1
Απίστευτα πράγματα έχουν γραφτεί τις δύο τελευταίες μέρες και δυστυχώς αυτό δείχνει ότι το δηλητήριο των εχθρών μας και οι ειρωνείες τους για το μυαλό ή την οικονομική επιφάνεια του Ιβάν ή τις προθέσεις του ή και όλα μαζί έχουν ψήσει πολλούς ΠΑΟΚτσήδες.
2
Έχει ξεφτιλίιστεί επίσης με το χειρότερο τρόπο ένας νέος παίχτης μας, ο Θυμιάνης, ενώ έχει εκφραστεί και η απορία αν θα έπαιζε στο Ολντ Τραφορντ ή στο Καραϊσκάκη. Ναι ρε, θα έπαιζε! Πέρυσι κιόλας ξεφτίλισε μόνος του και γαυρο και χανουμι. Ο Νάσμπεργκ κι ο Τσιγγάρας δηλαδή γιατί θα έπαιζαν; Αλλά εμείς θέλουμε τον Λιαβα και τον Γουτα, αλλά όχι τον δικό μας. Απίστευτα πράγματα. Γιατί δηλαδή να είναι αυτός ο 5ος χαφ ή σέντερ μπακ και όχι ο Χ Γούτας; Αλήθεια, είδατε έστω κι ένα ματς των Σερρών πέρυσι;
3
Όλες οι κριτικές για τη μεταγραφική πολιτική θα μπορούσαν να ειπωθούν Μ Ε Τ Α τη λήξη των μεταγραφών. Θα έδειχνε μια εμπιστοσύνη. Δεν λέω ότι λειτουργούν σωστά. Κι εγώ κράζω την διαπραγματευτικη πολιτική αλά Γκοντζάρεβα. Οι προθέσεις όμως δεν μπορεί να αμφισβητούνται. Ιδίως του Γιώργου που τόσα γράφτηκαν υποτιμητικά. Δηλαδή οι παιχταράδες που ήρθαν και φέτος και πέρυσι τυχαία ήρθαν;
4
Όσοι πιστώνουν το πρωτάθλημα μόνο στο Λουτσέσκου είναι αχάριστοι. Ούτε ο ίδιος ο Ραζβάν δεν θα το έλεγε αυτό. Αλλά αν αρχίσω επιχειρήματα θα είναι σαν να μπαίνω στη διαδικασία να κράξω τον προπονητή και αυτή την παγίδα δεν θα την πατήσω. Απλώς θα πω ότι είναι άλλο η λίστα όπως την ονειρεύεται ο καθένας από μας κι άλλο η λίστα που θέλει ο Λούτσε.
Τα γράφω αυτά πεπεισμένος ότι θα πάρουμε σίγουρα σέντερ μπακ. Αν δεν πάρουμε τότε θα είμαι έτοιμος να ακούσω την οποία κριτική και να τσυτιστω με το οποίο κράξιμο. Αλλά τώρα ρε σεις, τώρα; Είναι παράλογο. Και για 5ο αμυντικό εγώ εύχομαι να καλύπτουμε στο μέλλον το λίγο χρόνο του κάθε ανύπαρκτου Νάσμπεργκ με παίχτες όπως ο Χ Κωττάς. Μόνο έτσι θα βγει νέος Κούλιε. Νισάφι πια με την απαξίωση των παιδιών μας. Μονο οι ξένοι αναγνωρίζουν και πληρώνουν την αξία τους.

DRINGING