Από το G Transfer Zone διαψεύστηκε συμφωνία μεταγραφής του Κουλιε- στην Eintracht. Παραμονές κρισίμων αγώνων όλο και κάτι θα βρουν οι ΑΡΔ για να μας κάνουν άνω-κάτω.
Κουρμπέλης στην Ελληνική λίστα αντί του Τσιγγάρα; Με τίποτα, δεν έχει να δώσει ποδοσφαιρικά τίποτα παραπάνω από τον Χάρη, μάλλον λιγότερα, και δεν ξεχνώ την συμπεριφορά και τις δηλώσεις του σε βάρος της ομάδας μας.
Να περάσουμε τους Σουηδούς, αλλά στην επόμενη φάση θέλουμε αμυντικό ή καλύτερα, βάσει των θέλω του Λουτσέσκου, "αμυντικογενή" χαφ. Σήμερα-κάτι αδύνατον όπως φαίνεται-να ανακοινωθεί ο Μεϊτέ, ύστερα από διακοπές 2,5 μηνών δεν μπορεί λόγω και σωματότυπου να είναι έτοιμος πριν τα μέσα Σεπτεμβρίου στην καλύτερη περίπτωση. Με Καμαρά και έναν από τους Σβαμπ/Οζντόεφ, δεν βγαίνει επαρκής ανασταλτική μεσο-αμυντική λειτουργία και η Σπάρτα ή Στεάουα, ακόμα και η Μάλμε αύριο, δεν είναι Μπάνια. Άσχετα με το θέμα του βουνού, έπρεπε νομίζω να είχε κλείσει ένας νεαρότερης ηλικίας έστω και δανεικός με option αγοράς, συνηγορούσας και της ηλικίας του Μεϊτέ.
Ο Σλοβένος αν αποκτηθεί, και φύγει ο Εκόνγκ, θα αποτελέσει μεγάλη αναβάθμιση στην θέση του δεξιού στόπερ. Πολύ καλό δίδυμο στην θέση αυτή με τον Κεντζιόρα.
Ο Νάσμπεργκ καλό θα είναι να μας αποχαιρετίσει.
Θέλουμε άλλη εναλλακτική αντί του Ράφα στην θέση του αριστερού μπακ, αλλά βρείτε μου Έλληνα και αν έλθει ξένος, ποιος θα μείνει εκτός λίστας; Δυστυχώς, και κυρίως μάλιστα αν περάσουμε στην league stage Ch. L., ο Βιερίνια πιάνει μια θέση ξένου. Αν στην απευκταία περίπτωση πάμε στην παρακάτω διοργάνωση, ίσως και να θελήσει μόνος του να αδειάσει μία θέση.