ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη, 24/06/2024
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Βέσελ Κέμινκ, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Γεννημένος στην Ολλανδία στις 29/05/1993, ο Βέσελ Κέμινκ αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 198cm.
Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τη σεζόν 2014-15, παίζοντας με την φανέλα της ολλανδικής. Ίντερ Ράισβαικ, όντας παράλληλα διεθνής με την Εθνική Ομάδα Ολλανδίας U20, με την οποία αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20.
Τη σεζόν 2016-17 παρέμεινε στην Ολλανδία, αλλά αυτή την φορά για λογαριασμό της Ντίναμο Άπελντορν. Σ' εκείνη την σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, συμβάλλοντας στην πορεία της ομάδας έως τους «8» του CEV Challenge Cup.
Η επόμενη σεζόν (2017-18) τον βρήκε στο Βέλγιο, παίζοντας με την φανέλα της Λίντεμανς Αλστ. Εκεί, έφτασε έως τους «8» του CEV Men's Cup. Σε εθνικό επίπεδο, αγωνίστηκε με την Εθνική Ανδρών της Ολλανδίας, τόσο στο Γκόλντεν Λιγκ, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στην Ιταλία, για λογαριασμό της Μόντενα, αποκομίζοντας παράλληλα τις πρώτες του παραστάσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Champions League. Με την φανέλα της Μόντενα κατέκτησε στο ιταλικό Σούπερ Καπ, ενώ παράλληλα με την φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας το χάλκινο μετάλλιο στο Γκολντεν Λιγκ.
Την επόμενη αγωνιστική χρονιά (2019-20), βρέθηκε στο Μαυροβούνιο, παίζοντας για την Μπούντβα. Σε μία σεζόν η οποία στιγματίστηκε από την πανδημία, ο Ολλανδός πασαδόρος κατέκτησε το κύπελλο Μαυροβουνίου, με τις υπόλοιπες διοργανώσεις να μην διεξάγονται.
Έπειτα, από τη σεζόν 2020-21 έως και την προηγούμενη (2023-24) αγωνίστηκε στην Τσεχία, με την φανέλα της Καρλοβάρσκο. Στην διαδρομή του αυτή, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Τσεχίας, δύο Σούπερ Καπ Τσεχίας, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε εξαιρετικές πορείες, τόσο στο CEV Champions League, όσο και στο CEV Men's Cup. Παράλληλα, ως διεθνής, αγωνίστηκε σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις με την Εθνική Ολλανδίας, παίζοντας τόσο στο προολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο, όσο και στο Volleyball Nations League.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Βέσελ Κέμινκ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ, Όταν ο μάνατζερ μου, με ρώτησε αν θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ, δεν το σκέφτηκα καθόλου αφού αμέσως η αντίδραση μου ήταν: «πάμε να το κάνουμε!». Ο ΠΑΟΚ έχει μία εκπληκτική ιστορία, έναν εξαιρετικό κόσμο, και ελπίζω σε νέες μεγάλες στιγμές τη νέα σεζόν!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Βέσελ!
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
- miburosaito
Re: Volley ανδρων: αγωνες & νεα 2024-2025
Επισημοποιήση της συνεργασίας με τον Κέμινκ για τη θέση του πασαδόρου
-
Ο Ράπτης για τον οποίο ακούστηκε οτι γίνεται προσπάθεια έκλεισε στη Νις.
- miburosaito
Ο Ρωσος Λομπιζενκο για το κεντρο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη, 26/06/2024
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αλεξέι Λομπιζένκο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Γεννημένος στη Ρωσία στις 21/08/1999, ο Αλεξέι Λομπιζένκο αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 201cm.
Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τη σεζόν 2019-20 από τη Νόβο Νοβοκιουμπισέφσκι, παίζοντας από νεαρή ηλικία σ' ένα δυνατό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Ρωσίας. Στη Νόβο Νοβοκιουμπισέφσκι παρέμεινε για ακόμα δύο αγωνιστικές σεζόν (2020-21 και 2021-22).
Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κούζμπας Κεμέροβο, στην οποία έμεινε και την περασμένη αγωνιστική σεζόν (2023-24), πραγματοποιώντας δύο πολύ καλές σεζόν.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αλεξέι Λομπιζένκο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ήθελα να αγωνιστώ σ' ένα πρωτάθλημα της Ευρώπης, κάτι διαφορετικό από αυτό της ρωσικής Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω θα είναι μία ανεκτίμητη εμπειρία για εμένα, και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αλεξέι!
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
- miburosaito
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί στο φόρουμ, αλλά στο κειμενο του για τον Ρωσο κεντρικό, ο Τυχάλας αποκαλύπτει την εθνικότητα του έταιρου ακραίου.

Αναφέρει την απόκτηση Λατινοαμερικανού ακραίου και την ελληνοποιήση του Μπισετ.
Άρα αν προχωρήσει ο σχεδιασμός της διοίκησης, έχουμε μια εικόνα για το ροστερ...
Διαγώνιος: Μούχλιας Δ.
Ακραίοι: Ιβάνκοβιτς, λατινοαμερικάνος μεταγραφή, Μούχλιας Β., Μούχλιας Σ.
Κεντρικοί: Λομπιζένκο, Μπίσετ, Τακουρίδης
Πασαδόρος: Κέμινκ
Λίμπερο: Κοκκινάκης

Αναφέρει την απόκτηση Λατινοαμερικανού ακραίου και την ελληνοποιήση του Μπισετ.
Άρα αν προχωρήσει ο σχεδιασμός της διοίκησης, έχουμε μια εικόνα για το ροστερ...
Κεντρικοί: Λομπιζένκο, Μπίσετ, Τακουρίδης
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Κεμινκ
Ιβάνοβιτς
Ξένος ακραίος
Μουχλιας Δ.
Λομπιζενκο
Μπάσης
Κοκκινακης
Έλληνας πασαδόρος
Μουχλιας Β.
Μουχλιας Σ.
Έλληνας διαγώνιος
Μπισετ
Τακουριδης
Έλληνας λίμπερο
Μέτριο ρόστερ δύσκολα θα χτυπήσει τη δυάδα …
Ιβάνοβιτς
Ξένος ακραίος
Μουχλιας Δ.
Λομπιζενκο
Μπάσης
Κοκκινακης
Έλληνας πασαδόρος
Μουχλιας Β.
Μουχλιας Σ.
Έλληνας διαγώνιος
Μπισετ
Τακουριδης
Έλληνας λίμπερο
Μέτριο ρόστερ δύσκολα θα χτυπήσει τη δυάδα …
- miburosaito
Τον ειχα ξεχασει, εχεις δικιο...Mitsospaoki4 έγραψε:Έχει γραφτεί ότι είναι κλεισμένος και ο Μπάσης.
Κεντρικοί: Λομπιζένκο, Μπίσετ, Τακουρίδης, Μπάσης
- Μπαρκαρούτσος
Με τα λεφτά της Φουρέιρα, μποορύμε να φέρουμε καναμπαίχτη; 

Ανακοινωθηκε και επισημα ο Δημητρης Μουχλιας.
"Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Μούχλια, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Γεννημένος στις 17/05/2001, ο Δημήτρης Μούχλιας αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 200cm.
Έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ από τον Έβρο Σουφλίου τη σεζόν 2014-15. Η σεζόν 2016-17 τον βρήκε με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αποκομίζοντας σε νεαρή ηλικία πολύτιμες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας. Παράλληλα, ήταν διεθνής στις Εθνικές Ομάδες Κ17 και Κ19. Η σεζόν 2018-19 τον βρήκε στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις δικές του παραστάσεις.
Την αγωνιστική σεζόν 2019-20 ακολούθησε το... αμερικανικό όνειρο, και όντας σπουδαστής του Πανεπιστημίου της Χαβάης, συμμετείχε στο NCAA, έως τη σεζόν 2022-23. Στην τετραετία αυτή κατέκτησε δύο φορές το κολεγιακό πρωτάθλημα (2020-21 και 2021-22), όντας μάλιστα ο κορυφαίος σκόρερ τη σεζόν 2021-22. Όσον αφορά τις ατομικές διακρίσεις, τη σεζόν 2022-23 αναδείχθηκε ο καλύτερος διαγώνιος και κορυφαίος σκόρερ του κολεγιακού πρωταθλήματος. Παράλληλα, τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδος ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες, και τη σεζόν 2022-23 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όντας ο βασικός διαγώνιος της Εθνικής, πραγματοποιώντας μάλιστα και εξαιρετικές εμφανίσεις.
Την περσινή σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην γερμανική Ντούρεν, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες από την Μπουντεσλίγκα, και το υψηλό επίπεδο.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Μούχλιας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και την Διοίκηση, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος Σύλλογος και νιώθω τιμή γι' αυτή την ευκαιρία. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μία σεζόν με υγεία και είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε όλοι μας το 100% για να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι. Ανυπομονώ να ζήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και από κοντά στο Παλατάκι!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Δημήτρη!
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

"Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Μούχλια, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Γεννημένος στις 17/05/2001, ο Δημήτρης Μούχλιας αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 200cm.
Έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ από τον Έβρο Σουφλίου τη σεζόν 2014-15. Η σεζόν 2016-17 τον βρήκε με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αποκομίζοντας σε νεαρή ηλικία πολύτιμες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας. Παράλληλα, ήταν διεθνής στις Εθνικές Ομάδες Κ17 και Κ19. Η σεζόν 2018-19 τον βρήκε στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις δικές του παραστάσεις.
Την αγωνιστική σεζόν 2019-20 ακολούθησε το... αμερικανικό όνειρο, και όντας σπουδαστής του Πανεπιστημίου της Χαβάης, συμμετείχε στο NCAA, έως τη σεζόν 2022-23. Στην τετραετία αυτή κατέκτησε δύο φορές το κολεγιακό πρωτάθλημα (2020-21 και 2021-22), όντας μάλιστα ο κορυφαίος σκόρερ τη σεζόν 2021-22. Όσον αφορά τις ατομικές διακρίσεις, τη σεζόν 2022-23 αναδείχθηκε ο καλύτερος διαγώνιος και κορυφαίος σκόρερ του κολεγιακού πρωταθλήματος. Παράλληλα, τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδος ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες, και τη σεζόν 2022-23 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όντας ο βασικός διαγώνιος της Εθνικής, πραγματοποιώντας μάλιστα και εξαιρετικές εμφανίσεις.
Την περσινή σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην γερμανική Ντούρεν, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες από την Μπουντεσλίγκα, και το υψηλό επίπεδο.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Μούχλιας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και την Διοίκηση, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος Σύλλογος και νιώθω τιμή γι' αυτή την ευκαιρία. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μία σεζόν με υγεία και είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε όλοι μας το 100% για να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι. Ανυπομονώ να ζήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και από κοντά στο Παλατάκι!».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Δημήτρη!
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
Ανακοινωθηκε και ο Μπασης.
Γεννημένος στις 13/03/1994, ο Αχιλλέας Μπάσης αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 198cm.
Έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ από τον Πανελλήνιο τη σεζόν 2010-11. Στο Πανελλήνιο παρέμεινε έως τη σεζόν 2014-15, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες.
Στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία (2015-18) στον Εθνικό Πειραιώς, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Volley League ανδρών τη σεζόν 2016-17, ενώ αγωνίστηκε και στην μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2017-18.
Την επόμενη σεζόν (2018-19) αγωνίστηκε με φανέλα του ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας ακόμα μία άνοδο στη Volley League ανδρών, ξεχωρίζοντας μάλιστα με τις εμφανίσεις του.
Την επόμενη διετία (2019-21) έπαιξε με τη φανέλα της Κηφισιάς, πραγματοποιώντας και εκεί πολύ καλές εμφανίσεις στη Volley League ανδρών.
Κάτοικος Αθήνας παρέμεινε και την επόμενη διετία (2021-23), παίζοντας με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Στην διετία αυτή κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα, ένα Σούπερ Καπ, και δύο Λιγκ Καπ.
Την περασμένη σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μίλωνα, συμβάλλοντας τα
μέγιστα με τις εμφανίσεις του, στην καλή πορεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και CEV Cup.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αχιλλέας Μπάσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που από τη νέα χρονιά θα είμαι μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ, Οι στόχοι της ομάδας εναρμονίζονται πλήρως με τους δικούς μου, και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% του εαυτού μου, ώστε να επιτευχθούν. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας, και να γίνει ο έβδομος παίκτης της ομάδας μας τη νέα χρονιά».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αχιλλέα!

Γεννημένος στις 13/03/1994, ο Αχιλλέας Μπάσης αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 198cm.
Έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ από τον Πανελλήνιο τη σεζόν 2010-11. Στο Πανελλήνιο παρέμεινε έως τη σεζόν 2014-15, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες.
Στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία (2015-18) στον Εθνικό Πειραιώς, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Volley League ανδρών τη σεζόν 2016-17, ενώ αγωνίστηκε και στην μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2017-18.
Την επόμενη σεζόν (2018-19) αγωνίστηκε με φανέλα του ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας ακόμα μία άνοδο στη Volley League ανδρών, ξεχωρίζοντας μάλιστα με τις εμφανίσεις του.
Την επόμενη διετία (2019-21) έπαιξε με τη φανέλα της Κηφισιάς, πραγματοποιώντας και εκεί πολύ καλές εμφανίσεις στη Volley League ανδρών.
Κάτοικος Αθήνας παρέμεινε και την επόμενη διετία (2021-23), παίζοντας με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Στην διετία αυτή κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα, ένα Σούπερ Καπ, και δύο Λιγκ Καπ.
Την περασμένη σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μίλωνα, συμβάλλοντας τα
μέγιστα με τις εμφανίσεις του, στην καλή πορεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και CEV Cup.
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αχιλλέας Μπάσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που από τη νέα χρονιά θα είμαι μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ, Οι στόχοι της ομάδας εναρμονίζονται πλήρως με τους δικούς μου, και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% του εαυτού μου, ώστε να επιτευχθούν. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας, και να γίνει ο έβδομος παίκτης της ομάδας μας τη νέα χρονιά».
Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αχιλλέα!

Ο 29χρονος Λεονάρντο Νασιμέντο θα είναι ο δεύτερος παίκτης που μαζί με τον Ιβάνκοβιτς θα συνθέσουν το δίδυμο των βασικών ακραίων του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.
Ένας παίκτης τον οποίο ξέρει πολύ καλά ο Μιλενκόσκι από όταν εργαζόταν στην Τουρκία, τον έχει παρακολουθήσει και ξέρει τι μπορεί να προσφέρει στον Δικέφαλο.
Πέρα από ομάδες της πατρίδας του ο Νασιμέντο έπαιξε στην Τουρκία με την Spor Tutu Kulubu, ενώ έχει πέρασμα και από τη Γαλλία με τη φανέλα της Μονπελιέ.
Την περασμένη σεζόν έπαιξε πάλι στη Βραζιλία με την Joinville.

Ένας παίκτης τον οποίο ξέρει πολύ καλά ο Μιλενκόσκι από όταν εργαζόταν στην Τουρκία, τον έχει παρακολουθήσει και ξέρει τι μπορεί να προσφέρει στον Δικέφαλο.
Πέρα από ομάδες της πατρίδας του ο Νασιμέντο έπαιξε στην Τουρκία με την Spor Tutu Kulubu, ενώ έχει πέρασμα και από τη Γαλλία με τη φανέλα της Μονπελιέ.
Την περασμένη σεζόν έπαιξε πάλι στη Βραζιλία με την Joinville.

Εχουμε πλεον, πληρη εικονα για τους βασικους.
Πασσαδορος ο Κεμινκ, διαγωνιος ο Μουχλιας
Δημ. , ακραιοι οι Ιβανκοβιτς και Νασιμεντο,
κεντρικοι οι Λομπιζενκο και Μπασης, λιμπερο ο Κοκκινακης.
Για τον παγκο μεχρι στιγμης σιγουροι ειναι οι Τακουριδης, Μουχλιας Βασ. και Μουχλιας Στ.

Πασσαδορος ο Κεμινκ, διαγωνιος ο Μουχλιας
Δημ. , ακραιοι οι Ιβανκοβιτς και Νασιμεντο,
κεντρικοι οι Λομπιζενκο και Μπασης, λιμπερο ο Κοκκινακης.
Για τον παγκο μεχρι στιγμης σιγουροι ειναι οι Τακουριδης, Μουχλιας Βασ. και Μουχλιας Στ.

- PAOKevolution
Αυτό που ανέβασε ο ερασιτέχνης με μια βραζιλιάνικη σημαία και την μπάλα του βόλευ μέσα με μπόμπες αφορά τους άντρες; Ξέρει κανείς;
- Shivaspace
ενδιαφέρουσα ομάδα σχηματίζεται..κάτι καινούριο τουλάχιστον!