Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024
Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024
Επειδη προκοπη με το ποδοσφαιρο δεν προκειται να δω,ειπα να το γυρισω εδω...
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024
Κατα βαση μπασκετικος ειμαι.Μπασκετ επαιζα,μπασκετ παιζει ο γιος μου,μπασκετ παρακολουθουσα απο την εποχη του Μπιλι Βαρνερ.Το εκτρωμα της ευρωλιγκας με τα κλειστα συμβολαια με εκανε να απομακρυνθω.
- Μπαρκαρούτσος
Έχει γίνει κουβέντα (επιδερμική για την ώρα) για παίκτες. Κολοβέρος, Κουζέλογλου, Καββαδάς, Γιαννόπουλος, Κατσίβελης, Γκιουζέλης μεταξύ άλλων (αρκετών)… Νωρίς δεν είναι, καιρός για πολυήμερη αποφόρτιση και ξεκούραση δεν υπάρχει.
Κουβέντα για παίκτες και κουβέντα με παίκτες, διαφέρει. Μακάρι να έκανε λάθος και να εννοεί με παίκτες.
Καββαδάς μ'αρέσει, Γιαννόπουλος όχι για πολλά λεπτά πλέον, Κατσίβελης οκ... Για τους άλλους δεν έχω άποψη, δίπλα μου να περάσουν, δεν θα καταλάβω ποιοι είναι.
Κουβέντα για παίκτες και κουβέντα με παίκτες, διαφέρει. Μακάρι να έκανε λάθος και να εννοεί με παίκτες.
Καββαδάς μ'αρέσει, Γιαννόπουλος όχι για πολλά λεπτά πλέον, Κατσίβελης οκ... Για τους άλλους δεν έχω άποψη, δίπλα μου να περάσουν, δεν θα καταλάβω ποιοι είναι.
αυτούς τους θέλωΜπαρκαρούτσος έγραψε:Έχει γίνει κουβέντα (επιδερμική για την ώρα) για παίκτες. Κολοβέρος, Κουζέλογλου, Καββαδάς, Γιαννόπουλος, Κατσίβελης, Γκιουζέλης μεταξύ άλλων (αρκετών)… Νωρίς δεν είναι, καιρός για πολυήμερη αποφόρτιση και ξεκούραση δεν υπάρχει.
έχουμε κάνει και πρόταση παραμονής σε Ρένφρο και Πόλει
για τον 1ο βέβαια δύσκολα γιατί με την φετινή του παρουσία κυρίως, έχει ανεβάσει πολύ το κασέ του
τον θέλει και το Περιστέρι
Σαλούστρο τον θέλει ο Προμηθέας
Είπες να δεις στο μπάσκετ;joshua έγραψε:Επειδη προκοπη με το ποδοσφαιρο δεν προκειται να δω,ειπα να το γυρισω εδω...

Βγαλε τα διαρκειας Θαναση.Η ανανεωση ειναι σιγουρη,δε με νοιαζουν ποιοι θα ερθουν,ποιοι θα φυγουν,ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ στηριζουν..
Ασχετο,συνεχιστε.
Ασχετο,συνεχιστε.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Έχει πάει 13 Ιουνίου, φέτος έχει Mundobasket και ο ΠΑΟΚ ακόμα περιμένει. Θα ακριβύνουν τα σαπάκια και δεν θα θέλει να έρθει κανείς στον 4ο της Ελλάδας.
Άντε ΧατζόΠΟΥΛΕ, μακριά από την ΠΑΟΚάρα των ονείρων μας!
Κοιμάστε στην ΚΑΕ!
Ο ΤΔ τι κάνει; Έχουμε ΤΔ;;;;
Ο εγωιστής Έλληνας να σταματήσει να κόβει παίκτες!
Άντε ΧατζόΠΟΥΛΕ, μακριά από την ΠΑΟΚάρα των ονείρων μας!
Κοιμάστε στην ΚΑΕ!
Ο ΤΔ τι κάνει; Έχουμε ΤΔ;;;;
Ο εγωιστής Έλληνας να σταματήσει να κόβει παίκτες!
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
O Nate δύσκολα θα μείνει...
Για Franke έχω ελπίδες..ίσως αβάσιμες, αλλά έχω.
Αλλά τους γουστάρω αμφότερους.
Μακάρι να μείνουν Nate, Franke, Σαλ, Αρχηγός, Τσιακμάς (για 10 λεπτά), Polley, Σλαφτσάκης.
Hands & Riley στο καλό και να μας γράφουν.
Θέλουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα κανονικό πόινγκαρ και ένα πεντάρι που να μην είναι δεινόσαυρος, αλλά να κάνει έστω δύο νταμπλ νταμπλ τη χρονιά.
Αλλά...για να γίνουν όλα αυτά, θέλουμε χορηγό στη φανέλα. Και ανανέωση της συνεργασίας με τη mateco του Τσαλόπουλου.
Μακάρι να μείνουν Nate, Franke, Σαλ, Αρχηγός, Τσιακμάς (για 10 λεπτά), Polley, Σλαφτσάκης.
Θέλουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα κανονικό πόινγκαρ και ένα πεντάρι που να μην είναι δεινόσαυρος, αλλά να κάνει έστω δύο νταμπλ νταμπλ τη χρονιά.
Αλλά...για να γίνουν όλα αυτά, θέλουμε χορηγό στη φανέλα. Και ανανέωση της συνεργασίας με τη mateco του Τσαλόπουλου.
- kataramenos5
Nate μακαρι αλλα.....Φρανκε αμα αποφασισει να παιξει αμυνα αλλιως....
- john4serres
O Franke έχει πρόταση από Πάτρα λένε. Μπορεί να πιάνει και το 100αρι
- john4serres
Στο ράδιο που άκουσα το ρεπορτάζ του μπάσκετ είπαν μόλις ένας παίκτης έχει συμβόλαιο για την νέα σεζόν. Δεν συγκράτησα το όνομα του. Έλληνας.Μπαρκαρούτσος έγραψε:O Nate δύσκολα θα μείνει...
Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να μπουν σε νέες διαπραγματεύσεις.
- BlackMagicPAOK
Ο Γιαννόπουλος είναι... βετεράνος πλέον.
Ο αντί-Σαλούστρος θα είναι το πιο δύσκολο.
Ο αντί-Σαλούστρος θα είναι το πιο δύσκολο.