giapasabc_o_ karpouzasPsagmenos4.................. καθώς αν ήταν να συνεχίσουμε μαζί του την προηγούμενη εβδομάδα θα είχε διαρρεύσει. ....................
................Η τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ξεκάθαρη: «Ως απάντηση σε μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων, υπογραμμίζουμε ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο προπονητής μας. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τις διαρροές απ´ όπου κι αν προέρχονται»....................
Ποια είναι η γνώμη σου , σε σχέση κιόλας με αυτό που παρέθεσες;
Ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα και πως όλα είναι σωστά και τακτοποιημένα και σχεδιάζουμε την ομάδα για τα προκριματικά ;
η γμωνη μου δεν εχει καμμια σημασια απο την στιγμη που το ποδοσφαιρικο τμημα του ΠΑΟΚ δεν το βλεπουμε με τον ιδιο τροπο.....
η χρονια που περασε ...εγω λεω...οτι ειναι ενας ...απο τους πολλους κανονες...του ποδοσφαιρου...
εσυ θεωρεις οτι ειναι η ...εξερεση...
να σου πω... ο βαζελος ξερει πιυ θα παιζει και...περιμενει..τον λουτσεσκου...ο παπορατζης μετα τα ραλι ...κοιταει...τον λεκο....
ο γαυρος καθε μερα ...οπως..καθε χρονο βγαζει ονοματα αβερτα κουβερτα.............
και ο τσαλτιδης κοιταει την ουνιον σεν σιλουαζ που πηρε τιτλο μετα απο 90 χρονια....
ο τζορματζογλου ανεβασε αρθρο που ...την λεει ...στους αρδ απο την ρουμανια γιατι δεν προσεχουν για το τι γραφουν για τον ΠΑΟΚ
και εμεις ...εδω...πιστευουμε οτι η γκοτζαρεβα ειναι ενα απο τα προβληματα του ΠΑΟΚ....
εσυ πες μου κοιτωντας τα τελευταια ...90...χρονια...
τι διαφορετικο βλεπεις απο το συνολο του...ελληνικου ποδοσφαιρου....
σκεψου τι....βλεπει...ο οπαδος της γιουβε η της μανγιου