KalamarGiannis έγραψε:κατἀρχήν ο προπονητήν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα νέος και αδοκίμαστος (για να κοστίζει 20Κ μόνο) [/size]
μην είσαι τόσο σίγουρος οτι θα φύγει ο Σούλης.άλλα είναι αυτά που πρέπει να λύσουν μεταξύ τους (εννοοώ διοίκηση-προπονητής) και όχι τα χρήματα...
KalamarGiannis έγραψε:Με πάικτες σαν τον Σίμτσακ δεν γλιτώνεις υποβιβασμό . Τον Καραποστόλου τον έχω μεγάλη αντιπάθεια, αλλά τουλάχιστον βάζει τα σουτ. Μπορεί να κάνει τον ΑντιΔέδα που έλειπε φέτος.[/size]
σε ομάδα με δημιουργικά guard Που παίζουνε με pick@roll μία χαρά είναι ο Simcak. Σε ομάδα Σούλη, και εγώ λέω όχι. ο Καραποστόλου μου είναι και εμένα μπασκετικά αντιπαθής αλλά στην κατάστασή μας μπορεί να ήταν σούπερ!!!!
KalamarGiannis έγραψε:Για play maker (αλλά όχι απλώς Point guard) αλλαγή του μαυράκου θα πρέπει να κρατήσουμε Ντούβνιακ γιατί δεν βλέπω Έλληνα στυλ Δεμερτζή να μπορεί να δώσει περισσότερα.[/size]
αν μπορείς να κρατήσεις uros ok. αν είναι πάλι να ψάχνουμε Point αμερικάνο ή κοινοτικό, να σκεφτόμαστε αν θα μείνει ο stiggers κλπ. (με άλλον προπονητή δεν θα είχα πρόβλημα με τον δαντε

) καλύτερα μία τριάδα γκαγκα-αποστολίδη-δεμερτζή να έχω το ΠΑΟΚσήδικο κεφάλι μου ήσυχο...