από PaokCuba4 » Σάβ 24 Ιουν 2023, 23:53
Εγώ προσωπικά στο θέμα των ξένων είμαι ευχαριστημένος. Έχω κάποιους ενδοιασμούς με τον Φαν Χάρντερεν και τον Ρουσσό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι πολύ καλές επιλογές. Φέτος είχαμε την ευκαιρία να φέρουμε πιο all-around παίκτες ελέω μεγαλύτερου μπάτζετ και πιστεύω ότι προσανατολιζόμαστε σε ένα άλλο στυλ παιχνιδιού.
Με βάση και το τι είδους πασαδόρος είναι ο Μπλανκενάου βλέπω να παίζουμε πιο γρήγορο βόλεϊ και να έχουμε μεγαλύτερη επιθετική πολυφωνία. Με 2 καλούς επιθετικά ακραίους, ο Ντε Ντρις θα αποφορτιστεί και θα είναι αποδοτικός, ενώ δε θα μου φανεί περίεργο αν και ο Παπαλεξίου και ο Λινάρδος είναι πιο ενεργοί στους πρώτους χρόνους. Ο πασαδόρος μας αρέσκεται στο να παίζει με όλους και στη Γαλλία τα πήγε πολύ καλά. Εκεί που φέτος παίζαμε πολύ στην κόντρα μπάλα, εδώ θα πάμε να σκοτώνουμε γρήγορα τις επιθέσεις. Όλα τα λεφτά είναι ο Μπλανκενάου. Άμα παίξει στο 100% του, πραγματικά θα δούμε πολύ ωραίο βόλεϊ και μάλιστα όλους τους παίκτες να παίζουν 2 σκαλιά παραπάνω.
Στις γυναίκες, το έγραψα κιόλας στο τόπικ, τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η διοίκηση του ΤΑΠ και ο ίδιος ο Αμοιρίδης που αφήνει συνδέσμους να παρεμβαίνουν και να δυναμιτίζουν καταστάσεις. Αντί να βγει και να υπερασπιστεί τον προπονητή και να προστατέψει το πρότζεκτ, κάνει γείωση με Κάιρο και αφήνει το πρόβλημα να διαιωνίζεται.
Εμένα προσωπικά μου άρεσε το πρότζεκτ να πάμε σε πιο νεανική ομάδα και πιστεύω ότι κάτι θα έβγαινε μιας και έχουμε και το υλικό και έναν καλό προπονητή. Αλλά με μια διοίκηση που έχασε την ύπαρξη της με αυτή τη διαχείριση αυτού του προβλήματος, ουσιαστικά έστειλε το πρότζεκτ στο βρόντο. Ας ακούν τους συνδέσμους άλλη φορά.