Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 25′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 38′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 42′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 44′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 45′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 47′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.

deathmassiousEttien26Μετά το "προπονητής μας είναι ο Λουτσέσκου" νομίζω ότι μένει.Ή δεν έχει ληφθεί ακόμα η απόφαση και με τη διάψευση κερδίζουν χρόνο.
Αν είχαν σκπό να τον διώξουν και να έφερναν αύριο ή μεθαύριο άλλον προπονητή δεν θα είχε νόημα η σημερινή διαρροή.

gk.box16ReignManpsykomanΑς παει στον βαζελο να τον καταστρεψει οπως κατεστρεψε κι εμας...
Aν φυγει απο τον ΠΑΟΚ, στα τετοια μας που θα παει.
Ο ΠΑΟΚ να φερει καλυτερο
Ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ
gk.box16ReignManpsykomanΑς παει στον βαζελο να τον καταστρεψει οπως κατεστρεψε κι εμας...
Aν φυγει απο τον ΠΑΟΚ, στα τετοια μας που θα παει.
Ο ΠΑΟΚ να φερει καλυτερο
Ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ
Ettien26deathmassiousEttien26Μετά το "προπονητής μας είναι ο Λουτσέσκου" νομίζω ότι μένει.Ή δεν έχει ληφθεί ακόμα η απόφαση και με τη διάψευση κερδίζουν χρόνο.
Αν είχαν σκπό να τον διώξουν και να έφερναν αύριο ή μεθαύριο άλλον προπονητή δεν θα είχε νόημα η σημερινή διαρροή.
Αυτό θα είχε λογική εάν θα πάρουν απόφαση μετά από π.χ. 2 εβδομάδες.
Δεν μπορεί η υπόθεση να τραβήξει τόσο σε μάκρος.
Για ποιο λόγο να κερδίσουν χρόνο ? Εδώ και τόσες μέρες άλλωστε κυριαρχεί η ασάφεια.
Σε 2-3 μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα οπότε θα μου φανεί παράξενο εάν κάνουν κάτι διαφορετικό από την σημερινή ανακοίνωση,
Μπορεί βέβαια και να γράφω και αρλούμπες και τα πράγματα όντως να είναι διαφορετικά.
prist64να τα βρουνε στην αποζημιωση?
prist64να τα βρουνε στην αποζημιωση?