Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sn0ufel4 έγραψε:Επειδή χθες είχα αυτή τη συζήτηση με τον Μπαρκαρουτσο να πω ότι διαφωνώ εντελώς με τη λογική που όπως φαίνεται πάει να χτιστεί το ροστερ φέτος.

Αν θες να παίξεις κ Ευρώπη χρειάζεται να έχεις βάθος στο πάγκο που μπορούν να το δώσουν μόνο Ελληνες. Τέτοιοι προφανώς δεν υπάρχουν πολλοί ελπίζω να κλείσει ο Κατσιβελης για να έχουμε κάποιον οργανωτή ενός στάνταρ επιπέδου και θεωρώ τεράστιο λάθος το ότι δεν έμεινε ο Τσαιρελης

Από τις λίγες φορές που συμφωνώ μαζί σου κατά γράμμα σε ποστ για το μπάσκετ! :opaokara:

Ξαναείδα πρόσφατα μια ψιλοπαλιά συνέντευξη του Μπογρίνιο και είπε ότι ο δυνατός ΠΑΟΚ του Σούλη που τερμάτισε ψηλά (με DJ Cooper κτλ) είχε 2-3 ξένους, όχι περισσότερους. Απλώς οι Έλληνες τότε ήταν παιχταράδες (ένα σκαλί κάτω από Έλληνες γαυροβάζελου).

Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι είναι καλό να γίνει και τώρα. Δώσε τα 200.000€ σε max 3 καλούς πενταδάτους ξένους που θα παίζουν 20-25' (σε εξαιρετικές περιπτώσεις 30') και φέρε Έλληνες με ένα mix νιάτου+αθλητικότητας και εμπειρίας+υψηλό IQ που στα δύσκολα θα βάλουν μια φωνή να πωρώσουν και τους υπόλοιπους.

Στο 21:30

[youtube]OfNkvL4mWAw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο palok πάντως διαφωνεί 100% σε αυτό και εγώ μαζί του.
Εγώ για τους εξής λόγους,τότε ο ΠΑΟΚ είχε μπάτζετ αλλά και δυναμική που μπορούσε να φέρει όποιον Έλληνα ήθελε και δεν τον ήθελαν φυσικά οι δύο λεπρες της Αθήνας.
Τώρα αντε να πάρεις Έλληνα που τον θέλει ο Προμηθέας η ΑΕΧ το περιστέρι ο Άρης και προσεχώς ο Πανιώνιος.
Με τίποτα και θα φανεί σε όλη τη μεταγραφική περίοδο και στην πράξη όχι μόνο στα λόγια που λέω εγώ.
Υπομονή και φέτος να φωτίσει ο Θεός τον Χατζόπουλο να κάνει σωστές επιλογές και από του χρόνου να βαδίσουμε σε μονοπάτια που αξίζει αυτή η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλά, προφανώς τώρα και η δεξαμενή τέτοιων Ελλήνων είναι ΠΟΛΥ μικρότερη, αλλά και οι ανταγωνιστές περισσότεροι, άρα κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει φέτος.

Μ'αρέσουν όσα είπε ο κόουτς για αθλητικούς παίκτες με ένταση να παλεύουν κάθε κατοχή.
Βέβαια, τα έχουμε ξανακούσει, μένει να τα δούμε.
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

Мир έγραψε:Σήμερα μου ήρθε εμαηλ με μερικές μετοχές από παλαιότερη ΑΜΚ. Πρέπει να περάσαν 1,5-2χρόνια, έχω ξεχάσει πότε είχε γίνει η τελευταία.

