Κανόνες Λειτουργίας του Forum

Τελευταία νέα, Ανακοινώσεις και Κανόνες Λειτουργίας του Forum...

Κανόνες Λειτουργίας του Forum

Δημοσίευσηαπό Stallion » Τετ 05 Δεκ 2007, 19:48

Το forum του PAOKmania.gr είναι ένας διαδικτυακός χώρος/ηλεκτρονικός πίνακας ανακοινώσεων/συζητήσεων όπου επικοινωνούν και εκφράζουν τις απόψεις τους οι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ - μέλη του site. Η επικοινωνία αυτή πρέπει να εκφράζεται σε κόσμιο επίπεδο, με σεβασμό στον κάθε συνάνθρωπό μας και στόχο την δημοκρατική έκφραση όλων των οπαδών για το καλό της ομάδας. Οι απόψεις αυτές είναι καθαρά προσωπικές και δεν αποτελούν κατ’ οιοδήποτε τρόπο απόψεις του PAOKmania.gr.
Σε συνέχεια των γενικών κανόνων χρήσης του ιστότοπου, τους οποίους με την είσοδο, παραμονή και χρήση των υπηρεσιών του κάθε χρήστης τεκμαίρεται πως αποδέχεται αναντίρρητα όπως έχουν αναρτηθεί στην κεντρική σελίδα (http://www.Paokmania.gr) και προβλέπουν τον σεβασμό όλων των κανόνων της νομοθεσίας και της καλοπροαίρετης συμμετοχής σε συζητήσεις, αναρτήσεις, κρίσεις για το δημόσιο βίο και τον αθλητισμό, καθώς και της δημοκρατικής και μη παραβατικής έκφρασης απόψεων και ιδεών, τονίζουμε επιπλέον πως για την σωστή λειτουργία του forum (οργάνωση, ευαναγνωσιμότητα, ευκολία, ταχύτητα) υπογραμμίζουμε:

1. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ την αντίθετη γνώμη. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μας, όμως αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως μπορούμε να ειρωνευτούμε, να κοροϊδέψουμε ή να επιτεθούμε σε όποιον διαφωνούμε. Μπορούμε ΠΑΝΤΑ να απαντήσουμε ήρεμα και, κυρίως, με επιχειρήματα.

2. Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, λήψη ή εκτέλεση εντολών τρίτων συμφερόντων χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, καθώς και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.

3. Τα νέα μέλη για τις πρώτες 100 δημοσιεύσεις τους χρειάζονται έγκριση από κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή, με στόχο την αποφυγή παραβατικών ή έκνομων συμπεριφορών, καθώς και για την επιβεβαίωση της καλοπροαίρετης συμμετοχής του εκάστοτε μέλους. Ανάλογα τον φόρτο και την διαθεσιμότητα αυτών μπορεί να χρειαστούν λίγα λεπτά έως ακόμα και αρκετές ώρες για την εμφάνιση των μηνυμάτων σας.

4. Όσον αφορά τα μηνύματα σας:
- μη χρησιμοποιείτε αποκλειστικά ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
- αποφεύγετε τα πολλά χρώματα και διαφορετικές γραμματοσειρές.
- αποφύγετε όσο γίνεται τις περιττές, ειδικά πολλαπλές, παραθέσεις ή τις παραθέσεις πολύ μεγάλων κειμένων. Μπορείτε να κόψετε την μέση τους με τη χρήση αποσιωπητικών [...] ώστε να διακρίνεται πως έχετε κόψει κείμενο.
- χρησιμοποιήστε παραγράφους στα μεγάλα κείμενα ώστε να διαβάζονται πιο εύκολα.
Έτσι τα μηνύματα μας γίνονται πολύ ευκολότερα στην ανάγνωση τους, χωρίς να κουράζουμε τα υπόλοιπα μέλη.

5. Επίσης μην ξεχνάτε να:
- αποστέλλετε μηνύματα (posts) που έχουν σχέση με το θέμα (thread).
- μη χρησιμοποιείτε παράθεση (quote) όταν απαντάτε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ.
- γράφετε μόνο Ελληνικά.

6. Όταν δημιουργείτε καινούργια θέματα:
- δημιουργείτε θέματα (threads) στις σχετικές ενότητες (forums).
- δίνετε επεξηγηματικούς τίτλους και με σχέση στο θέμα που ακολουθεί. Να μην χρειάζεται κάποιος να "μαντέψει" το περιεχόμενο του θέματος.
- μην δημιουργείτε θέματα με περιεχόμενο που ήδη υπάρχει.

7. Για τις υπογραφές:
- χρησιμοποιείτε φωτογραφίες οι οποίες είναι μικρές σε μέγεθος - μέχρι 20k - στις υπογραφές και το άβαταρ προς αποφυγή καθυστέρησης της φόρτωσης των σελίδων.
- χρησιμοποιείτε υπογραφές μίας ή δύο γραμμών το πολύ.
- ισχύει ότι και στα μηνύματα για χρώματα, μεγέθη και λοιπή επεξεργασία.
- αν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης σε διαδικτυακά fora (tapatalk), απενεργοποιήστε την υπογραφή του. Κανένας δε θέλει να βλέπει από που το στείλατε και απλά κουράζει χωρίς λόγο.

8. Απαγορεύονται και θα τροποποιούνται ή διαγράφονται άμεσα θέματα ή μηνύματα τα οποία:
- περιέχουν ύβρεις, άλλες δυσφημιστικές εκφράσεις και περιεχόμενο, ή/και προσβάλουν ή θίγουν κατ’ οιοδήποτε τρόπο τρίτους και ειδικά επώνυμα.
- περιέχουν παραπομπές στο διαδίκτυο που έχουν κερδοσκοπικό, παραβατικό, έκνομο, ανήθικο ή άσεμνο χαρακτήρα ή καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ ή κάποιο ενεργό μέλος.
- επαναλαμβανόμενα πανομοιότυπα μηνύματα από τον ίδιο χρήστη, ή και θέματα και από άλλους χρήστες.

9. Τέλος, για τη δημοσίευση άρθρων:
- ΠΑΝΤΑ προέχει η χρήση κειμένων ή άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στην κεντρική σελίδα του Paokmania.gr, με στόχο την αποφυγή αναπαραγωγής ψευδών, παράνομων ή μη εξουσιοδοτημένων κειμένων και απόψεων.
- Απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων προς άρθρα, κάνουμε ΠΑΝΤΑ την παράθεση αυτών. Δεν προσφέρουμε δωρεάν διαφήμιση και ούτε θα το κάνουμε αυτό στον οποιονδήποτε.
- Απαγορεύονται άρθρα από ιστοσελίδες που δείχνουν επανειλημμένα πως ΔΕΝ σέβονται τον ΠΑΟΚ, δεν τηρούν κανόνες δεοντολογίας ή ακόμη και κοινής λογικής, έχοντας προβεί επανειλημμένως σε κρίσεις και προσεγγίσεις κακοπροαίρετες, δυσφημιστικές, υστερόβουλες, παράλογες ή/και κερδοσκοπικές (clickbait, παραπλανητικό περιεχόμενο ή τίτλος κ.λπ.). Η αναλυτική καταγραφή τέτοιου είδους ιστοσελίδων έχει επιχειρηθεί πολλάκις στο παρελθόν, δίχως επιτυχία καθώς συχνά προστίθενται νέες. Καλούμε όλους τους χρήστες να είναι ενήμεροι και προσεκτικοί στην έμμεση ή άμεση διαφήμιση ιστοσελίδων, δημοσιογράφων, αρθρογράφων ή κριτικών, με στόχο τον σεβασμό σε όλα τα τμήματα και τους αθλητές του ΠΑΟΚ αλλά και τρίτων ομάδων.
Η παράβαση των παραπάνω θα δημιουργεί δυσχέρειες στην λειτουργία όλου του forum, ως εκ τούτου η παρατήρηση συνεχών παραβάσεων από συγκεκριμένο χρήστη θα οδηγεί στην οριστική στέρηση της δυνατότητας συμμετοχής.

Επίσης, απαγορεύεται η εγγραφή με μη έγκυρο email. Νέοι λογαριασμοί με προσωρινό email θα διαγράφονται. Εάν κάποιο email δεν υπάρχει πλέον, παρακαλούμε ενημερώστε την ομάδα διαχείρισης για την αλλαγή του.

