Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
- john4serres
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
2023 2024
Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, για λογαριασμό των Άρτλαντ Ντράγκονς.
33 παιχνίδια
12.5 πόντους (60.4% δίποντο, 67% βολές)
6.2 ριμπάουντ
20.6 λεπτά ανά αγώνα.
Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, για λογαριασμό των Άρτλαντ Ντράγκονς.
33 παιχνίδια
12.5 πόντους (60.4% δίποντο, 67% βολές)
6.2 ριμπάουντ
20.6 λεπτά ανά αγώνα.
Όσο ελπιδοφόρα (κάπως) ξεκίνησε η ομάδα αλλο τόσο μετριότατες φαινομενικά κινήσεις έγιναν τις δύο τελευταίες μέρες. Όλοι παίκτες λαχεία, που του χρόνου (πετύχουν - αποτύχουν) θα φύγουν και θα έρθει άλλη μια τέτοια καραβιά. Ήλπιζα σε καλύτερη επιλογή στα σέντερ και όχι μια τέτοια επιλογή.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- KalamarGiannis
είναι απόλυτα φυσικό αυτό , έχοντας ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας...'
λαχεία είναι οι παίκτες για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ παντού, σε όλη την Ευρώπη. Ακόμη και γι αυτές που έχουν εκατομμύρια μπάτζετ...
τώρα, για να δούμε λίγο το depth chart της αρμάδας μας ... και πως φαίνονται τα πράγματα:
1. Σαβάρ Ρέινολντς , Κατσίβελης, Παπαδάκης
2. Μπάρτλεϊ, Παπαδάκης
3. Χέντερσον, (Σχίζας)
4. Κρούζερ
5. Κρούζερ, Φόρεστερ
λείπουν ακόμη:
# τουλάχιστον 1 ξένος στο 5 , μάλλον εδώ κρατήθηκαν χρήματα για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη η επιλογή...
# τουλάχιστον 2 Έλληνες που να μπορούν να προσφέρουν (Λίνος;)
..για διορθώστε με και λίγο όπου το χάνω...
ΥΓ ΟΡΊΣΤΕ για τους Φλατενικούς του 40% εδώ μέσα: ήρθε κι ένας Φόρεστερ που μοιάζει να μη σουτάρει τρίποντο ποτέ
λαχεία είναι οι παίκτες για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ παντού, σε όλη την Ευρώπη. Ακόμη και γι αυτές που έχουν εκατομμύρια μπάτζετ...
τώρα, για να δούμε λίγο το depth chart της αρμάδας μας ... και πως φαίνονται τα πράγματα:
2. Μπάρτλεϊ, Παπαδάκης
3. Χέντερσον, (Σχίζας)
4. Κρούζερ
5. Κρούζερ, Φόρεστερ
λείπουν ακόμη:
# τουλάχιστον 1 ξένος στο 5 , μάλλον εδώ κρατήθηκαν χρήματα για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη η επιλογή...
# τουλάχιστον 2 Έλληνες που να μπορούν να προσφέρουν (Λίνος;)
..για διορθώστε με και λίγο όπου το χάνω...
ΥΓ ΟΡΊΣΤΕ για τους Φλατενικούς του 40% εδώ μέσα: ήρθε κι ένας Φόρεστερ που μοιάζει να μη σουτάρει τρίποντο ποτέ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Σάβ 06 Ιούλ 2024, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Οι 3 τελευταίες μεταγραφές νομίζω δεν βάζουν βολές καν 
Δεν πειράζει, είπαμε. Όπου φτωχός και η μοίρα του. Ακόμα περιμένουμε να φτάσουμε 1000 διαρκείας.

Δεν πειράζει, είπαμε. Όπου φτωχός και η μοίρα του. Ακόμα περιμένουμε να φτάσουμε 1000 διαρκείας.
Καλός φαίνεται ο ψηλός, μπασκετικός, έχει προσωπική ενέργεια, σουτακι από τα 4-5 μέτρα, κινείτε καλά μέσα και στην επίθεση και στην άμυνα, θεωρώ ότι κάναμε καλή επιλογή,φαίνεται ολοκληρωμένος παίχτης, όχι σαν τα κατσίκια που είχαμε πέρσι.
