Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Αν μείνει κάποιος Έλληνας, θα μείνει μόνο ο Μαργαρίτης. Διπλαρος αντί Τσιακμα μου κάνει, όπως επίσης και ο Κουζελογλου της ΑΕΚ που ακούστηκε, αν και έχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο εκεί. Από κει και πέρα κάτι Γκιουζελιδες και κάτι Μπιληδες, συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Χίλιες φορές αντί αυτών να στηριχθούν παιδιά από τα μικρότερα κλιμάκια της ΚΑΕ. Καιρός είναι.

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

renegade έγραψε:Θα πάμε σε ακόμα πιο φθηνους Έλληνες για να εξοικονομηθούν χρήματα για τους ξένους...γι αυτό αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον τσαι
Έχει κανείς ιδέα από το πρωταθλημα της Α2; Έχει κάτι εκεί που να αξίζει να πάρει μια ευκαιρία; Επίσης θυμάμαι ότι από κάτι δοκιμαστικά που καναμε για δυο-τρεις χρονιές μας προέκυψε και το λαχείο Μαργαρίτης.Μηπως θα έπρεπε να τα ξαναξεκινησουμε;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είχε πολύ δυνατή Α2 φέτος, υπάρχουν καλοί παίκτες. Το θέμα είναι ότι δίνουμε ψιλοΐδια λεφτά με Λαρισακλή και Πανιώνιο.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Θεωρω πολυ απογοητευτικο τα πρωτα ονοματα που ακουγονται απο ελληνες να ειναι οι διπλαρος μπιλλης και γκιουζελης. Ελπιζω να μην συνεχισουμε ετσι, πραγματικα ξενερωνει ο κοσμος.
Κριμα που φευγει ο Τσαιρελης ειναι κανονικος μπασκετμπολιστας επιπεδου Α1
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Ιάσονας έγραψε:Θεωρω πολυ απογοητευτικο τα πρωτα ονοματα που ακουγονται απο ελληνες να ειναι οι διπλαρος μπιλλης και γκιουζελης. Ελπιζω να μην συνεχισουμε ετσι, πραγματικα ξενερωνει ο κοσμος.
Κριμα που φευγει ο Τσαιρελης ειναι κανονικος μπασκετμπολιστας επιπεδου Α1
Ο Δίπλαρος πάει κι έρχεται...μπορεί να βοηθήσει...οι άλλοι δύσκολα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Ο Φάνης είχε πει ότι δεν υπάρχει Έλληνας στην α2 που μπορεί να σταθεί στην α1 (προφανώς μιλάει για παίκτες που ΔΕΝ έχουν παιξει α1 ξανα).
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Jim_Chatz έγραψε:Αν μείνει κάποιος Έλληνας, θα μείνει μόνο ο Μαργαρίτης. Διπλαρος αντί Τσιακμα μου κάνει, όπως επίσης και ο Κουζελογλου της ΑΕΚ που ακούστηκε, αν και έχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο εκεί. Από κει και πέρα κάτι Γκιουζελιδες και κάτι Μπιληδες, συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Χίλιες φορές αντί αυτών να στηριχθούν παιδιά από τα μικρότερα κλιμάκια της ΚΑΕ. Καιρός είναι.

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εάν φέρουμε Κουζελογλου, θα ήταν και μαμω την ενίσχυση. Δεν νομίζω όμως. Μακαρι. Ο,τι πιο αισιόδοξο διάβασα. Με τον μικρό Νικολαΐδη τι γίνεται ; Επαψε να μας ενδιαφέρει;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Προβλέπω ότι φέτος θα έχουμε πολύ μικρό ρόστερ 8-8,5 παίκτες ενεργούς κ μια προσπάθεια κ οι 6 ξένοι να είναι πρωταγωνιστές αποφεύγοντας επιλογές τύπου γκιλμορ.

Προσωπικά θα ήθελα παραμονή του Πολωνού που έδειξε πολύ καλή μπασκετική παιδεία αλλά κ επιστροφή Σμιθ ( ξέρουμε ακριβώς τι μπορεί να δώσει)
Στον άσσο η επιλογή λογικά θα είναι κάποιος παίκτης τύπου Ράιτ και όχι κάποιος 100% οργανωτής.
Μακάρι κάποιος εκ των διπλαρου,νικολαιδη κτλ αντί του τσακμα.
Εικάζω ότι ίσως δούμε επιστροφή καμπεριδη
Το πρόβλημα θα είναι να βρεθούν αξιόλογοι ψηλοί
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Σήμερα μου ήρθε εμαηλ με μερικές μετοχές από παλαιότερη ΑΜΚ. Πρέπει να περάσαν 1,5-2χρόνια, έχω ξεχάσει πότε είχε γίνει η τελευταία.

Σίγουρα σημάδι ότι θα πέσει σημαντική ενίσχυση φέτος το καλοκαίρι :D :D
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είχε πολύ δυνατή Α2 φέτος, υπάρχουν καλοί παίκτες. Το θέμα είναι ότι δίνουμε ψιλοΐδια λεφτά με Λαρισακλή και Πανιώνιο.
Εγώ προσωπικά αν ήμουν παίκτης και είχα προσφορά από αυτές τις ομάδες και εμάς (χωρίς τεράστια οικονομική διαφορά ) θα διάλεγα με κλειστά μάτια την ομάδα μας. Άλλο ειδικό βάρος ακόμα και στην κατάσταση που βρίσκεται πλέον.Καμμια σύγκριση στα Πιστεύω τα συνυπολογίζουν αυτά οι παίκτες
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Επειδή χθες είχα αυτή τη συζήτηση με τον Μπαρκαρουτσο να πω ότι διαφωνώ εντελώς με τη λογική που όπως φαίνεται πάει να χτιστεί το ροστερ φέτος.

Αν θες να παίξεις κ Ευρώπη χρειάζεται να έχεις βάθος στο πάγκο που μπορούν να το δώσουν μόνο Ελληνες. Τέτοιοι προφανώς δεν υπάρχουν πολλοί ελπίζω να κλείσει ο Κατσιβελης για να έχουμε κάποιον οργανωτή ενός στάνταρ επιπέδου και θεωρώ τεράστιο λάθος το ότι δεν έμεινε ο Τσαιρελης
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Συμφωνω οτι η φυγη Τσαιρελη, ειναι λαθος.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εμείς τον αφήσαμε free τον τσαι? αν ναι, ποιος τον αφησε? ο νεος κοουτς?
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Παίκτης από Α2;;
Θυμάμαι και τον Χατζηνικολα.
Ηρθε ως (πρώτος;) σκορερ αλλά δεν έπιασε..

Ποιος Τσαιρελης τώρα;
Εμείς θέλουμε μοντέρνο 4αρι.
Φέρτε πίσω .... τον Τανουλη!
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Μεταγραφη θα πρεπει να θεωρειται και ο Καλυβας, που στελεχωνει την ομαδα στο σκαουτινγκ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”