Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
Αν μείνει κάποιος Έλληνας, θα μείνει μόνο ο Μαργαρίτης. Διπλαρος αντί Τσιακμα μου κάνει, όπως επίσης και ο Κουζελογλου της ΑΕΚ που ακούστηκε, αν και έχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο εκεί. Από κει και πέρα κάτι Γκιουζελιδες και κάτι Μπιληδες, συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Χίλιες φορές αντί αυτών να στηριχθούν παιδιά από τα μικρότερα κλιμάκια της ΚΑΕ. Καιρός είναι.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Έχει κανείς ιδέα από το πρωταθλημα της Α2; Έχει κάτι εκεί που να αξίζει να πάρει μια ευκαιρία; Επίσης θυμάμαι ότι από κάτι δοκιμαστικά που καναμε για δυο-τρεις χρονιές μας προέκυψε και το λαχείο Μαργαρίτης.Μηπως θα έπρεπε να τα ξαναξεκινησουμε;renegade έγραψε:Θα πάμε σε ακόμα πιο φθηνους Έλληνες για να εξοικονομηθούν χρήματα για τους ξένους...γι αυτό αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον τσαι
- Μπαρκαρούτσος
Είχε πολύ δυνατή Α2 φέτος, υπάρχουν καλοί παίκτες. Το θέμα είναι ότι δίνουμε ψιλοΐδια λεφτά με Λαρισακλή και Πανιώνιο.
Θεωρω πολυ απογοητευτικο τα πρωτα ονοματα που ακουγονται απο ελληνες να ειναι οι διπλαρος μπιλλης και γκιουζελης. Ελπιζω να μην συνεχισουμε ετσι, πραγματικα ξενερωνει ο κοσμος.
Κριμα που φευγει ο Τσαιρελης ειναι κανονικος μπασκετμπολιστας επιπεδου Α1
Ο Δίπλαρος πάει κι έρχεται...μπορεί να βοηθήσει...οι άλλοι δύσκολαΙάσονας έγραψε:Θεωρω πολυ απογοητευτικο τα πρωτα ονοματα που ακουγονται απο ελληνες να ειναι οι διπλαρος μπιλλης και γκιουζελης. Ελπιζω να μην συνεχισουμε ετσι, πραγματικα ξενερωνει ο κοσμος.
Ο Φάνης είχε πει ότι δεν υπάρχει Έλληνας στην α2 που μπορεί να σταθεί στην α1 (προφανώς μιλάει για παίκτες που ΔΕΝ έχουν παιξει α1 ξανα).
εάν φέρουμε Κουζελογλου, θα ήταν και μαμω την ενίσχυση. Δεν νομίζω όμως. Μακαρι. Ο,τι πιο αισιόδοξο διάβασα. Με τον μικρό Νικολαΐδη τι γίνεται ; Επαψε να μας ενδιαφέρει;Jim_Chatz έγραψε:Αν μείνει κάποιος Έλληνας, θα μείνει μόνο ο Μαργαρίτης. Διπλαρος αντί Τσιακμα μου κάνει, όπως επίσης και ο Κουζελογλου της ΑΕΚ που ακούστηκε, αν και έχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο εκεί. Από κει και πέρα κάτι Γκιουζελιδες και κάτι Μπιληδες, συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Χίλιες φορές αντί αυτών να στηριχθούν παιδιά από τα μικρότερα κλιμάκια της ΚΑΕ. Καιρός είναι.
Προβλέπω ότι φέτος θα έχουμε πολύ μικρό ρόστερ 8-8,5 παίκτες ενεργούς κ μια προσπάθεια κ οι 6 ξένοι να είναι πρωταγωνιστές αποφεύγοντας επιλογές τύπου γκιλμορ.
Προσωπικά θα ήθελα παραμονή του Πολωνού που έδειξε πολύ καλή μπασκετική παιδεία αλλά κ επιστροφή Σμιθ ( ξέρουμε ακριβώς τι μπορεί να δώσει)
Στον άσσο η επιλογή λογικά θα είναι κάποιος παίκτης τύπου Ράιτ και όχι κάποιος 100% οργανωτής.
Μακάρι κάποιος εκ των διπλαρου,νικολαιδη κτλ αντί του τσακμα.
