστάρη τον προπονητή μας που από ότι φαίνεται βγήκε λίρα 100.

Δεν ξέρω αν πρέπει να πούμε συγνώμη που δεν πιστεύαμε ότι η ομάδα μπορεί να πάρει τίτλους, καθώς υπήρχε λογική σε αυτό.
Ίσως όμως πρέπει να πούμε συγνώμη γιατί έχουμε ένα τμήμα που μας κάνει συνεχώς περήφανους εδώ και 10 χρόνια και δεν το στηρίζουμε όσο πρέπει αν δε δούμε την προοπτική των τίτλων. Δεν υπάρχει ούτε μία χρονιά αυτά τα 10 χρονια που δεν είχαμε καλή ομάδα, ακόμα κι αν αρκετές χρονιές είχαμε περιπέτειες και σκαμπανεβάσματα.
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευσηαπό AntreasG4 » Κυρ 02 Απρ 2023, 12:31

:nairepaok: :nairepaok: :opaokara: :opaokara:

4ο συνεχόμενο Κύπελλο για την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!
AntreasG4

Δημοσίευσηαπό john4serres » Κυρ 02 Απρ 2023, 12:33

Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα και από μένα.

Κάναμε ΠΑΟΚτσάκια και στη Καλαμάτα αυτό το τριήμερο.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευσηαπό Stelios Bagios » Κυρ 02 Απρ 2023, 12:44

Έχουμε πάρει κύπελλα σε Σύρο, Ρόδο, Ιεράπετρα, Φάληρο και Καλαμάτα.

Έχει στραβώσει η μούρη του Καραμπέτσου να μας δίνει κύπελλα. Στη συνέντευξή του χθες ούτε συγχαρητήρια δεν είπε, μόνο για την Καλαμάτα έλεγε.
Η εθνική παίζει στην Κοζάνη, αλλά final 4 εκεί δε γίνεται με τίποτα.
Το Λιγκ Καπ που είναι αφιερωμένο στο Νίκο Σαμαρά έχει να διεξαχθεί στον Έβρο από το 2014.

Είναι προφανές ότι δε μας θέλουν, αλλά είναι και προφανές ότι τα καψώνια που μας κάνουν δεν είναι ικανά για να μας σταματήσουν.

Καλώς τονίζουμε αυτά τα φαινομένα όταν μιλάμε με τους εκτός ομάδας, αλλά στις εσωτερικές μας συζητήσεις θα πρέπει να σταματήσουμε να διαμαρτυρόμαστε. Όποιος παίζει στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξέρει ότι το να παίζει σε "ουδέτερο" γήπεδο δεν αποτελεί μειονέκτημα.
Βασικά, νομίζω ότι οι παράγοντες και οι παίκτες μας το έχουν ήδη καταλάβει αυτό, τόσο στο βόλεϊ όσο και στο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κύπελλο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες