Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ήταν σε συζητήσεις με τον Παναγιώτη Φιλιππάκο για μία ακόμα λύση στη ρακέτα, ωστόσο προχώρησε σε αλλαγή σκεπτικού. Η πρόσφατη απόκτηση του νεαρού Άρη Σωτηρίου στο «4», διαφοροποίησε το πλάνο του Φώτη Τακιανού και πλέον, όλα δείχνουν ότι ο Σταύρος Σχίζας, θα φορέσει ξανά τα «ασπρόμαυρα».
Μετά τη διετία από το 2018 ως το 2020, ο έμπειρος φόργουορντ που παίζει στο «3», ακολούθησε μία σεζόν στον Ηρακλή και άλλες δύο στον Άρη και ειδικά στην πρώτη ταλαιπωρήθηκε πολύ από έναν τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί.
Πέρσι, σε 15 παιχνίδια, είχε 2.4 πόντους και 1.2 ριμπάουντ, σε περίπου 11 λεπτά ανά αγώνα και δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ, έψαχνε μία ακόμα λύση στο «3», πίσω από τον Φλάτεν, όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές, θα συνεργαστούν ξανά.
Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024
- john4serres
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024
Επίσης
- BlackMagicPAOK
Μοσχοβιτης,
"Η περίπτωση του Γκαρετ είναι σε τελικό στάδιο και εκτός απροόπτου, αναμένεται η οριστικοποίηση και αυτής της μεταγραφής, με την ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΟΚ.
Με τον Γκάρετ, αλλά και τον Σταύρο Σχίζα, όλα δείχνουν ότι το ρόστερ του «Δικέφαλο του Βορρά» για την επόμενη σεζόν, σχηματοποιείται πλήρως, αφού τα δύο κενά που υπάρχουν κλείνουν, με τις δύο συγκεκριμένες κινήσεις."
"Η περίπτωση του Γκαρετ είναι σε τελικό στάδιο και εκτός απροόπτου, αναμένεται η οριστικοποίηση και αυτής της μεταγραφής, με την ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΟΚ.
Με τον Γκάρετ, αλλά και τον Σταύρο Σχίζα, όλα δείχνουν ότι το ρόστερ του «Δικέφαλο του Βορρά» για την επόμενη σεζόν, σχηματοποιείται πλήρως, αφού τα δύο κενά που υπάρχουν κλείνουν, με τις δύο συγκεκριμένες κινήσεις."
- Μπαρκαρούτσος
Στους ψηλους παντως πασχουμε σε υψος και ογκο, η προσθηκη εκει θα ηταν πιο σημαντικη. Τωρα κατα ποσο υπολογιζουν να παρει χρονο ο Σωτηριου δεν το ξερω αλλα σιγουρα θα χρειαστει να δειξει τι αξιζει. Νομιζω με Γκαρετ στην περιφερεια θα ειμαστε καλα
- Μπαρκαρούτσος
- BlackMagicPAOK
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σχίζα;!
Σχίζω το διαρκείας μου.

Το θέμα ήταν να το αγοράσεις.
Τωρα άμα θες σκίστο, κάψτο...

Πάντως ο Σχιζας για ρολιστας μια χαρά θα είναι.
Σε ρόλο αντίστοιχο πχ με Καμπεριδη, Σλαφτσάκη.
- Μπαρκαρούτσος
Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024
Φφφφφ από Σαλουστρο πέρυσι , φέτος σε Σχιζα. Πολύ με στοίχισε αυτή η «προσθήκη» ο θεός να την κάνει . Άλλος παίκτης δηλαδή Έλληνας στο 3 δεν υπήρχε ;
Φέτος από ελληνικό στοιχείο το μόνο αξιόλογο είναι ο Αρσεν δυστυχώς .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φέτος από ελληνικό στοιχείο το μόνο αξιόλογο είναι ο Αρσεν δυστυχώς .
Είναι λίγο αισιοδοξο το πλάνο του κόουτς με 2 Αμερικανούς μαργαρίτη τσαιρελη και τέλος στο ζωγραφιστό...
Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- KalamarGiannis
Έχει δυνατότητα 7ου ξένου φέτος... Άρα από Φλεβάρη ίσως... Ως τότε ευκαιρίες στον Σωτηρίουpalok έγραψε:Είναι λίγο αισιοδοξο το πλάνο του κόουτς με 2 Αμερικανούς μαργαρίτη τσαιρελη και τέλος στο ζωγραφιστό...
.. Και μιλώντας για έναν αρκετά αθλητικό νεαρό από κολεγιακό, πόσα λιγότερα μπορεί να προσφέρει δηλ. από κάτι Καλέδες σαν τον περσινό που πήρε το σκουλήκι?
Το ίδιο για Τσαιρελη που κάποιοι ξινιζονται, σοβαρά μπορείτε να πείτε ότι θα δώσει λιγότερα από Κακλαμανακη, Γιανκοβιτς Ιατρίδη, Μαρμαρινό κλπ?
Ποσο θα ήθελα 5αδα
Καββαδάς
Χρυσικόπουλος
Σαλούστρος
Κασελακης
Κατσιβελης
Ονείρωξη να έχω μόνο Έλληνες .
Καββαδάς
Χρυσικόπουλος
Σαλούστρος