Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο
Cylon-4

Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Νεα σεζον, νεο τοπικ

:pano:
Cylon-4

Re: Volley ανδρων: αγωνες & νεα 2024-2025

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μενέλαο Κοκκινάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο κορυφαίος Έλληνας λίμπερο, παραμένει στα ασπρόμαυρα για πέμπτη σερί χρονιά, έχοντας στην συλλογή του και την περσινή περήφανη κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο πέμπτος χρόνος παρουσίας μου στον Σύλλογο, υποδηλώνει την όμορφη συνεργασία που έχουμε, και την απόλυτη εκτίμηση και από τις δύο πλευρές. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την στήριξη στο πρόσωπο μου, και εγώ με την σειρά μου, χωρίς να επαναπαύομαι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα η οποία με δέχτηκε σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και μία όμορφο και πετυχημένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ!».

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Επιτέλους η διατήρηση στο ρόστερ του κορυφαίου λίμπερο να συνδυαστεί με τίτλους...
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν ο Γιόσκο Μιλενκόσκι που παραμένει στο τιμόνι του Δικεφάλου.

Η σχετική ανακοίνωση:
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Γιόσκο Μιλενκόσκι, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου συνεχίζει για τρίτη σερί χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον στο «παλμαρέ» του και την περσινή κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Τρίτη σερί χρονιά σ’ έναν από τους μεγαλύτερους Συλλόγους. Μεγάλη ικανοποίηση, αλλά παράλληλα και μεγάλη υπευθυνότητα. Εύχομαι μία όμορφη και πετυχημένη σεζόν. Γι’ αυτό, θα χρειαστούμε σκληρή δουλειά, καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς, και την εξαιρετική υποστήριξη από τους υπέροχους και πιστούς φιλάθλους μας. Πιστεύω σε όλα αυτά, πιστεύω στην ποιότητα μας, και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν!».

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Κοντά στην απόκτηση του πασαδόρου της εθνικής Ολλανδίας Βέσελ Κίμινκ βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο 31χρονος πασαδόρος ύψους 1,98 εδώ και μια τετραετία αγωνίζεται στην Τσεχία με τη φανέλα της Καρλοβάρσκο.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Εχει ερθει σε συμφωνια ο ΠΑΟΚ, με τον κεντρικο Αχιλλεα Μπαση.
Απομενει μονο η ανακοινωση.

Ο 30χρονος ύψους 1,95 κεντρικός ετοιμάζεται να… ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Ο Μπάσης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανελλήνιο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Εθνικό.

Τη σεζόν 2018-2019 έπαιξε με τη φανέλα του ΟΦΗ, ενώ τη διετία 2019-2021 ήταν από τα βασικά στελέχη της Κηφισιάς.

Οι εμφανίσεις του, του άνοιξαν το δρόμο για τον Παναθηναϊκό εκεί όπου έμεινε τις σεζόν 2021-2023.

Την περασμένη αγωνιστική χρονιά ο Μπάσης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μίλωνα στην εξαιρετική πορεία που έκανε η ομάδα της Νέας Σμύρνης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Μια θέση ξένου θα καλυφθεί όπως φαίνεται από τον Βουκ Ιβάνκοβιτς.

Πρόκειται για τον 25χρονο ύψους 1.98, Σέρβο αθλητή, που έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με τις Τάκοβο, και Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς.

Ο Ιβάνκοβιτς βρέθηκε και στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας.

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Σημαντική διπλή κίνηση και μάλιστα με ελληνικό στοιχείο ετοιμάζει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τους Δημήτρη και Σταύρο Μούχλια.

Ο 23χρονος Δημήτρης Μούχλιας, διαγώνιος διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, μετά την Χαβάη πήγε στην γερμανική Nτούρεν με διετές συμβόλαιο.

Ο ταλαντούχος παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από το Σουφλί και στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ηρακλή πριν κυνηγήσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Ο Δικέφαλος αποκτά και το μεγάλο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ, τον 16χρονο Σταύρο Μούχλια που αγωνίζεται ως ακραίος.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι «ασπρόμαυροι» τα τελευταία χρόνια έχουν στο ρόστερ τους και τον ακραίο Βασίλη Μούχλια, έτσι δεν αποκλείεται να δούμε στον ΠΑΟΚ τρία αδέλφια να παίζουν με τη φανέλα του Δικεφάλου!

:nairepaok:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Μετεφερα στο τοπικ της νεας χρονιας, ολες τις επισημες και ανεπισημες κινησεις, που εχουν γινει, εως τωρα.
Προσθετω οτι εχει συμφωνησει να συνεχισει και ο Τακουριδης.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Κοιτάξτε εκεί στην "ΒΑΕ" να κλείσετε οπωσδήποτε τον Τζούλιαν Μπίσετ που έχει γραφτεί στο PAOK24, το παλικάρι είναι από την Αγία Λουκία, δηλαδή απαραίτητος για τον χάρτη μου
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Μπίσε και στο volley!
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Στο σάιτ του ερασιτέχνη έχουμε την ανακοίνωση του Σέρβου ακραίου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεσσαλονίκη, 23/06/2024

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Βουκ Ιβάνκοβιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στην Σερβία στις 02/04/1999, ο Βουκ Ιβάνκοβιτς αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 198cm.

Έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο βόλεϊ τη σεζόν 2014-15 από την Μέταλατς Τάκοβο, παίρνοντας από πολύ μικρή ηλικία σημαντικές παραστάσεις. Στην Μέταλατς Τάκοβο παρέμεινε και τις δύο επόμενες αγωνιστικές σεζόν (2015-16 και 2016-17).

Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στην Βοϊβοντίνα, όντας παράλληλα και διεθνής με την Κ19 της Σερβίας, με την οποία αγωνίστηκε στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά και με την Κ21 της Σερβίας, με την οποία κατέκτησε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, εκείνη τη σεζόν.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία νέα διετία (2018-20) στην Μέταλατς Τάκοβο, για να μεταβεί στην Ραντνίσκι, στην οποία έμεινε για μία τετραετία (2020-2024).

Στην Ραντνίσκι αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Παράλληλα τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με την Εθνική Ομάδα των ανδρών της Σερβίας στο Volleyball Nations League, κάτι το οποίο πραγματοποίησε και την σεζόν 2023-24.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Βουκ Ιβάνκοβιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και υπόσχομαι πως θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα. Όλοι με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά, και ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους από κοντά και να ξεκινήσουμε την σκληρή δουλειά. Πάμε ΠΑΟΚ!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Βουκ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Βουλκιδης και Πετρεας, ανανεωσαν με τον βαζελο
Άβαταρ μέλους
Mene'

Δημοσίευση από Mene' »

Επειδή έχω φίλο Σέρβο με το ίδιο όνομα σας πληροφορώ οτι Βουκ στα Σέρβικα σημαίνει λύκος
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

έχουμε γίνει wolves :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”