-
Παιδια οπου φτωχος και η μοιρα του αλλα χρονια τωρα οι κινησεις που γινονται απο ολες σχεδον τις ελληνικες ομαδες με τα δικα μας δεδομενα ειναι 3-4 καλοι αμερικανοι και 2-3 ψιλομετριοι απο κολλεγια κλπ...την 12αδα την συμπηρωνουν Ελληνες με περιορισμενο ρολο κυριως αμυντικο...Εμεις φετος αν εξαιρεσεις αυτον που πηραμε απο Ιταλια που φαινεται να εχει καλο βιογραφικο, ολοι οι αλλοι ειναι ιδιες οι μετριοτητες,απο κολλεγια με 1-2 χρονιες σε μικρα πρωταθληματα της ευρωπης με μετρια νουμερα...Ενταξει δεν περιμενα τον Πορτερ αλλα τετοιους αμερικανους φερνουν κι ομαδες Α2 στην ελλαδα...Επειγοντως το ροστερ πρεπει να πλαισιωθει απο εμπειρους Ελληνες να υπαρξει ισσοροπια...Τι ζηταω βεβεια που ουτε τον Γερομιχαλο δεν μπορουμε να κλεισουμε χωρις σιριαλ...
- KalamarGiannis
OK, άραpalok έγραψε:O Forrester 5 είναι.
2. Μπάρτλεϊ, Παπαδάκης
3. Χέντερσον, (Σχίζας)
4. Κρούζερ
5. Κρούζερ, Φόρεστερ
λείπουν ακόμη:
# τουλάχιστον 1 ξένος στο 4-5 , μάλλον εδώ κρατήθηκαν χρήματα για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη η επιλογή...
# τουλάχιστον 2 Έλληνες που να μπορούν να προσφέρουν (Λίνος, Γερομιχαλός, Χουχούτας)
YΓ είδα το βιντεο του Φορεστερ στο σδνα, πολύ μου άρεσε ρε! (θυμίζει άνεση στο σκορ Μάρβιν Τζόουνς)
αν εξαιρέσουμε τον Μπάρτλεϊ που έχει παιξει στη lega basket της Ιταλίας, όλοι οι άλλοι ξένοι είναι αμφιβόλου αξίας
- Μπαρκαρούτσος
Θέλω πάντως μια φορά να κάνουμε ξανά αυτό που έκανε κάποτε ο Σούλης, αυτό που κάνει τώρα ο Άρης. Έλληνες από το 2ο ράφι (αν πούμε ότι το πρώτο ράφι είναι βάζελος-αναπτυξιακός), και 3-4 ΚΑΛΟΥΣ ξένους που μπορούν να σταθούν στην 5δα.
Αν πάρουμε τη διοργάνωση των προκριματικών του BCL, μακάρι να έχει κόσμο το γήπεδο και να βγάλουμε κέρδος. Από τον κόσμο εξαρτάται.
Αν πάρουμε τη διοργάνωση των προκριματικών του BCL, μακάρι να έχει κόσμο το γήπεδο και να βγάλουμε κέρδος. Από τον κόσμο εξαρτάται.
- Maurice_Escargot
Φαινεται πως θα εχουμε κλεισει την ομαδα νωρις φετος.
Οσον αφορα τα μεταγραφικα, μολις πηρε το ματι μου την σελιδα του ΠΑΟΚ-ρετρο με σχετικο ποστ, γτφ, εβγαλε μένος χθες.
Οσον αφορα τα μεταγραφικα, μολις πηρε το ματι μου την σελιδα του ΠΑΟΚ-ρετρο με σχετικο ποστ, γτφ, εβγαλε μένος χθες.
Του την έπεσε και ο Τριλυρακης.
Αλλά πολύ αρνητισμο έβγαλε και ο ρετρό
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θα ήθελα να συζητηθεί εδώ το θέμα του Retro... Δεν είναι το σωστό topic.
Πάντως δεν το λες και "νωρίς" το πότε θα κλείσει η ομάδα. Αρχές Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία!
Πάντως δεν το λες και "νωρίς" το πότε θα κλείσει η ομάδα. Αρχές Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία!
Αυτός δεν ντρέπεται να εμφανίζεται στα σοσιαλ?Jim_Chatz έγραψε:Του την έπεσε και ο Τριλυρακης.
Να γραφεί μαλακίες για άλλους ξέρει. Να δέχεται την κριτική σαν μέλος μιας διοίκησης όμως δεν το αντέχει.