Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
- Maurice_Escargot
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
Καλή ερώτηση. Επίσημα δεν έχει πάρει νούμερο αλλά σίγουρα θα του δώσανε ένα για τα φιλικά.
Sent from my Pixel
Sent from my Pixel
Εσύ είσαι και μπασκετικός και βλέπεις αυτό το ρόστερ και είσαι αισιόδοξος;;;KalamarGiannis έγραψε:Ανακοινώστε Στανόγεβιτς βρεεε
Ως τότε :
σεζόν 2024-25.
#0 Παναγιώτης Λέφας
#2 Cedric Henderson Jr.
#9 Devonte Upson
#10 Jake Forrester
#13 Κωνσταντίνος Ιατρίδης
#18 Νίκος Περσίδης
#19 Δημήτρης Κατσίβελης
#20 Θοδωρής Σκουλαριώτης
#21 Βαγγέλης Γιαννάτος
#23 Κωνσταντίνος Παπαδάκης
#24 Frank Bartley
#31 Χρήστος Μανθόπουλος
#33 Shavar Reynolds Jr.
#34 Rocky Kreuser
Μας λένε κάτι παπαριες ότι πάμε για φούντο...
Εγω λέω ότι δίδυμο σαν το Κατσίβελης Μπάρτλεϊ στα γκαρντ. Ισορροπία από το τριάρι που σκοτώνει και δύναμη στη ρακέτα από τους 3 ξένους, ΔΕΝ έχουν οι ομάδες με τις φαντεζί μεταγραφές, τους Κασελακηδες τους Λουντζηδες και ξέρω γω...
Και βλέπεις Παπαδάκη, Κατσιβελη,Περσίδη,Ιατρίδη και ξυνιζεις με Λούντζης και Κασελακη;;;
Θα φτάσει λογικά οβερ 10 ξένους,θα ψάχνει Έλληνες, μακάρι να μην χρειαστεί προπονητή άλλον και σίγουρα για να σωθεί η χρόνια θα ψάχνουμε κομμένο αστέρα του ΝΒΑ να κάνει ρισταρτ!
Κρίμα για το μέγεθος του Θανάση...
Λεφτά πεταμένα...
Μακάρι να βγουν δύο παιδάκια αλλά δεν φαίνεται...
Για 7βδομο όπως είπε κάποιος παλιότερα και τον Εμπιντ να πάρει δύσκολα...
- KalamarGiannis
Κοίτα φίλε μου
- κατ αρχάς, πρώτα απ όλα που λένε, νοιώθω ότι αυτή την ομάδα ΑΝ απομείνει κάποιος να τη στηρίξει, αυτός θα είμαι εγώ. Εγώ θα πουλούσα την ψυχή μου στο διάβολο για να ξαναγεννηθώ ως νέος Curry+Antetokoympo+Magic+Jordan, ο καλύτερος παίκτης ever που χει δει το άθλημα, ασταμάτητος, να παίζω ΝΒΑ αλλά να παίρνω και το αεροπλάνο και να δίνω το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ κάθε κάθε κάθε χρόνο σε μια καριέρα 25 ετών...
εναλλακτικά το όνειρο λέει να κερδίσω το αμερικάνικο το λαχείο, αυτό με το 1 δις, και να κάνω τον ΠΑΟΚ μόνιμο πρωταθλητή Ευρώπης με μπάτζετ όσο οι Ρεαλ Μακαμπί και οι άλλοι μαζί...
άρα καταλαβαίνεις ότι όχι , δε με χαλάει ο Κατσίβελης, ούτε ο Μπάρτλευ, έχω δει πολύ χειρότερα...
ναι με αρέσει ο Κασελάκης- κι αυτό γιατι μου αρέσουν σχεδόν όλοι οι παίκτες που χειροκρότησα με τη φανέλα μας. Και σίγουρα είναι ΠΟΛΥ χρησιμότερος παίκτης από τον Περσίδη...ο δικός μας ομως είναι μικρός και αν το παλέψει δεν έχει ταβάνι το πόσο μπορεί να βελτιωθεί...
τώρα, ας ξαναπούμε τα βασικά: προεξοφλείς ότι θα αλλάζουμε ξένους, ίσως προπονητή, θα πάμε χάλια κτλ...
θα σου πω ότι μπάσκετ δεν παίζουν τα στατιστικά. Παίζει το σύνολο, η χημεία, τα αποδυτήρια, το κοουτσάρισμα...
πως λοιπόν χωρίς να έχουμε δει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά ακόμη, να πούμε ότι η ομάδα θα ναι χάλια;
ναι με βάση το μπάτζετ θα ανταγωνιζόμαστε τα Λαύρια. Το ξέρουμε. Τελευταία χρονιά...
τίποτα δε μας σκοτώνει, γινόμαστε πιο δυνατοί...
και μαντέψτε... σύντομα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
- κατ αρχάς, πρώτα απ όλα που λένε, νοιώθω ότι αυτή την ομάδα ΑΝ απομείνει κάποιος να τη στηρίξει, αυτός θα είμαι εγώ. Εγώ θα πουλούσα την ψυχή μου στο διάβολο για να ξαναγεννηθώ ως νέος Curry+Antetokoympo+Magic+Jordan, ο καλύτερος παίκτης ever που χει δει το άθλημα, ασταμάτητος, να παίζω ΝΒΑ αλλά να παίρνω και το αεροπλάνο και να δίνω το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ κάθε κάθε κάθε χρόνο σε μια καριέρα 25 ετών...
εναλλακτικά το όνειρο λέει να κερδίσω το αμερικάνικο το λαχείο, αυτό με το 1 δις, και να κάνω τον ΠΑΟΚ μόνιμο πρωταθλητή Ευρώπης με μπάτζετ όσο οι Ρεαλ Μακαμπί και οι άλλοι μαζί...
άρα καταλαβαίνεις ότι όχι , δε με χαλάει ο Κατσίβελης, ούτε ο Μπάρτλευ, έχω δει πολύ χειρότερα...
ναι με αρέσει ο Κασελάκης- κι αυτό γιατι μου αρέσουν σχεδόν όλοι οι παίκτες που χειροκρότησα με τη φανέλα μας. Και σίγουρα είναι ΠΟΛΥ χρησιμότερος παίκτης από τον Περσίδη...ο δικός μας ομως είναι μικρός και αν το παλέψει δεν έχει ταβάνι το πόσο μπορεί να βελτιωθεί...
τώρα, ας ξαναπούμε τα βασικά: προεξοφλείς ότι θα αλλάζουμε ξένους, ίσως προπονητή, θα πάμε χάλια κτλ...
θα σου πω ότι μπάσκετ δεν παίζουν τα στατιστικά. Παίζει το σύνολο, η χημεία, τα αποδυτήρια, το κοουτσάρισμα...
πως λοιπόν χωρίς να έχουμε δει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά ακόμη, να πούμε ότι η ομάδα θα ναι χάλια;
ναι με βάση το μπάτζετ θα ανταγωνιζόμαστε τα Λαύρια. Το ξέρουμε. Τελευταία χρονιά...
τίποτα δε μας σκοτώνει, γινόμαστε πιο δυνατοί...
και μαντέψτε... σύντομα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
- BlackMagicPAOK
Τι ωραία όνειρα είναι αυτά;
Curry+Antetokoympo+Magic+Jordan =
Space Jam 2024 (No 3) = KalamarGiannis!!
Έχουμε πίστη στον Ιταλό και στα νέα παιδιά!
Curry+Antetokoympo+Magic+Jordan =
Space Jam 2024 (No 3) = KalamarGiannis!!
Έχουμε πίστη στον Ιταλό και στα νέα παιδιά!
- KalamarGiannis
ΠΩ ΡΕΕΕΕ ξενέρα...αποδεσμεύεται ο Στανόγεβιτς, δε θα τον ξαναδουμε με το 35 να γράφει τα τρίποντά του, και να σπρώχνεται με τον άλλο Γιούγκο τον ταβερνιάρη που κατεβάσαν οι Σκοπιανοί, κι όπως εύστοχα είπε ο Φρι είναι σαν τον Ράτζα αν έπαιζε ακόμα ως σήμερα ο Ράτζα...
- kataramenos5
- KalamarGiannis
εγώ τον έκρινα με δεδομένο ότι είναι βαρύς για 2.02 πόσο είναι...
μπορούσε να σπρώξει στο 4,
έχει πολύ καλό σουτ απέξω, σε όλα τα ματς έβαλε 2 τριποντάκια, χθες 1.
ξέρει να κινείται στο χώρο...
τώρα τα συγκρίνω αυτά με τον περσινό Μαργαρίτη, και λέω ε. πόσο διαφορά να ναι...
ο παίκτης χρειαζόταν , ή έστω άλλος για συμπλήρωμα... Αυτά που ακούγονται για Γιάνκοβιτς το επιβεβαιώνουν...
μπορούσε να σπρώξει στο 4,
έχει πολύ καλό σουτ απέξω, σε όλα τα ματς έβαλε 2 τριποντάκια, χθες 1.
ξέρει να κινείται στο χώρο...
τώρα τα συγκρίνω αυτά με τον περσινό Μαργαρίτη, και λέω ε. πόσο διαφορά να ναι...
ο παίκτης χρειαζόταν , ή έστω άλλος για συμπλήρωμα... Αυτά που ακούγονται για Γιάνκοβιτς το επιβεβαιώνουν...
- KalamarGiannis
..ήδη ο Λέφας έδειξε πράγματα...kormi έγραψε:Εσύ είσαι και μπασκετικός και βλέπεις αυτό το ρόστερ και είσαι αισιόδοξος;;;KalamarGiannis έγραψε:Ανακοινώστε Στανόγεβιτς βρεεε
Ως τότε :
σεζόν 2024-25.
#0 Παναγιώτης Λέφας
#2 Cedric Henderson Jr.
#9 Devonte Upson
#10 Jake Forrester
#18 Νίκος Περσίδης
#19 Δημήτρης Κατσίβελης
#20 Θοδωρής Σκουλαριώτης
#21 Βαγγέλης Γιαννάτος
#24 Frank Bartley
#31 Χρήστος Μανθόπουλος
#33 Shavar Reynolds Jr.
#34 Rocky Kreuser
Μας λένε κάτι παπαριες ότι πάμε για φούντο...
Εγω λέω ότι δίδυμο σαν το Κατσίβελης Μπάρτλεϊ στα γκαρντ. Ισορροπία από το τριάρι που σκοτώνει και δύναμη στη ρακέτα από τους 3 ξένους, ΔΕΝ έχουν οι ομάδες με τις φαντεζί μεταγραφές, τους Κασελακηδες τους Λουντζηδες και ξέρω γω...
Και βλέπεις Παπαδάκη, Κατσιβελη,Περσίδη,Ιατρίδη και ξυνιζεις με Λούντζης και Κασελακη;;;
Θα φτάσει λογικά οβερ 10 ξένους,θα ψάχνει Έλληνες, μακάρι να μην χρειαστεί προπονητή άλλον και σίγουρα για να σωθεί η χρόνια θα ψάχνουμε κομμένο αστέρα του ΝΒΑ να κάνει ρισταρτ!
Κρίμα για το μέγεθος του Θανάση...
Λεφτά πεταμένα...
Μακάρι να βγουν δύο παιδάκια αλλά δεν φαίνεται...
Για 7βδομο όπως είπε κάποιος παλιότερα και τον Εμπιντ να πάρει δύσκολα...
η ομάδα στο πρώτο φιλικό με κόσμο δε σταμάτησε επί 40' να πεινάει για άμυνα...
έχει πολλούς τρόπους να παίξει γρήγορα και να πάει σε μεγάλα σκορ...
και κάτι που ξέχασα στη χθεσινή μου ανάλυση:
ΠΟΛΛΑ DEFLECTIONS στις πάσες του αντιπάλου...
ΟΚ δε θα περάσεις τη χάρτινη, αλλά δεν είμαστε και τόσο για τ'ανάθεμα...
- KalamarGiannis
Αναρωτιόμουν ΑΝ ο Απσον είναι ο σταθερός έμπειρος ψηλός που αναμένουμε να ναι, κι ο Φόρεστερ αυτό που μας γέμισε ελπίδες στα πρώτα φιλικά, πόσο καλοί είμαστε στο 5...Ίσως η πιο δυνατή μας θέση φέτος.
Και κάτι άλλο;, μπορούν να παίξουν μαζί;
... ΥΓ
Αν βγάλεις τους μικρούς, έχουμε
σεζόν 2024-25.
#0 Παναγιώτης Λέφας
#2 Cedric Henderson Jr.
#9 Devonte Upson
#10 Jake Forrester
#18 Νίκος Περσίδης
#19 Δημήτρης Κατσίβελης
#20 Θοδωρής Σκουλαριώτης
#21 Βαγγέλης Γιαννάτος
#24 Frank Bartley
#31 Χρήστος Μανθόπουλος
#33 Shavar Reynolds Jr.
#34 Rocky Kreuser
δηλ. 10 παίκτες και τον Λέφα...
Θα χρειαζόταν άλλος ένας ψηλός (κι άλλος ένας κοντός), κανονικοί μάχιμοι παίκτες...
Και κάτι άλλο;, μπορούν να παίξουν μαζί;
... ΥΓ
Αν βγάλεις τους μικρούς, έχουμε
σεζόν 2024-25.
#0 Παναγιώτης Λέφας
#2 Cedric Henderson Jr.
#9 Devonte Upson
#10 Jake Forrester
#18 Νίκος Περσίδης
#19 Δημήτρης Κατσίβελης
#20 Θοδωρής Σκουλαριώτης
#21 Βαγγέλης Γιαννάτος
#24 Frank Bartley
#31 Χρήστος Μανθόπουλος
#33 Shavar Reynolds Jr.
#34 Rocky Kreuser
δηλ. 10 παίκτες και τον Λέφα...
Θα χρειαζόταν άλλος ένας ψηλός (κι άλλος ένας κοντός), κανονικοί μάχιμοι παίκτες...
- KalamarGiannis
Έτσι όπως την είδαμε την ομάδα ως τώρα, μπορούμε άνετα ναιλαμε για αλλαγές ξένων...
Κρούζερ, Απσον πρώτοι πρώτοι...
Κρούζερ, Απσον πρώτοι πρώτοι...
Οι Έλληνες είναι πολύ λίγοι (και αριθμητικα).είπαμε για να παίξει σταθερά αυτή η ομάδα, πρέπει οι 6 ξένοι να παίξουνε από 7/10 και πάνω. Κλειδί ο kreuser ο οποίος καλύπτει (?) Το 4 για 35+ λεπτα! Ποιος (πως) το σκέφτηκε αυτό?
- kataramenos5
Εγώ τον Απσον θελω να υον δω κανα δυο παιχνιδια ακομα.Νομιζω ειχε και τραυματισμο .
Προφανώς και είναι πολύ νωρίς. Αλλά βλέπω τα πρώτα 10 ματς στην α1 (στα οποια εμεις λογικα πρεπει να μαστε και μισο βημα πιο μπροστά απο τους αλλους) και με πιάνει ίλιγγος.
- kataramenos5