ΑΛΛΑ αυτά τα ΠΑΛΗΚΆΡΙΑ, μας(μου) έδειξαν, ΠΌΣΟ ΠΑΟΚ είναι και πόσο ΟΜΑΔΑ......
ΜΠΡΑΒΟ σας και τώρα, δείξτε τους(μου), τι μπορείτε να τους κάνετε.....
ΠΆΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.....

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αρειανός ο Τακουρίδης;; Όντως;! Γουστάρει ΠΟΛΥ που είναι εδώ, για να είναι αρειανός..
blackened έγραψε:obanebane έγραψε:Ένα συγγνώμη από εμένα στη φετινή ομάδα, που δεν την πίστεψα και με διαψεύδει πανηγυρικά.
Μπράβο σε όλους, έφτιαξαν ομαδάρα που αποδίδει στα παιχνίδια που δίνουν τίτλους.
Hρθα να γραψω αυτο, μετα τον αποκλεισμο απτην ευρωπη και την 5η ηττα απτον βαζελο δεν πιστευα οτι η ομαδα αυτη μπορει να πετυχει κατι σε μεγαλους αγωνες.
Αυριο 16:30 παμε να στηριξουμε τις γυναικες για να κρατησουμε την 1η θεση στην κανονικη διαρκεια.
trouman έγραψε:Εγώ θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στα παιδιά εδώ μέσα και στα σχετικά τόπικ, που ξέρουν βόλεϊ, μας ανοίγουν τα μάτια και πάντα ξεχωρίζουν και για το επίπεδό τους γενικά.
Αγαπάμε βόλεϊ
Γεμίστε το Παλατάκι ρε παληκάρια...
V-olakiotis έγραψε:Παιδιά, όχι συγνώμες, οπαδοί είμαστε! Έμπρακτα στο γήπεδο στήριξη!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Athens έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι δεν την πίστεψα την ομάδα...αυτή όμως μας έβαλε γυαλιά και μας έδωσε ένα μάθημα γιατί πρέπει να κάνουμε υπομονή.
Κατάφερε εκεί που κανείς δεν την υπολόγιζε να πάρει το κύπελλο και να χτυπήσει άνετα το νταμπλ.
Κύριοι τα καταφέρατε...μπράβο στην διοίκηση που τόσα ακούει μπράβο στην ομάδα και τον προπονητη και στον λίγο κόσμο που τους πιστεψε
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης