Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021
είναι πολύ καλός ο Cosey, και ψύχραιμος είναι, και κρύο αίμα. Δεν είναι κανας playmaker με την έννοια που θέλουμε αλλά σε σχέση με τους υπάρχοντες (including Long) είναι σούπερ. Εμένα μου αρέσει και ο νέος του Ηρακλή.
Εξαιρετική περίπτωση και ιδανική για την θέση του playmaker είναι ο Jordan Hulls που παίζει στο γερμανικό πρωτάθλημα με την Ludwigsburg.Ειναι στα οικονομικά μας δεδομένα και ταιριάζει απόλυτα για τον ΠΑΟΚ πιστεύω.(προσωπική μου άποψη).
φοβερό ποσοστό στο τρίποντο βάζοντας σχεδόν 3 ανά αγώνα (που το χρειαζόμαστε). Μιλάς για τον ΠΑΟΚ με βασικούς τους Griffin-Love η αντικαθιστώντας κάποιον εξ αυτών?
Αν αναφέρεσαι σε μένα μιλώ για αντικατάσταση ενός εκ των Λοβ ή Γκρίφιν.Ο Hulls είναι πολύ καλύτερος Playmaker και στην οργάνωση της ομάδας κάτι που φέτος λείπει από εμάς.palok έγραψε:φοβερό ποσοστό στο τρίποντο βάζοντας σχεδόν 3 ανά αγώνα (που το χρειαζόμαστε). Μιλάς για τον ΠΑΟΚ με βασικούς τους Griffin-Love η αντικαθιστώντας κάποιον εξ αυτών?
είναι ΝΙΚΗΤΕΣ ωστόσο, ειδικά ο Griffin, κάτι που δεν είναι και πολύ σύνηθες σε χαμηλού μισθού αμερικανούς.
PS: τί θέση έχουν τερματίσει οι ομάδες του Hulls?
Φέτος στην κανονική περίοδο η Ludwigsburg είναι πρώτη με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ από Μπάμπεργκ και Μπάγερν Μονάχου.Υπαρχουν παίκτες με χαμηλό μπάτζετ που μπορούν να σε ανεβάσουν.Ο Λοβ διακρίνεται φέτος από αστάθεια σε σχέση με τον Γκρίφιν.Παντως για δημιουργία και οργάνωση είναι ο Hulls πολύ καλύτερος από αυτούς.palok έγραψε:είναι ΝΙΚΗΤΕΣ ωστόσο, ειδικά ο Griffin, κάτι που δεν είναι και πολύ σύνηθες σε χαμηλού μισθού αμερικανούς.
- KalamarGiannis
Το ενδιαφέρον ερώτημα για την ομάδα είναι λοιπόν: κρατάς και Γκριφιν και Λοβ γιατί είναι καλοί και αποδοτικοί παίκτες; τη στιγμή που χρειάζεται τόσο κάποιος οργανωτής;
Κι αν πάρεις 1 Κόζι ας πούμε πως τους χωράς?
Ξεκινάς χωρίς τον άσσο ή χωρίς έναν από τους 2?
Ή με τους 3 χωρίς 3αρι?
Τότε δεν περισσεύει ο Τέρνερ?
Κι αν πάρεις 1 Κόζι ας πούμε πως τους χωράς?
Ξεκινάς χωρίς τον άσσο ή χωρίς έναν από τους 2?
Ή με τους 3 χωρίς 3αρι?
Τότε δεν περισσεύει ο Τέρνερ?
Εγώ γιάννη δε θέλω να μπώ στη συζήτηση ονομαστικά. Έχω εμπιστοσύνη στον λύκο. Αν του κάνουν αυτοί, θα τους κρατήσει. Δεν μπορώ να πιστέψω στη χώρα που ζούμε, με τέτοια αύξηση ΑΜΚ (ο Γιώργης έκανε double raise?) και εξτρα φραγκα απο το στοιχημα ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα να βρεί (ή να κρατήσει) αυτούς που θέλει. Εγώ εστιάζω στο τί λείπει από την ομάδα, γιατί προφανώς και λείπουν πράγματα. όχι λεπτομέρειες αλλά ΣΟΒΑΡΑ: 1. playmaker να μην κάνει λαθη και να δίνει τον ωφέλιμο χρόνο στον Griffin να δημιουργήσει για αυτόν (90%) ή και για τους άλλους ως δεύτερος 2. αξιόπιστο τρίποντο από τα γκαρντ 3. θα έλεγα άμυνα και ύψος (αλλά το 3 το βλέπω δύσκολο εκτός αν φέρεις τον Κατσίβελη ή τον Λούντζη).
Εγώ πάντως τον Γκρίφιν δεν θα τον κρατούσα.
Όση ποιότητα και αν έχει ( που έχει μεγάλη), η αφέλεια του κ η έλλειψη συγκέντρωσης κατατην διάρκεια του παιχνιδιού που τον οδηγούν σε αστεία λάθη ( τα μισά από αυτά δεν γράφονται στη στατιστική) είναι τόσο εκνευριστική που με κάνει να προτιμώ να κρατήσω το δίδυμο λοβ-τερνερ
Όση ποιότητα και αν έχει ( που έχει μεγάλη), η αφέλεια του κ η έλλειψη συγκέντρωσης κατατην διάρκεια του παιχνιδιού που τον οδηγούν σε αστεία λάθη ( τα μισά από αυτά δεν γράφονται στη στατιστική) είναι τόσο εκνευριστική που με κάνει να προτιμώ να κρατήσω το δίδυμο λοβ-τερνερ
εάν ο Λύκος πιστεύει οτι ο γκρίφιν μπορεί να προσφέρει ΜΟΝΟ από τη θέση του βασικού point (αυτό πίστευε τουλάχιστον πριν τον ΠΑΟΚ αλλά και με τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί φέτος), ο ΠΑΟΚ θα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ εξαρτώμενος από αυτόν. Βασικά από το επιθετικό του ένστικτο και ημέρα. Συμφωνώ οτι χαλάει 10 επιθέσεις μέσα σε έναν αγώνα μόνος του εύκολα ενώ με τίποτα δε δίνει και 5-6 ασσιστ όπως του καταγράφονται (δεν εννοοώ οτι κλεβει η στατιστική απλά ΟΚ κάτι πάσες να βάλει τρίποντο ο Μπιτς ή ο Κάρτερ από τα 8 μέτρα π.χ. τη χρεώνουν ασσιστ.)
Προσωπικά θα ήθελα να δω τον Γκρίφιν καθαρά στην θέση του σούτινγκ γκαρντ απελευθερωμένο από τον ρόλο του οργανωτή.Θα ήθελα έναν πιο δημιουργικό playmaker αλλά έτσι ίσως υστερούμε σε ύψος περιφερειακά.Απο το φετινό ρόστερ πάντως θα κρατούσα μόνο Γκρίφιν από τους Αμερικανούς και ίσως Κονατέ.
Θέλω ομάδα αθλητικη που να σπάει καρύδια με την πίεση και τα τρεξίματα αλλά αγαπάω τόσο πολύ Τέρνερ που δεν θέλω να φύγει. Ίσως γιατί μου θυμίζει παλιές καλές εποχές '90
θέλω ομάδα φθηνή που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε εύκολα στη σωτηρία
Ω ντίρλαντα ντιρλάνταντα, ΠΑΟΚ ολέ ολέ
μια ομαδάρα στο βορρά, ΠΑΟΚ ολέ ολέ
είναι ο ΠΑΟΚ ο θεός , ΠΑΟΚ ολέ ολέ,
είν’ ο δικέφαλος αετός, ΠΑΟΚ ολε ολε
Μες τη ρακέτα είναι ο Σάβιτς, ΠΑΟΚ ολέ ολέ
τα στόρια έχει κατεβάσει, ΠΑΟΚ ολέ ολέ
με Μπέρι και με Πρέλεβιτς, ΠΑΟΚ ολέ ολέ
η μπάλα πια πως θα περάσει, ΠΑΟΚ ολέ ολέ,
ο Μαματζιόλας σταθερός, ΠΑΟΚ ολέ ολέ