Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχει γίνει κουβέντα (επιδερμική για την ώρα) για παίκτες. Κολοβέρος, Κουζέλογλου, Καββαδάς, Γιαννόπουλος, Κατσίβελης, Γκιουζέλης μεταξύ άλλων (αρκετών)… Νωρίς δεν είναι, καιρός για πολυήμερη αποφόρτιση και ξεκούραση δεν υπάρχει.
Κουβέντα για παίκτες και κουβέντα με παίκτες, διαφέρει. Μακάρι να έκανε λάθος και να εννοεί με παίκτες.
Καββαδάς μ'αρέσει, Γιαννόπουλος όχι για πολλά λεπτά πλέον, Κατσίβελης οκ... Για τους άλλους δεν έχω άποψη, δίπλα μου να περάσουν, δεν θα καταλάβω ποιοι είναι.
joshua έγραψε:Επειδη προκοπη με το ποδοσφαιρο δεν προκειται να δω,ειπα να το γυρισω εδω...
Στο ράδιο που άκουσα το ρεπορτάζ του μπάσκετ είπαν μόλις ένας παίκτης έχει συμβόλαιο για την νέα σεζόν. Δεν συγκράτησα το όνομα του. Έλληνας.Μπαρκαρούτσος έγραψε:O Nate δύσκολα θα μείνει...
Για Franke έχω ελπίδες..ίσως αβάσιμες, αλλά έχω.
Αλλά τους γουστάρω αμφότερους.
Μακάρι να μείνουν Nate, Franke, Σαλ, Αρχηγός, Τσιακμάς (για 10 λεπτά), Polley, Σλαφτσάκης.
Hands & Riley στο καλό και να μας γράφουν.
Θέλουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα κανονικό πόινγκαρ και ένα πεντάρι που να μην είναι δεινόσαυρος, αλλά να κάνει έστω δύο νταμπλ νταμπλ τη χρονιά.
Αλλά...για να γίνουν όλα αυτά, θέλουμε χορηγό στη φανέλα. Και ανανέωση της συνεργασίας με τη mateco του Τσαλόπουλου.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες