Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 1 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 1 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 1 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 15 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 15 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
joshuaΠοια είναι ακριβώς τα μισά γεγονοτα; Τεσπα δεν εχει νόημα είμαι υποκριτης. Την επόμενη φορά που θα μπινελικωνει κανείς πχ στο παλατάκι κάνα Μπαρτζωκα αν αυτός πηδηξει τα κάγκελα και πάρει στο κυνήγι κανέναν να θυμηθείτε να πείτε ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί,με ένα πρόστιμο είμαστε οκ...

potamdaΠόσο διάστημα είναι εύλογο;
joshuapotamdaΠόσο διάστημα είναι εύλογο;
Αν έχει κάποια σημασία η γνώμη μου θεωρώ άκρως υπερβολική τη τιμωρία για το περιστατικό στον πρώτο αγώνα όπου οι 15 μέρες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ θα ήταν υπεραρκετες και στη δεύτερη περίπτωση εύλογο θεωρώ τον ένα μήνα. Δεν είμαι όμως εγώ νομοθέτης,απλά λέω ότι μια τιμωρία απουσίας όχι προφανώς των 4 μηνών δεν μου ακούγεται παράλογη για το συγκεκριμένο περιστατικό. Άποψη μου είναι δεν χρειάζεται να συμφωνουμε.

joshuaΠεστα στους δικηγόρους μας που δεν εμφάνισαν κανένα περιστατικό όπως αυτά που αναφέρεις,απλα οτι ενα αυτοκινητο σταματησε μπροστα απο το πουλμαν.. Το έγραψε και ο φίλος πιο πάνω. Από τη πρώτη στιγμή περίμενα να ακούσω κάποιου είδους σοβαρη πρόκληση,καποιο επεισόδιο,κάτι ρε αδερφέ που να δικαιολογεί σε ένα βαθμό την αντίδραση ,να εμφανιστεί κάποιο βιντεο από τη πλευρά μας ρε ,έστω με ένα μπινελίκι. Ε δεν...
navigator11Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τελικά, θα μάθουμε ποτέ τι στον π@υτσο ισχύει με την παρέμβαση των κωλόχαρτων στην πρωτοβάθμια διαδικασία; Ήταν όντως άκυρη; Ναι ή όχι; Αν ναι, το ότι επετράπη να παρέμβει, τροφοδοτώντας προφανώς την πρόθυμη εκδικάσασα με το άνευ ήχου βίντεο, που όφειλε, υποθέτω, να μη ληφθεί υπόψη, βοηθάει και τον πλέον αφελή να αντιληφθεί τι ξανασυνέβη. Όλα τα άλλα τα βρίσκω πραγματικά παντελώς ανούσια προς κουβέντα.

abc_o_ karpouzasεχω μια ...φαντασια....
τελευταια αγωνιστικη στα πλευ οφ μεσα στην παπαρενα και το διπλο να δινει τιτλο σε εμας και ενα ..παλαμαρι..στα χανουμια...
και μετα φιλακια και κολοδακτυλα ...