παλι χωρις Ιλινιχ
καλα οι αλλοι ερασιτεχνικα τελειως, εχουν κατι υπερβαρους μεσα
επικινδυνα πραγματα για βολλευ με τοσα κιλα

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
?

DescartesΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ
ΛΟΛ
O ΠΑΟΚ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ντμίτρι Ίλινιχ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις. Ο Ρώσος αθλητής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν κι ο Δικέφαλος ευελπιστεί να τον αντικαταστήσει με τον Ενρίκε Μπατατζίμ της Κηφισιάς. Ο Βραζιλιάνος άσος (1.96, 26 ετών) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν επίσης σε Παμβοχαϊκό (με Δεληκώστα) και Παναθηναϊκό και ήταν προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας μας. Θεωρείται φύση επιθετικός αθλητής και φέτος σημείωσε 21 πόντους στο μεγάλο διπλό στου Ρέντη απέναντι στον ΟΣΦΠ κι άλλους 25 στο Παλατάκι στο μεταξύ μας παιχνίδι. Έτσι λίγες ημέρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει την τέταρτή του αλλαγή (προηγήθηκαν Μπιέλιτσα, Αρμενάκης, Ντε Ντρις) ...
thanos-xanthiτον λιμπερο τον ενα ρε φιλε
δεν ειναι αθλητης
![]()
OdiΚαλή κίνηση ο Μπαμπατζίμ, αν και Ιλίνιχ δεν είναι. Βέβαια αναφέρομαι στον κανονικό Ιλίνιχ, όχι σε αυτόν που ήρθε φέτος.
Μιλάμε πάντως για το πιο άστοχο μεταγραφικά καλοκαίρι όλων των εποχών. Δεν έμεινε κανείς πλην Μάρσαλ και Στεφάνου νομίζω.
Εξαντλεί τα περιθώρια
Ανοιχτά ραντάρ στη μεταγραφική αγορά
Ρεπορτάζ: Ραφαήλ Γκαϊδατζής
Για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ προέχει το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό το οποίο μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για την έκβαση της μάχης για την πρωτιά της κανονικής διάρκειας της σεζόν.
Με τον Ιλίνιχ να παραμένει εκτός στα ματς με Παναθηναϊκό και Πήγασο Πολίχνης δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά να μην καταφέρει να αγωνιστεί φέτος πλήρης κόντρα στον Ολυμπιακό.
Η κατάσταση του Ρώσου ακραίου έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ψάχνονται στην αγορά, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, αφού χρήματα μπορεί να υπάρχουν, αλλά δεν έχει εντοπιστεί κάποια αξιόλογη περίπτωση.
Και φυσικά ο ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι δεν έχει οικονομικό εμπόδιο για να προχωρήσει σε νέα μεταγραφική κίνηση, δεν σημαίνει αυτό πως θα ενδώσει σε παράλογες οικονομικές απαιτήσεις αντιπάλων ομάδων για να διεκδικήσει κάποιον παίκτη που δεν είναι ελεύθερος.
Οι μεταγραφικές κινήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και μένει να φανεί αν ο Ιλίνιχ θα παραμείνει στα ασπρόμαυρα και θα καταφέρει στο δεύτερο μισό της σεζόν να αποδώσει τα αναμενόμενα και αυτά τα οποία προσδοκούσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που επένδυσαν αρκετά πάνω του το περασμένο καλοκαίρι.
https://www.paok24.com/volei/144444/eksantlei-ta-perithoria
OdiΚαλή κίνηση ο Μπαμπατζίμ, αν και Ιλίνιχ δεν είναι. Βέβαια αναφέρομαι στον κανονικό Ιλίνιχ, όχι σε αυτόν που ήρθε φέτος.
Μιλάμε πάντως για το πιο άστοχο μεταγραφικά καλοκαίρι όλων των εποχών. Δεν έμεινε κανείς πλην Μάρσαλ και Στεφάνου νομίζω.
ΜπαρκαρούτσοςΤον έναν από τους δύο λίμπερο τον ξέρω και δεν είναι υπέρβαρος! Μάλλον λες τον άλλον...
Το παλικάρι που ξέρω κιόλας ήταν αλεξιπτωτιστής πέρσι.. Μια χαρά αθλητής. Και τρελός ΠΑΟΚτσής!
painkiller4O Ρώσος ακραίος Ντμίτρι Ίλινιχ είναι κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι απόψε στου Ρέντη.
Για μενα χιλιες φορες ο μετριος Ιινιχ στο παιχνιδι ως ακραιος,απο τον Σωτηριου.
Παμε γερα