Εν κατακλείδι:
Όπως τονίζεται και στους γενικούς κανόνες του Paokmania.gr, η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί μια ειλικρινή, μη υστερόβουλη προσπάθεια φίλων του ΠΑΟΚ και καθένας είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει, να εκφραστεί, ακόμη και να αντιπαρατεθεί με άλλα μέλη, πάντοτε εντός των πλαισίων της νομιμότητας, της καλής προαίρεσης και της κοινής λογικής.
Καλούμε όλα τα μέλη να δείξουν σεβασμό σε όλους τους κανόνες και να μην προβαίνουν σε πράξεις αξιόποινες, παραβατικές, παράνομες, επιθετικές, χυδαίες, ανήθικες, δυσφημιστικές ή καθ’ οποιονδήποτε άλλο τρόπο αρνητικές.
Τονίζουμε πως η ιστοσελίδα και το Forum δεν αποτελεί δημοσιογραφική επιχείρηση με την στενή έννοια του όρου (επαγγελματικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης ενταγμένο σε Ενώσεις συντακτών ή οποιοδήποτε Όμιλο μαζικής ενημέρωσης). Ως εκ τούτου καλούμε άπαντες να σεβαστούν την προσπάθεια, τον κόπο και την προσπάθεια των διαχειριστών και να τηρήσουν τους όρους και τους κανόνες της ιστοσελίδας και της νομιμότητας. Κάθε παραβατική συμπεριφορά θα αντιμετωπίζεται το συντομότερο δυνατό.
Άβαταρ μέλους
Stallion
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 138
Εγγραφή: Τρί 04 Δεκ 2007, 05:01
Τοποθεσία: Salonica

Δημοσίευσηαπό VAGGT » Δευτ 15 Δεκ 2008, 01:37

Νέοι όροι χρήσης και κανόνες του forum,chat και γενικότερης χρήσης του site υπάρχουν στο παρακάτω link

http://www.paokmania.gr/%CF%8C%CF%81%CE ... E%B7%CF%82
Άβαταρ μέλους
VAGGT
 
Δημοσιεύσεις: 729
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:30
Τοποθεσία: SALONICA!!!!

Re: Κανόνες Λειτουργίας του Forum

Δημοσίευσηαπό Kareena4ever » Παρ 20 Μαρ 2009, 13:42

Οσοι εχετε κειμενο στην υπογραφη σας στο φορουμ με τεραστιο μηκος, προσαρμοστε το κειμενακι σας με οποιο τροπο θελετε, αρκει να μην ξεχειλωνετε την σελιδα και να μην ξεπερνατε τις 3 σειρες.
Ευχαριστω.
Εικόνα
Lost in a dream of mirrors, i only dream in black and white to save me from myself. When they arrive i'm gone, when they find me i'm someone else. प अ ओ क
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
 
Δημοσιεύσεις: 356
Εγγραφή: Παρ 11 Ιαν 2008, 18:17
Τοποθεσία: PAOKISTAN

Re: Κανόνες Λειτουργίας του Forum

Δημοσίευσηαπό novito » Πέμ 25 Φεβ 2010, 18:49

Απο δω και πέρα δεν θα επιτρέπονται ποσταρισματα μονο με link καποιας σελιδας, χωρις το πλήρες κείμενο/ρεπορτάζ, για ευνόητους λόγους. Το paokmania δεν αποτελεί μέσο διαφήμισης για καμμία σελίδα! Ποσταρίσματα που θα περιέχουν μόνο link θα τροποποιούνται αρχικά, ενω αν εξακολουθεί κάποιος χρήστης να αγνοεί τον κανόνα, θα μπανάρεται.
Άβαταρ μέλους
novito
 
Δημοσιεύσεις: 7709
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Κανόνες Λειτουργίας του Forum

Δημοσίευσηαπό pgetsos » Πέμ 01 Σεπ 2016, 14:11

Οι κανόνες ενημερώθηκαν
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Κανόνες λειτουργίας του φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
pgetsos
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 11537
Εγγραφή: Τετ 27 Απρ 2011, 15:50

Re: Κανόνες Λειτουργίας του Forum

Δημοσίευσηαπό pgetsos » Παρ 08 Σεπ 2017, 21:46

Οι κανόνες ενημερώθηκαν
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Κανόνες λειτουργίας του φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
pgetsos
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 11537
Εγγραφή: Τετ 27 Απρ 2011, 15:50

Re: Κανόνες Λειτουργίας του Forum

Δημοσίευσηαπό pgetsos » Κυρ 09 Ιουν 2019, 12:59

Οι κανόνες ενημερώθηκαν
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Κανόνες λειτουργίας του φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
pgetsos
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 11537
Εγγραφή: Τετ 27 Απρ 2011, 15:50

Re: Κανόνες Λειτουργίας του Forum

Δημοσίευσηαπό pgetsos » Κυρ 23 Ιαν 2022, 23:44

Οι κανόνες ενημερώθηκαν
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Κανόνες λειτουργίας του φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
pgetsos
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 11537
Εγγραφή: Τετ 27 Απρ 2011, 15:50


Επιστροφή στο Νέοι χρήστες? Διαβάστε πρώτα....

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης