Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αύριο τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, ενισχύοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» για παραμονή στην κατηγορία.
Ο Ρετ και ο Ουΐλιαμς αναμένονται αύριο βράδυ στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να φορέσουν τον Δικέφαλο μπαίνοντας στην μάχη για παραμονή του ΠΑΟΚ στην κατηγορία.
Και ποιοι φευγουν;
Ενταξει ο ενας ειναι ο Νοουλς(palok εισαι ακομα Μπαχαμες; σου 'ρχεται)....ο αλλος;
Μεταξυ των 3 υποψηφιων....Σμιθ, Μπεστ, Ουιγκινς......προτιμω να φυγει ο Σμιθ.....οι αλλοι 2 κανουν περισσοτερες δουλειες απο την μια που κανει ο Σμιθ(σκοραρισμα)! Πολυ φοβαμαι ομως οτι δεν θα διωξει αυτον!!!
wiggins. δεν κάνει νόημα ο Best (πόσω μάλλον δέ ο Smith). Μπασκετικό νόημα εννοώ (δλδ δε μπορεί να είσαι με 3 ξένους, μαργαρίτη, ζήση στο ζωγραφιστό και στην περιφέρεια να μείνεις με 3.5 παίκτες...), δε μιλάω για προσφορά-προσωπικότητα-άμυνα.
Palok αν και καταλαβαινω αυτο που λες θα διαφωνησω λιγο.......εχεις 3 γκαρντ(μπραουν-σορτερ-ΑΠΟ) +2 περιφερειακους((μπεστ-σχιζα) και στους ψηλους ουιγκινς+ 2 καινουργιους.....τους ΒΑΓΓΕΛΗ και Ζηση μην τους υπολογιζεις ΚΑΝ.....ειναι σαν να μην υπαρχουν!
Δηλαδη εκει που ειχες 1,5 ψηλό (Νοουλς+Ουιγκινς) τωρα θα εχεις 2(αν "βγουν" και οι 2 νεοι); Σιγά την διαφορά!
Ασε που αν φυγει ο Σμιθ που θελει μια μπαλα μονος του ΜΠΟΡΕΙ να παιξουμε πιο ομαδικα...την θεση του μπορει να παρει ο Μπεστ που και καλο σουτακι εχει και συνεισφερει σε αλλους τομεις(ριμπαουντ+αμυνα).
προσπαθω να σκεφτω μπαινοντας στα παπούτσια του Μπίδη όχι τα δικά μου. Αν ψάξεις λίγο τα τόπικ θα δείς και οτι είμαι ο πρώτος που θα διωχνα σμιθ και επίσης, ενώ έχω γράψει άπειρα ονόματα από την Α2 ιταλίας (και τον γκος φυσικά καμια 5-6 χρόνια πριν έρθει στον ΠΑΟΚ), τον συγκεκριμένο αρχισκόρερ της λιγκας δεν τον είχα προτείνει ποτέ. Αλλά δεν πιστεύω οτι ο γκαρντ-κοουτς Μπίδης θα έδιωχνε ποτέ τον Σμιθ αυτή τη στιγμή. Νομίζω η συζήτηση γίνεται για μπεστ-γουιγκινς. Ο ενας εκ των 2 που έρχονται μοιάζει αρκετά με τον ουιγκινς, συνεπώς εγώ τουλάχιστον είμαι σίγουρος οτι αυτός θα αντικατασταθεί.
Υπο αυτην την εννοια συμφωνουμε απολυτα....κι εγω πιστευω οτι ο Μπιδης δεν διωχνει Σμιθ.....μακαρι να διαψευστουμε γιατι ειδικα ο Ουιγκινς τον τελευταιο μηνα ειναι ο 2ος καλυτερος παικτης μας(μετα τον Σορτερ)!
Δυστυχώς έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ την γλυτώνει ο Σμιθ.
Δεν γίνεται να πας στο 1-2 με μόνο Μπόμπυ,σορτερ και λίγο από τσόχλα.
Τουλάχιστον κατάλαβαν ότι παίκτης Μπεστ στο 2 δεν υπάρχει.
Το σκεπτικό τους είναι πιστεύω να φέρουν δύο καλύτερους ουιγκινς και νοουλς, αφού οι παίκτες που έρχονται είναι ίδιων χαρακτηριστικων, με την μόνη διαφορά ότι ο Ουίλιαμς μπορεί να παίξει και στο 5.
Τώρα βέβαια το ότι κανένας τους δεν έχει το σουτ με κάνει περίεργο το πώς θα συνυπάρξουν και αναρωτιέμαι αν ήταν τόσο δύσκολο να βρουν έναν 4,5 με καλούνται οι σουτ απ' εξω
Όλο το κακό το κάνει ο μπραουν το είχα πει και στο τοπικ του ότι δεν με έψηνε ακόμα και όταν ήταν στα φορτε του όχι τώρα .... ειδικά και με το γεγονός ότι ο άλλος σ ποιντ είναι ο τσοχλας και όχι κάποιος στυλ Κόνιαρη. Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι τραυματίστηκε και ο σχιζας και μπορεί να υπάρχουν σκέψεις για το πως θα γυρίσει κλπ αν και δεν ξέρω αν επηρεάσει η φύση του τραυματισμού. Εγώ ουιγκινγς δεν άλλαζα θα προτιμούσα να κάψω μοα θέση και ας είχα 2 μαύρους Σέντερ και να μην μπαίνει ο Σαρικόπουλος καθόλου. Τεσπα νομίζω θα την πληρώσει ο ουιγκινκς αν και θ ήθελα να είναι ο Μπεστ .
Κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω ποιος θα φύγει και δε θα ήθελα αυτός να είναι ο Ουίγκινς.
Ένα ακόμα σενάριο (τραβηγμένο) είναι ίσως να μετακινηθεί ο Ουίγκινς σταθερά στο 4 και να φύγει ο Νοουλς. Με φροντλαιν Σαρι-Μαργα-Ουιγκινς κ τον Τζακορι μπαλαντέρ.