Πόλο ανδρών : αγώνες & νέα 2024-2025

Cylon-4

Re: Πόλο ανδρών : αγώνες & νέα 2024-2025

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την κλήρωση του ΠΑΟΚ Domus Ergo στον προκριματικό όμιλο του LEN Champions League.

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Ξέραμε εκ των προτέρων ότι τα πράγματα στο Champions League είναι υπερβολικά δύσκολα, καθώς οι ομάδες είναι υψηλότατου επιπέδου. Στον όμιλο μας έχουμε τρεις ομάδες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια είναι ανελλιπώς στο Champions League και τους ομίλους, και πρωταγωνιστούν κιόλας, και μία ομάδα η οποία πέρσι κατέκτησε στο Challenger Cup, μιλάω για την ENKA. Η αποστολή μας είναι αρκετά δύσκολη, και γίνεται ακόμα δυσκολότερη καθώς υπάρχει μόνο ένα εισιτήριο πρόκρισης για τις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League. Βέβαια το καλό είναι ότι πηγαίνουμε χωρίς άγχος, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ για όλους. Θα δώσουμε τέσσερα πολύ δυνατά παιχνίδια, και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με όλους τους αντιπάλους. Αυτά τα παιχνίδια σίγουρα θα μας κάνουν καλό, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ξεκινάμε πολύ νωρίς τις υποχρεώσεις μας, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή την φάση, επομένως δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε. Οπωσδήποτε είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Προσωπικά ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος και περήφανος, που μπήκε ο ΠΑΟΚ στην διαδικασία να παρακολουθούμε μία κλήρωση Champions League και να έχουμε αγωνία σε ποιον όμιλο θα κληρωθούμε, ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Φαντάζομαι αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας, την Διοίκηση και όσους απαρτίζουν την Οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, εφόσον δεν πάρουμε την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες του Champions League, η συνέχεια θα δοθεί στο Euro Cup, όπου και εκεί υπάρχουν πολλές και δυνατές ομάδες, αλλά θα είμαστε σε μία διαδικασία ομίλων με εντός και εκτός παιχνίδια, τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό, τόσο για εμένα ως προπονητή, όσο και για τους παίκτες, διότι θα έχουμε πάρα πολύ υψηλό ρυθμό, και εννοείται εικόνες και παραστάσεις κόντρα σε κορυφαίες ομάδες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα».

:nairepaok:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Απο "paok24"

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που συνεχίζει το σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Δικέφαλος θέλει να φέρει ξανά στη Θεσσαλονίκη τον έμπειρο περιφερειακό, Θανάση Χρυσοσπάθη που αγωνίζονταν στο Περιστέρι.

Πρόκειται για έναν παίκτη που διακρίνεται στο σκοράρισμα και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Χρυσοσπάθης έχει περάσει και από Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, όπως και από την ουγγρική Ζέντες.

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Και η επισημη ανακοινωση...

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Θανάση Χρυσοσπάθη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στις 13/10/1994, ο Θανάσης Χρυσοσπάθης αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 188cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο πόλο από τον ΠΑΟΚ, το 2008, φορώντας το σκουφάκι του Δικέφαλου έως το 2013.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία πενταετία (2013-2018) στο ΝΟ Βουλιαγμένης, αποκομίζοντας σημαντικές παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ παράλληλα το 2017 κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος.

Την επόμενη διετία (2018-2020) δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό, παίζοντας στην Σζέντες, από την Ουγγαρία, εμπλουτίζοντας τις ήδη σπουδαίες παραστάσεις του στην υδατοσφαίριση.

Το διάστημα 2020-2022 αγωνίστηκε με το σκουφάκι του ΟΣΦΠ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, και κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.

Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν (2022-2024) αγωνίστηκε στον ΓΣ Περιστερίου, συμβάλλοντας τα μέγιστα με τις εμφανίσεις του, στην καλή πορεία του συλλόγου από την Αττική.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας, έχοντας 20 συμμετοχές.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Χρυσοσπάθης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, και με ακόμα περισσότερες επιτυχίες!».

Καλώς ήρθες και πάλι, Θανάση!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο ανδρών του Συλλόγου, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νάκο Σιορδίλη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, γεννημένος το 1998 και με ύψος 190cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ Domus Ergo, ύστερα από την περσινή, άκρως επιτυχημένη, σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Νάκος Σιορδίλης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Δεύτερη διαδοχική χρονιά και ενδέκατη συνολικά, από τις ακαδημίες μέχρι και το αντρικό, που θα αγωνιστώ με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ. Θα τολμήσω να πω ότι για τη φετινή χρονιά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσει, καθώς έχουμε μπροστά μας αρκετές προκλήσεις και ευελπιστώ να καταφέρουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Πρώτη και κύρια πρόκληση θεωρώ πως είναι το Champions League! Κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε σε μία παρθενική συμμετοχή, πηγαίνουμε χωρίς άγχος να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί, ό,τι κι αν είναι αυτό. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αποκλειστούμε και να πέσουμε στο Euro Cup, η ευρωπαϊκή μας πορεία θα αργήσει να τελειώσει και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα σαν αθλητές.

