Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
μετρια πραγματα. δεν ξερω αν η θεση που πηρε στο μπασκετ ο Τσαλοπουλος σημαινει και μειωση της ενισχυσης του ή και αποσυρση του στο βολει και αρα αντιστοιχη μειωση και του μπατζετ
αν συνεβη κατι τετοιο το θεωρω λαθος καθως το βολει μπορει και φερνει τιτλους οχι το μπασκετ.
κραταω μικρο καλαθι για φετος
αν συνεβη κατι τετοιο το θεωρω λαθος καθως το βολει μπορει και φερνει τιτλους οχι το μπασκετ.
Το σημαντικο για μενα ειναι, οτι ο κοουτς δηλωσε, πως ολες οι μεταγραφες ειναι προσωπικες του επιλογες.
και ποιανου να ηταν?
αλλη προσωπικη επιλογη κανω αν εχω στην τσεπη 10 ευρω και αλλη οταν εχω 100
- Σουριναμέζος
-
-
'Εχει περγαμηνές ο αθλητής. Καλό πέρασμα απο Τουρκια και εμπειρία απο Champions League. Ένας καλός , δεύτερης ταχύτητας βραζιλιάνος. Πρέπει ο κουβανός να μας κάνει μια ανάλυση για τις κινήσεις του Big-3.
-
Γιατι μέτρια πράγματα; Παίκτη που έχει περάσει από την Εθνική Βραζιλίας πήραμε, τι περίμενες να πάρουμε για τη θεωρήσεις καλή κίνηση;dev έγραψε:μετρια πραγματα. δεν ξερω αν η θεση που πηρε στο μπασκετ ο Τσαλοπουλος σημαινει και μειωση της ενισχυσης του ή και αποσυρση του στο βολει και αρα αντιστοιχη μειωση και του μπατζετ
dev έγραψε:και ποιανου να ηταν?
Λιγες φορες εφερνε παικτες η διοικηση, ερημην του προπονητη ?
Maezono Masakiyo έγραψε:'Εχει περγαμηνές ο αθλητής. Καλό πέρασμα απο Τουρκια και εμπειρία απο Champions League. Ένας καλός , δεύτερης ταχύτητας βραζιλιάνος. Πρέπει ο κουβανός να μας κάνει μια ανάλυση για τις κινήσεις του Big-3.
Το ροστερ του παναθηναικου παντως, που ειναι διαμορφωμενο, δεν τρομαζει κανεναν.
Στο Challenge Cup της νέας σεζόν θα λάβει μέρος η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.
Μαζί με τον Δικέφαλο του Βορρά στην ίδια διοργάνωση θα λάβουν μέρος οι Παναθηναϊκός και Κηφισιά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει… καρέ ελληνικών ομάδων εάν κερδίσει ο Πήγασος Πολίχνης το Βαλκανικό κύπελλο.
Ο χάρτης» του Challenge Cup της νέας σεζόν:
Γκρατς, Μενέν, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς, Καστέλα, Όσιγεκ, Μεντιμούρτζε, Κλάντνο, Καρλοβάρσκο, Σορία, Μελίγια, Τενερίφη, Σαν Ρόκε, Ταρτού, Πάρνου, Κλάκσβικ, Ακά, Τουρκουά, Χέρσινγκ, ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Παναθηναϊκός, Σεκεσφέχερβαρ, Χβεραγκέρντι, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λούμπε, Στρόσεν, Μπάρτρενγκ, Λορεντσβάιλερ, Χρόνινχεν, Λίνε, Τρόμσο, Λούμπλιν, Μπαστάρντο, Σπόρτινγκ, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Ζαλάου, Μούρσκα, Τόπολα, Νέφελς, Γενέβη, Μιγιάβα, Κομάρνο, Ανκάρα, Χόροντοκ, Ζότιμιρ, Ρεσετιλίβκα

Μαζί με τον Δικέφαλο του Βορρά στην ίδια διοργάνωση θα λάβουν μέρος οι Παναθηναϊκός και Κηφισιά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει… καρέ ελληνικών ομάδων εάν κερδίσει ο Πήγασος Πολίχνης το Βαλκανικό κύπελλο.
Ο χάρτης» του Challenge Cup της νέας σεζόν:
Γκρατς, Μενέν, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς, Καστέλα, Όσιγεκ, Μεντιμούρτζε, Κλάντνο, Καρλοβάρσκο, Σορία, Μελίγια, Τενερίφη, Σαν Ρόκε, Ταρτού, Πάρνου, Κλάκσβικ, Ακά, Τουρκουά, Χέρσινγκ, ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Παναθηναϊκός, Σεκεσφέχερβαρ, Χβεραγκέρντι, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λούμπε, Στρόσεν, Μπάρτρενγκ, Λορεντσβάιλερ, Χρόνινχεν, Λίνε, Τρόμσο, Λούμπλιν, Μπαστάρντο, Σπόρτινγκ, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Ζαλάου, Μούρσκα, Τόπολα, Νέφελς, Γενέβη, Μιγιάβα, Κομάρνο, Ανκάρα, Χόροντοκ, Ζότιμιρ, Ρεσετιλίβκα

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιουλίου, η κλήρωση της φάσης των «32» του CEV Challenge Men's Cup, με την συμμετοχή και του Υπερπρωταθλητή Ελλάδος, ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος, θα αντιμετωπίσει το νικητή του Σαν Ροκέ Λας Πάλμας (Ισπανία)-Τρόμσο (Νορβηγία), όντας στο πρώτο παιχνίδι ως φιλοξενούμενος.
Οι αγώνες της φάσης των «32» είναι προγραμματισμένοι για τις 12-14 (πρώτος αγώνας) και 19-21 (δεύτερος αγώνας) Νοεμβρίου 2024., σύμφωνα με το επίσημο καλεντάρι της CEV.

Ο Δικέφαλος, θα αντιμετωπίσει το νικητή του Σαν Ροκέ Λας Πάλμας (Ισπανία)-Τρόμσο (Νορβηγία), όντας στο πρώτο παιχνίδι ως φιλοξενούμενος.
Οι αγώνες της φάσης των «32» είναι προγραμματισμένοι για τις 12-14 (πρώτος αγώνας) και 19-21 (δεύτερος αγώνας) Νοεμβρίου 2024., σύμφωνα με το επίσημο καλεντάρι της CEV.

Δε ξέρω πως θα τα πάμε φέτος ...Το project πάντως θα το χαρακτήριζα τουλάχιστον ενδιαφέρον ...