Εικάζω ότι ίσως δούμε επιστροφή καμπεριδη
Το πρόβλημα θα είναι να βρεθούν αξιόλογοι ψηλοί
Προσωπικά θα ήθελα παραμονή του Πολωνού που έδειξε πολύ καλή μπασκετική παιδεία αλλά κ επιστροφή Σμιθ ( ξέρουμε ακριβώς τι μπορεί να δώσει)
Στον άσσο η επιλογή λογικά θα είναι κάποιος παίκτης τύπου Ράιτ και όχι κάποιος 100% οργανωτής.
Μακάρι κάποιος εκ των διπλαρου,νικολαιδη κτλ αντί του τσακμα.
Εικάζω ότι ίσως δούμε επιστροφή καμπεριδη
Το πρόβλημα θα είναι να βρεθούν αξιόλογοι ψηλοί
Σήμερα μου ήρθε εμαηλ με μερικές μετοχές από παλαιότερη ΑΜΚ. Πρέπει να περάσαν 1,5-2χρόνια, έχω ξεχάσει πότε είχε γίνει η τελευταία.
Σίγουρα σημάδι ότι θα πέσει σημαντική ενίσχυση φέτος το καλοκαίρι

Σίγουρα σημάδι ότι θα πέσει σημαντική ενίσχυση φέτος το καλοκαίρι

-
- Επικοινωνία:
Εγώ προσωπικά αν ήμουν παίκτης και είχα προσφορά από αυτές τις ομάδες και εμάς (χωρίς τεράστια οικονομική διαφορά ) θα διάλεγα με κλειστά μάτια την ομάδα μας. Άλλο ειδικό βάρος ακόμα και στην κατάσταση που βρίσκεται πλέον.Καμμια σύγκριση στα Πιστεύω τα συνυπολογίζουν αυτά οι παίκτεςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Είχε πολύ δυνατή Α2 φέτος, υπάρχουν καλοί παίκτες. Το θέμα είναι ότι δίνουμε ψιλοΐδια λεφτά με Λαρισακλή και Πανιώνιο.
Επειδή χθες είχα αυτή τη συζήτηση με τον Μπαρκαρουτσο να πω ότι διαφωνώ εντελώς με τη λογική που όπως φαίνεται πάει να χτιστεί το ροστερ φέτος.
Αν θες να παίξεις κ Ευρώπη χρειάζεται να έχεις βάθος στο πάγκο που μπορούν να το δώσουν μόνο Ελληνες. Τέτοιοι προφανώς δεν υπάρχουν πολλοί ελπίζω να κλείσει ο Κατσιβελης για να έχουμε κάποιον οργανωτή ενός στάνταρ επιπέδου και θεωρώ τεράστιο λάθος το ότι δεν έμεινε ο Τσαιρελης
Αν θες να παίξεις κ Ευρώπη χρειάζεται να έχεις βάθος στο πάγκο που μπορούν να το δώσουν μόνο Ελληνες. Τέτοιοι προφανώς δεν υπάρχουν πολλοί ελπίζω να κλείσει ο Κατσιβελης για να έχουμε κάποιον οργανωτή ενός στάνταρ επιπέδου και θεωρώ τεράστιο λάθος το ότι δεν έμεινε ο Τσαιρελης
εμείς τον αφήσαμε free τον τσαι? αν ναι, ποιος τον αφησε? ο νεος κοουτς?
- BlackMagicPAOK
Παίκτης από Α2;;
Θυμάμαι και τον Χατζηνικολα.
Ηρθε ως (πρώτος;) σκορερ αλλά δεν έπιασε..
Ποιος Τσαιρελης τώρα;
Εμείς θέλουμε μοντέρνο 4αρι.
Φέρτε πίσω .... τον Τανουλη!
Θυμάμαι και τον Χατζηνικολα.
Ηρθε ως (πρώτος;) σκορερ αλλά δεν έπιασε..
Ποιος Τσαιρελης τώρα;
Εμείς θέλουμε μοντέρνο 4αρι.
Φέρτε πίσω .... τον Τανουλη!
- Maurice_Escargot
Μεταγραφη θα πρεπει να θεωρειται και ο Καλυβας, που στελεχωνει την ομαδα στο σκαουτινγκ.