Σίγουρα σημάδι ότι θα πέσει σημαντική ενίσχυση φέτος το καλοκαίρι :D :D
Άσχετο αλλά έβαλα λεφτά και στις 2 αυξήσεις αλλά ποτέ δεν μου έστειλαν ούτε mail ούτε πήραν τηλ.
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Ο Γκιουζελης λέει συμφώνησε με Αρη!
Καλά δεν το λες και κακό από τη μία αλλά πόσοι Έλληνες μπορεί να είναι διαθέσιμοι πλέον;;;
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Για Νίκο Χουχούμη ακουγεται εντονα, περυσι ξεκινησε στην Α2 με Μυκονο, μετα μετακομισε στην Β' Γερμανιας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ίσα ίσα που πρόλαβα να γράψω. :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Ήταν λίγο καλτ η συνέντευξη του Ιταλού. Είπε τι μπάσκετ θέλει να παίξει χωρίς να χει παίκτες ακόμα (ειπε: θέλουμε να κρατήσουμε όσο λιγότερους παίκτες από την περσινή ομάδα?). Δλδ κι εγώ θέλω να παίξω το μπάσκετ των σελτικς, να χω 2 ταναλιες στα γκαρντ, 2 ευφυείς ψηλούς με τριποντο, και αν βγουν και τίποτα τειτουμ και μπραουν οι άλλοι δύο, όλα καλά :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

palok έγραψε:Ήταν λίγο καλτ η συνέντευξη του Ιταλού. Είπε τι μπάσκετ θέλει να παίξει χωρίς να χει παίκτες ακόμα (ειπε: θέλουμε να κρατήσουμε όσο λιγότερους παίκτες από την περσινή ομάδα?). Δλδ κι εγώ θέλω να παίξω το μπάσκετ των σελτικς, να χω 2 ταναλιες στα γκαρντ, 2 ευφυείς ψηλούς με τριποντο, και αν βγουν και τίποτα τειτουμ και μπραουν οι άλλοι δύο, όλα καλά :opaokara:
Μου άρεσε που επιτέλους θα υπάρχει στόχευση στους παίκτες με βάση το πώς θα θέλει να παίξει ο προπονητής.

Εγώ θα πω μακάρι να έρθει ο Κατσιβελης που είπε ο Κλείτος ότι τον κοιταμε

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Σωστα αυτά που είπε δε λέω, ωραίο το σκεπτικό. Αλλά ρε φίλε δεν έχεις κάποιον παίκτη. Και το μπάτζετ σου είναι τουλάχιστον μικρό.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εντάξει όλα με μια αναλογικότητα.
Φυσικά κ δεν μπορεί να έχει Σλούκα,Ναν, Γκραντ ή λεσορ, μίτο,γκομεθ
Θα πάει όμως σε παίκτες με παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού
Πχ θα μπορούσαμε να πούμε ένα
Γκρίφιν
Νικολαιδης
Χάντς
Φρανκε
Τζος Κάρτερ
Καμπεριδης
Πολευ
Μ.Τζοουνς
Τανουλης
Μαργαρίτης
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

δλδ να κανουμε best of last 5 years plus friends team :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

slt
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

δυστυχως μαύρα τα πράγματα στο Ελληνικό στοιχείο, δε μπορείς να κτυπήσεις κανέναν που τον θέλουν 2 ας πούμε ακόμα ομάδες της 8αδας Α1...
Αν πάρουμε Κατσίβελη θα είναι ΠΟΛΥ μεγάλο βήμα για καλή άμυνα περιφερειακά...μάλλον έκανε κακή χρονιά και δεν τον θέλουν οι άλλοι ....τυχεροι θα μαστε...
Τώρα ΑΝ τα καταφέρει ο Ιταλός να πάρει 6 τέτοιους ξένους παίκτες με αθλητικότητα όπως τους περιέγραψε, μπράβο του... γιατί υπάρχουν και κάτι καλοί στυλ Φράνκε λίγο πιο..ράθυμοι αλλά πολύ χρήσιμοι και αποτελεσματικοί...

Από Έλληνες να έχουμε λίγο αίσθηση, πχ Τσαλμπούρη, , Λίνο, Κιουζέλογλου ΔΕΝ παίρνεις είναι ακριβοί για μας...
για αυτό αν σταματήσει ο Μαργκαρετ η αποδέσμευση Τσαιρ είναι μεγάλο λάθος!
κάνα Τανούλη ίσως (μας πούλησε και μοιάζει και κωλόπαιδο, αλλά κάνω την καρδιά μου πέτρα)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Νικολαιδης στο Μαρουσι ειν ακομα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”