episimos73 έγραψε:Αστειεύτηκα Κουβανε μου. Είδα ότι εκθείαζες την απόδοση του σε αυτά τα παιχνίδια και υπέθεσα ότι θα είναι κάποιο μεγάλο όνομα και σίγουρα ακριβός. Αλλά και 800k είναι άκρως εντυπωσιακό νούμερο. Δηλώνω παντελώς άσχετος με το άθλημα αλλά το απολαμβάνω ως θεατής, μάλλον τηλεθεατής θα έλεγα. Να είσαι καλά και να μας φωτίζεις με τις γνώσεις σου.
Ο Γιόρνα μου ήταν πολύ συμπαθής, καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σκέψου ότι ο συγκεκριμένος παίκτης άφησε το Ιταλικό Πρωτάθλημα και την Μόντενα για να πάει φέτος στη Χάλκμπανκ και έμεινε και το 23-24 παρά την απώλεια του Πρωταθλήματος, ενώ η ίδια ομάδα ετοιμάζεται να φέρει και Ενγκαπέθ. Ο Νιμίρ είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο πια και μάλιστα αξίζει κάθε σεντ. Είναι πολύ σπουδαίος παίκτης και τέτοια αθλητικά προσόντα δύσκολα βρίσκεις.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαρά μου να σας ενημερώνω και να βοηθάω με τα όσα ξέρω. Το βόλεϊ είναι υπέροχο άθλημα και πραγματικά αξίζει της προσοχής μας!
Ο Γιόρνα για μένα ήταν ο πιο σταθερός ξένος και από τους ξένους που για το σκοπό που τον πήρες, τον πέτυχε με επιτυχία. Ήθελες ακραίο με υποδοχή και ο άνθρωπος είχε υψηλά νούμερα στην υποδοχή και βοήθησε πολύ στην άμυνα. Για μια ομάδα που είχε χαμηλό μπάτζετ έβγαλε τα χρήματά του. Απίστευτος επαγγελματίας και μάλιστα πολύ χαρούμενος που έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Χάρηκε πολύ που μας είδε στο παιχνίδι με την Κίνα.
Και επίσης μόνο τυχαίος δεν είναι, όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι "οπαδοί". Η παρουσία του στην Εθνική Ολλανδίας τα λέει όλα. Μακάρι να βρεθεί και σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο.