arrwstosΜπαρκαρούτσοςΕν τω μεταξύ, όλοι εσείς που καρκινιάζετε τη ψυχή σας με τις μεταγραφές και γουστάρετε αυτή τη τοξικότητα, στο μπάσκετ δεν γουστάρετε να πλησιάσετε γιατί έχει μιζέρια και χρέη ξέρω 'γώ.
Είστε περιπτωσάρες.
Αυτό πάλι πως προκύπτει; Οκ, τις περισσότερες φορές από το 2006 που πηγαίνω στο μπάσκετ είμαστε τρεις και ο κούκος (με αναλαμπές), αλλά πως σκατά συνδέεται αυτό με τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο; Πως η άποψη και η κριτική γίνεται γουστάρισμα της τοξικότητας; Παίζει κάποιος άτυπος διαγωνισμός αυθαίρετου συμπεράσματος; Να εγγραφώ αν είναι, μπορεί και να κερδίσω.
Eγώ φίλε μου το έχω ξαναγράψει, από όσους διατυπώνονται αγωνίες για τη στασιμότητα και το ελλειπές για 3 διοργανώσεις ρόστερ, δε βλέπω κανενός είδους τοξικότητα, αχαριστία προς την οικογένεια που διοικεί και λοιπά φαιδρά που έχουν ειπωθεί άμεσα ή έμμεσα. Αντίθετα βλέπω μόνιμες μπιχτές από την αντίθετη πλευρά και μια μόνιμη τάση ισοπέδωσης και εξίσωσης της κριτικής, της απλής καταγραφής των γεγονότων και της ποδοσφαιρικής ανάλυσης του καθενός, σε γκρίνια, τοξικότητα, μιζέρια.
Διανύουμε το τελευταίο 24 ώρο των μεταγραφών και η ομάδα έχει αριθμητικό και ποιοτικό κενό στους κεντρικούς αμυντικούς και σίγουρα ποιοτικό κενό στα κεντρικά χαφ.
Ανεξάρτητα από τη γνώμη του καθενός που είναι προσωπική, το γεγονός ότι έχεις 3 σέντερ μπακ, ενώ μάλιστα γνώριζες πως θα κινηθεί η κατάσταση με τους υπάρχοντες, είναι ΛΑΘΟΣ και ότι είδους σπαθιά και να καταπιεί ο Ραζβάν και η ομάδα και το Europa League να πάρουμε με Θυμιάνη βασικό, δεν παύει να είναι λάθος ότι πας με 3 σέντερ μπακ, συγκεκριμένης δυναμικής σε 3 διοργανώσεις.
Προσωπικά, όπως και όλοι, μέχρι να κλείσει η λίστα ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατόν, ΟΛΟΙ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ και ας πέσει ο καθένας 1000% έξω σε ότι έχει πει!