VfB v2...
... Για τις φήμες που ακούγονται για το εξωτερικό:
«Έχω ακούσει πολλά, έχω διαβάσει πολλά, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και το μέλλον μου είναι εδώ. Αν προκύψει κάτι θα το δούμε το καλοκαίρι. Προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ».
Καλοκαίρι έχουμε.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

VfB v2...
... Για τις φήμες που ακούγονται για το εξωτερικό:
«Έχω ακούσει πολλά, έχω διαβάσει πολλά, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και το μέλλον μου είναι εδώ. Αν προκύψει κάτι θα το δούμε το καλοκαίρι. Προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ».
paokmaniakhttps://www.record.pt/futebol/futebol-nacional/liga-betclic/benfica/detalhe/meite-roi-a-corda-e-ja-nao-vai-para-o-al-ahli-do-dubai
Αν καταλαβει κανεις τι σκατα θελει ο Μειτε ας το πει κ σε εμενα
GospiΕγω λεω πως ειναι μεγάλο κ αχρειαστο ρισκο η επιλογη μεγάλου ονοματος π ειναι σε πτωτικη πορεια. Δεν ψαχνουμε το κερασακι στην τουρτα, αλλα τον βασικο μας χαφ π θα συνδεει την αμυνα με την επιθεση. Δεν εχει λογικη να ρισκαρεις σε τετοια θεση. Εκει θελουμε παιχταρα σε ανοδική πορεία κι ας μην ειναι μεγαλο ονομα. Θα γινει σε μας. Αν μπουμε τσου λου μετα ας φερουν το τεραστιο ονομα π θελει να κανει ρισταρτ.
Γιατι αν δεν πετυχει το ρισταρτ θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε.

admanΥπερπαικταράς σε πτωτική πορεία και σ' αυτή την ηλικία μόνο 2 μπορώ να σκεφτώ. Τον Κουρμπέλη και τον Χαρίση.

aivas19kritikos44Leandro Paredes
Florian Grillitsch
Julian Weigl
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτοι μαλιστα