Προσωπικά, πιστεύω πως οφείλουμε να δώσουμε βάση στο να υπερασπιστούμε, κατά κάποιο τρόπο, την περσινή εξαιρετική πορεία που είχε η ομάδα και σε καμία περίπτωση να μη δώσουμε προτεραιότητα στην Ευρώπη εις βάρος του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάμε ότι βασικός στόχος της ομάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι να βγαίνει στην Ευρώπη και το να κάνει καλή πορεία σε αυτήν· αυτό θα έρθει με τον καιρό.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στους συναθλητές μου και γενικότερα σε όλους να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και ο καθένας να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους, όπως ονειρεύεται.

:pano:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Προσινικλή, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Domus Ergo, γεννημένος το 1994 και με ύψος 194cm, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση της τρίτης θέσης και την... έξοδο στο LEN Champions League.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Νίκος Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Όσο κλισέ και αν είναι η έκφραση, είμαι πραγματικά χαρούμενος που συνεχίζω γι' άλλη μία χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Βρίσκομαι στην ομάδα από το 2009, μ' ένα διάλλειμα ενός έτους. Πλέον, ο ΠΑΟΚ αποτελεί το σπίτι μου και έχω ζήσει πολλές στιγμές στην ομάδα, με κορυφαία τη περσινή στην οποία βγήκαμε για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, τρίτοι. Όλοι μας, περιμένουμε να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν καθώς η ομάδα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στα προκριματικά του Champions League. Αποτελεί μία νέα πρόκληση για εμένα και τους συμπαίκτες μου, και ανυπομονώ να το ζήσουμε όλο αυτό, μαζί. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, χωρίς τραυματισμούς, και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά».

Γεια σου αρχηγαρα....
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Οι ανανεωσεις συνεχιζονται.....

"Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Κεχαλάρη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας περιφερειακός, γεννημένος το 2002 και με ύψος 190cm, παραμένει για ακόμα μία αγωνιστική σεζόν με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, έτοιμος για μία ακόμα ανταγωνιστική σεζόν, η οποία έχει και την πρόκληση του LEN Champions League.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Γιάννης Κεχαλάρης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για ακόμα μία σεζόν στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους σ’ εμένα. Η ομάδα έχει συνεχή ανοδική πορεία, αφού βρίσκεται σταθερά στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, και να μην ξεχνάμε ότι την περασμένη σεζόν σημείωσε την καλύτερη χρόνια στην ιστορία της κατακτώντας την 3η θέση και συνεπώς και την πρώτη συμμετοχή της στο Champions League. Είμαι πολύ περήφανος που ήμουν και εγώ ένας από τους πρωταγωνιστές που συντέλεσαν ώστε να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Κάτι το πρωτόγνωρο για μένα αλλά και μια πολύ μεγάλη εμπειρία για όλους μας. Είδαμε όλοι την κλήρωση, προσωπικά μόνο που άνοιξα να την δω και άκουγα τα μεγαθήρια ένιωσα ανατριχίλα, συγκίνηση αλλά και χαρά γι' αυτό που έχουμε πετύχει. Εύχομαι μία χρονιά δίχως τραυματισμούς, και να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε!».

:opaokara:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Πόλυ Προσινικλή, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας περιφερειακός, γεννημένος το 1998, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το ασπρόμαυρο σκουφάκι για ακόμη μία χρόνια, σε μία νέα σεζόν με υψηλούς στόχους και την μεγάλη πρόκληση του LEN Champions League.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Πόλυς Προσινικλής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γι' ακόμα μία χρονιά θα φορέσω το σκουφάκι του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τους αδερφούς Νικολαΐδη, τον τιμ μάνατζερ, Τάσο Πετρίδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους. Περιμένω και εγώ να ξεκινήσει η σεζόν, σε μία κομβική και ιστορική χρονιά για τον ΠΑΟΚ, η πρόκληση του Champions League την κάνει ιδιαίτερη. Θα δώσω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου για να πετύχουμε και φέτος τους στόχους που έχουμε θέσει, ανεβάζοντας τον πήχη συνεχώς. Εύχομαι υγεία, και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χάρη Αϊβαλιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, γεννημένος το 1990 και με ύψος 192cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Domus Ergo, έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση του LEN Champions League, αλλά και μίας σεζόν με υψηλούς στόχους.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Χάρης Αϊβαλιώτης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστώ την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους, και πιστεύω ότι γι' άλλη μία φορά θα δώσουμε το 100%, όλοι μας, για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Επίσημη έναρξη προετοιμασίας για το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, ενόψει της νέας σεζόν.

Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έπιασαν δουλειά στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το πρωί της Δευτέρα 19 Αυγούστου, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, μία σεζόν με υψηλούς στόχους αλλά και φυσικά την... λάμψη του LEN Champions League (13-15 Σεπτεμβρίου, Ρουμανία).

Ο Έλληνας τεχνικός υποδέχτηκε τους νέους αλλά και... παλιούς αθλητές του Δικεφάλου, τους οποίους καλωσόρισε στην προετοιμασία, και τους ευχήθηκε μία σεζόν μακριά από τραυματισμούς.

Όπως είναι φυσικό, το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας είναι αφιερωμένο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Λασκαρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας ταλαντούχος περιφερειακός, γεννημένος το 2006 και με ύψος 184cm, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στην ανδρική ομάδα, συνεχίζοντας παράλληλα το... ταξίδι του από τα ηλικιακά τμήματα μέχρι και την πρώτη ομάδα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Λασκαρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Ξεκινάει μια διαφορετική σεζόν σε σχέση με την περσινή, καθώς υπάρχει μπροστά μας μια νέα πρόκληση, αυτή των προκριματικών του Champions League. Μια διοργάνωση πρωτόγνωρη για μένα και τους περισσότερους συμπαίκτες μου. Γνωρίζοντας πόσο απαιτητική είναι, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε και, στη συνέχεια, αν δεν τα καταφέρουμε, θα μεταβούμε στο Euro Cup, μια εξίσου δυνατή διοργάνωση με ομάδες υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, προβλέπεται ένα ελληνικό πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, καθώς έχουν γίνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα περσινά ρόστερ. Εμείς, από την πλευρά μας, με οδηγό τη χρονιά που πέρασε, θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια εξίσου καλή πορεία, φτάνοντας όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική βαθμολογία. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, εκπληρώνοντας τους στόχους που έχουμε θέσει».

:pano:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Σπιθολέων Καρατζά, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο ταλαντούχος φουνταριστός, γεννημένος το 2006, ο οποίος είναι... προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν στην ανδρική ομάδα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Σπιθολέων Καρατζάς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Δεύτερη μου χρονιά που θα αγωνιστώ με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ στην ανδρική ομάδα! Είμαι αρκετά ανυπόμονος, θα έλεγα, για τη φετινή χρονιά, διότι έχουμε την πρόκληση του Champions League, κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα και για εμένα προσωπικά. Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, χωρίς άγχος, διότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, η ευρωπαϊκή μας πορεία δεν θα τελειώσει εδώ, εφόσον, εάν αποκλειστούμε, θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο Euro Cup. Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, πιστεύω πως θα πρέπει να αποδείξουμε ότι η περσινή χρονιά δεν ήταν κάτι τυχαίο και να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι να βγαίνουμε στην Ευρώπη. Τέλος, εύχομαι σε όλους μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με υγεία. Καλή αρχή!».

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Οσοι θελουν και μπορουν, ας βοηθησουν.

Τα τμήματα Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, ανακοινώνουν την έναρξη διάθεση κοινού εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Στήριξε την ανδρική και γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια τους να πετύχουν ξεχωριστά πράγματα την φετινή περίοδο. «Τσέκαρε» την θέση σου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, και γίνε ο επιπλέον παίκτης στη πισίνα, δίνοντας δύναμη στους αθλητές και αθλήτριες του Δικεφάλου.

Η τιμή του κοινού εισιτηρίου διαρκείας είναι στα 30€.

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει τις εξής διοργανώσεις:

Α1 Υδατοσφαίριση Ανδρών

Α1 Υδατοσφαίριση Γυναικών

Κύπελλο Πόλο Ανδρών

Κύπελλο Πόλο Γυναικών

Ευρωπαϊκοί Αγώνες Πόλο ανδρών

Σημεία διάθεσης:

Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ (Γήπεδο Τούμπας): Δευτέρα - Πέμπτη 10:00-18:00 & Παρασκευή 10:00-15:00
Ανδρέας Μανθογιάννης: 6944962979
Κατερίνα Χατζηελευθερίου: 6979015264

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν θα στηρίξω. Μένω στο εξωτερικό και δεν θα κυνηγάω κανέναν έφορο στο τηλέφωνό του.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΡΗΜΑΔΗ ΤΟΝ ΑΣ ΠΑΟΚ!!!!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Αφου δεν παιρνεις εσυ στο πολο, δεν παιρνω κι εγω στο μπασκετ.....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δίκαιο! :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”